Giv islam det røde kort

Giv islam det røde kort lady in blue
Som svar på på lady-reds indlæg som er stærkt politisk farvet.
Lad os nu se om admin er "neutral og lader dette indlæg stå.

Mange danskere mener (med rette) at muhamedanismen er en sand invasion af dårlig kultur og derfor stemmer man på Df som ladyred hader så det nærmest er sygeligt.
Nogle gange kunne man formode om hun havde adgang til internet fra den lukkede afdeling der huser hende?

Jeg gider ikke engang komme med en liste over alle de ulykker islam har påført vort lille samfund da der allerede er tærsket langhalm på det, men vi ved det jo allesammen godt.
Lad os se om dette indlæg for lov at stå i ytringsfrihedens navn og få nogle kommentarer med på vejen...

Jeg er godt træt af den røde "lady"!

Hvem er ikke vanallan
træt af hende?? Selv hendes forældre har opgivet hende.. Selv muslimerne griner af hende.

Alle Felix
Er trætte af hende.....

sort scooter mc-pears ul.
Er det mon "kvinden i rødt" der drøner rundt på en udboret sort scooter v. nattetide m. en skarp genstand i ren frustration ??
Spøg til side, Det er desværre fuldstændig rigtigt at især borgere med muslimsk baggrund står for mange ulyksaligheder der er påført det danske (og det internationale) samfund, jeg ville ønske at det var anderledes men desværre ødelægger de det også for andre med udenlandsk baggrund som derfor, uden grund, også bliver set ned på.
Der findes dog gode og ordentlige mennesker med muslimsk baggrund, desværre mangler der selvransagelse og selvkritik, gode muslimer har en forpligtigelse til at sige fra over for deres egne landsmænd/trosfæller der ikke integrerer sig, som ikke respekterer danmark/danskere osv.
Desværre findes der meget med trusler, chikaner og direkte vold mod muslimer som er "utro" eksempelvis alle de kvinder som må flygte fra deres egne familier. PERVERST !

Det røde kort..... hmmm mandaabenraa
For mange år siden var der en mand som nu er 80 år , hvordan blev han behandlet.

Så var der Z ( som stadig findes på internettet), og så var der DF.( de arbejder for danske interesser og værdier).

Www.dendanskeforening.dk kan berette om visse top politikere der ikke mener , at det er et problem med indvandringen ( citater).

Der er så en ung mand som har fået en fængselsdom Hitz - ut... fordi de truer folk , og sviner folk til - han mener de bliver å så uretfærdig behandlet . De hader USA ( vores militære venner) , Israel og vel også Danmark og danskerne .

Justitsministeren undersøger ( vel IGEN ) , om organisationen kan gøres ulovlig ( jeg fatter ikke at den kan være lovlig) - på grund af grov undergravende virksomhed og trusler.

Skal vi have mere og mere muslim tilstande , og tage hensyn til dem hele tiden , må jeg da være lidt uforståelig overfor det.

Og så er der noget synligt kontanthjælps misbrug - man må ikke have formue - det er en bil , hus , og lignende ( et mindre penge beløb må man have). Så er der tvangs aktivering og kassen klappes i.
De har dobbelt statsborgerskab , og mange specielle rettigheder som vi andre ikke har.

Det røde kort nu også overfor kommunernes forskellige måder , at behandle folk på www.ladk.dk har beviserne.

X bliver tvunget til at arbejde uden overenskomst til en meget lille indtægt - jeg har hørt om 5 - 6000,-kr. pr. mdr. .

Y kan få kontanthjælp i flere år uden aktivering , de vil meget hellere på ferie.

Det røde kort.

Nemlig En almindelig mand
Som talt ud af min mund. Jeg tror, der er mange der har den opfattelse du og jeg har. Til dagligt bevæger jeg mig mellem høj og lav i mit arbejde. Når jeg møder nye kunder, kolleger eller forretningsforbindelser, går der sjældent mere end ½ time, før samtalen drejer sig om islam/dårlig opførsel fra muslimer/udlændinge.Det er da pudsigt. "Jaa, men du møder også kun en slags mennesker, nemlig dem som dig selv", vil mange så straks postulerer. Men det passer bare ikke. Det er alt fra dagplejemødre, postbude, chauffører og den ende, til direktører, overlæger, ingeniører og alt muligt derimellem. og sådan har det været i mindst 10 år ! Så når skeptikere (Seidenfaden & Jelved-typer)mener, at DF er et "bodegaparti" tager de meget fejl.

ingen kan være så træt af nogen trættræt
som vi er af dig.

Rødt kort Linevogteren
Du skulle havde de for at gentage alt i en uendelighed.

Hold da kæft hvor er dine indlæg enslydende og skrevet så dårligt at det tangerer det pinlige.

Ja, de hader DK En almindelig mand
Ham gutten, der lige har fået en fængselsdom, for at true osv, Hitz yt et eller andet, kunne man se tone frem på skærmen for nylig. Han sammenlignede DK med, tror jeg nok Syrien som politistat og andet af samme skuffe. Så man kan da ikke sige at "de vel sagtens" hader DK. Det gør de uden tvivl. Herlig kulturberigelse.

Så gå i seng vanallan
din latterlige taber, jeg er glad for hvis jeg går dig på.

Hørt Muffins
Smid dem tilbage til svinesten hvor kun deres egen ondskab og had kan gro.