Giv flere penge til flygtninge.

Giv flere penge til flygtninge. sjoveren
Flygtningene i Danmark får så lidt penge at de dårligt kan gøre noget som helst.Dette hæmmer integrationen.

Fik de flere penge som de kunne bruge til at gå i biografen, ud at spise, shoppe mm. ville det lette integrationen meget, som det er nu samles de uden muligheder for aktiviteter med danskere.

;-))

Penge en gæst
De koranfascistiske stenalder fupflygtninge der overbelaster bistandskontorer, krise og flygtningecentrene skal ikke integreres men sendes tilbage - dette vil spare den hårdtarbejdende skatteyder for mange penge!

Du må da... dit navn
have slået hovedet?

Give flere penge til muhamedaner-invasionen?

Aldrig i livet!

Smid dem hellere hjem så sparer vi mange millioner, der ville kunne gå til ældre og danske hjemløse - fuck de forkælede krævende parasit-koran-fanatikere!

de kan bare olding
gå til deres ham der laban, har har udtalt, at der kommer mange tusinde kr ind om fredagen ved bønnen, så kan han da bare give pengene viderer til dem af hans slags som mangler, ikke flere af mine surtjente kr til muslimer, er de utilfreds er der ingen der holder på dem.

Hjem gæst1
Ingen penge til fupflygtninge. Derimod omfattende hjemsendelser af de mange snyltende og kriminelle fupflygtninge fra bl.a. Libanon, Iran og Pakistan.

Jeg tror at det var bedre jens261
at de blev lukket ud på arbejdsmarkedet.
Der var de tvunget til at tale Dansk, de vil tjene deres egne penge, ( For der er mange der gerne vil arbejde )bare disse to ting ville gøre underværker, for det vil give dem et bedre selvværd.
Men det kræver jo at der er nogle der vil ansætte dem, og så skal vi Danskere også til at se at der er en verden uden for Danmark.

islam og indvandrere gæst1
Se her:

http://ikkemuslimsk.bravehost.com/

enig gimme
i diskriminerer os.

Hvem er os? hvem er i? mig og dig. du og dem . i o...
Måske er det omvendt

Du kan starte anonym
Med at give dem halvdelen af din løn

............... aldrig
nixen biksen -karen blixen......