Gik vist ikke helt som præsten prædikede

Gik vist ikke helt som præsten prædikede sanessa
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=336&posting=1067698

Jeg synes SOL-en halter.

Der er for meget brok og for lidt debat. For mange sure hoveder får for meget plads, og for få livglade og positive mennesker gider bruge deres tid her.

Jeg synes det er synd for SOL-en. Den har konstant været i forandring, men aldrig til det bedre...altid kun til noget andet.

Fest, sjov, musik, digte og venskabelige drillerier synes jeg der bliver længere og længere imellem.

hmmmmm... dicegirl
:-)...

http://www.youtube.com/watch?v=qmVn6b7DdpA&feature=related

Du får et stykke glad musik....

Men kan godt se, hvad du mener og vil overveje egne indlæg fremover.. :-)
Det er trods alt os bruger, der sætter stilen [:)]

Du Halfevil! filosoffen
Kan du ikke være lidt mere konkret! Jeg har lige læst nogle af dine indlæg igennem,
og er især faldet pladask for et med titlen: Så hold dog kæft for fanden!!!
Men det er måske det du mener med venskabeligt drilleri????

SKØN Musik ;o) sanessa
Tak for din skønne musikvideo. Den lyste helt ind i sjælen her [:)][f]

Høre din konstatering ikke mere hjemme i anonym
"det var bar det jeg ville sige"?

velbekommen :-) dicegirl
synes også den er dejlig ... danser igennem stuen [:)][s]

du ønskes en dejlig aften [f]

Næh sanessa
kan ikke være mere konkret.

hvordan kan det være du vælger et ud af mine næsten 8.000 indlæg, i stedet for at forstå hvad det er jeg siger? Trådte jeg på din ligtorn eller noget?

Det må du selvom...Jeg taler om at linien der blev lagt dengang den nye redaktion så frejdigt tog over efter den gamle, den har helt har overlevet sig selv og det er blevet kotyme for debattørerne at gøre som du gør her...nemlig misforstår og mistolker hvad det er jeg peger på.

Prøv at læse det indlæg jeg peger på i hovedindlægget. Her gør evamse rede for hvordan denne tråd skal bruges...det er så bare overhovedet ikke blevet gennemført.

Vi var en del gamle moderatorer der sad med viden og erfaring som redaktionen valgte ikke at lytte til. De slettede endda vores indlæg og tråde...men de har da ikke ændret noget her til det gode.

Hvis du læste mit link sanessa
så ville du vide at det netop præcis hører til her.

Hvis du læser dette link anonym
kunne det være det gav mere mening.
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=336&posting=1131942

Men.. Det har du jo nok læst på forhånd, så jeg synes stadig dit indlæg bør flyttes i stedet for at gøres til en hån mod redaktionen.

Yes jeg har læst det link sanessa
Det giver bare ikke mening vel? For vi har fået af vide, at denne tråd ikke skulle bruges til brok over SOL-en. Dertil skulle man bruge klageformularen eller på anden måde henvende sig til redaktionen - men jeg synes ikke her er andet end brok.

Det må de da selvom....

Jeg tror hele SOL-en ville få det bedre, hvis der var bedre humør herinde.

Du er så heller ikke en af dem med smil på læben kan jeg forstå. Du vælger at se mit indlæg som HÅN. I mit hjerte har jeg aldrig hånet nogen. Det kan du vælge at tro på eller ikke. Det er dit valg.

Man må sige intentionerne er faldet noget til jorden dulkis
- meget af krudtet er vist gået på tekniske problemer. Det er så én ting, men når man samtidig i sin hensigtserklæring lige får medtaget at man iøvrigt ikke vil diskutere moderation, moderatorer, tråde,(spam?) emner,(hetz) personer (trolls) hvad er det så lige man kan tage op herinde udover flere smilies og andre skrifttyper[:D][:D][:D][:D]

Forslag som brug kontaktformular, gik jeg altså kold på, da den evendelig tilbagemelding var "vi ser på det inden året udgang" (overdrivelse fremmer forståelsen) Sekvensen der bliver reageret herinde med er heller ikke lige til blærerunden. Så jeg vil da give dig møj ret. Når det så er sagt, så er det vel debattørerne der laver debatten, og hvis nu alle andre var meget klogere end mig, og ikke blev hidsige i hvert fald hver tressindstyvende gang, og lod være med at svare på den type emner, formulering osv, som alle tilsyneladende er rørende enige om ikke skulle være her. Så kunne der måske komme andre vinde.

Jeg mangler stadig den lille-grøn-i-hovedet-jeg-skal-brække-mig-mand. Han ville spare mig for mange indlæg.

- Jeg er altid glad for at se dig herinde, selvom jeg ikke altid deltager i dine tråde er de i langt de flest tilfælde stof til eftertanke. Sikkert fordi vores liv og tilværelse er meget forskellige - på den fede måde, efter min mening. Alligevel har der af og til været nogle fællesnævnere i holdninger og det jo altid lifligt.

- Og så kommer du her iøvrigt for lidt!!! Jeg kan da sagtens huske de stykker, der i sin tid "lokkede" mig herind. Underligt man føler sig lidt forladt? Tag den!![:D]

Nåååh så du filosoffen
er sur over at du blev fyret, det skulle du da bare ha sagt med det samme!!

Så skælder du ud over at mange her på debatten ikke forstår din "genialitet",
men er det ret beset vores/deres problem? Dette er en debat-side, ikke en "klap
hinanden på ryggen side" hvis du skriver et indlæg her på [s] kan du da ikke forvente
at alle er enige med dig!! Jamen Jesus det ligger da i konceptet, hvad havde du tænkt
dig????

Redaktionen/Moderatorerne får så også lige en gang øretæver, nu du er i gang men
som jeg oplever det træffer de som hovedregel de rigtige beslutninger vedr. banning
og ja selvfølgelig laver de fejl, alle kan jo ikke være fejlfri som dig[:(]

Min ligtorn! Er det sådan du regner med at få mig over på din side???

Pling sanessa
Jeg vil foreslå dig at tænke på det snart er jul, og så prøve at zoome ind på den gode stemning.

Jeg har ikke nogen side. Jeg er rund [;)]

Tak fordi filosoffen
at du gad, at give mig et "ordentligt" og "seriøst" svar på mit indlæg, det var pænt
af dig[:(][:(] Begynder at forstå hvorfor normalt tænkende mennesker flygter fra
dig!

ULK...der fik jeg den ;o) sanessa
Jamen jeg er næsten SOM SÆDVANLIG enig med dig. Kan godt lide at ser verden lidt forskelligt, men at vi er på bølgelængde. Ved ikke rigtig hvorfor man kan det bedre med nogen end med andre...sådan er det jo bare.

Ja, såvidt intentionerne var denne tråd beregnet til en DEBAT med radaktionen, og da de forlod den, blev den magen til den gamle SOL-DEBAT tråd....Man må ikke brokker sig over de ting du nævner, så kan man brokke sig over rygere, indvandrere og i denne tråd er det så SOL-mailen. Der er et KÆMPE-behov for at brokke sig...og sådanne behov kommer jo af noget. Det kommer ikke af at mennesker har et naturgivent behov for at brokke sig, men fordi jo flere uimødte behov man skal kapere, jo større indre frustrationer.

Det UNDRER mig at redaktionen ikke kan LÆSE det ud af den enorme mængde brok der er her.

Det er udtryk for frustration og uimødte behov, og SOL-en kan ændres, hvis man tog fat i det. Men det KRÆVER at redaktionen, tager fat med samme ihærdighed som da de startede her.

Syns godt nok din lille-grøn-i-hovedet-jeg-skal-brække-mig-mand...han er en mangelvare herinde. hehe...meget udtryksfuld ihvertfald ...ved ikke om ham her [:(] skal gøre det ud for ham?

Var jeg en af dem der LOKKEDE DIG HERIND? (Ja, jeg husker noget om jeg en gang som ihærdig SOL-bruger anbefalede mange forbipasserende at oprette profiler her og vi havde mange sjove debatter og tanker om at mødes og alt muligt.) Så kan jeg godt se, jeg lader dig i stikken her...men jeg tvivler på du vil trives der hvor jeg opholder mig for det meste...det er midt i alt det sorte undergrund og heavy metal ...men det kan da godt være det lige er dig. Skriv til mig hvis det er....

Okay, det er godt sanessa
Jeg er glad for nogle ting bliver forståelige for dig. Jeg må bare sige, til dig, at du insinuerer et hav af urigtige ting, men som jeg egentlig ikke gider diskutere med dig, for de har ikke noget med debatten at gøre. Det vil være fint for mig, hvis du flygtede fra mig. Fint hvis du betegner dig selv som "normalttænkende" i forhold til mig. Det er rart at se sig selv i et positivt lys synes du ikke?

Det ved jeg ikke! filosoffen
Jeg kan ikke svare på din anklage, hvis du ikke gider diskutere med mig, og jeg kan
ikke svare på din anklage hvis du ikke vil fortælle mig hvad jeg har løjet om = urigtige
ting!

Nå redaktionen/moderationen har ikke noget med debatten at gøre?? Halfevil, min uddannelse får alle alarmklokker til at ringe, jeg tror ikke du har det så godt!!

Aj er du vimmer Pusser..
Ja der er mange definitioner på hvad den enkelte mener og ikke mener.. og jeg ser det lidt fra begge sider.. Nogle kommer med tåbeligheder og andre svarer tilbage med tåbeligheder.. og så længe der er mere end to der skriver på samme debatside, er der flere meninger/holdninger til hvordan det skal være, eller i mange tilfælde "ikke" være..