Glæd dig over Guds godhed

Glæd dig over Guds godhed traellen
Da Satan fristede Eva i Edens have, begyndte han underfundigt med at undergrave hendes tillid til Jehovas godhed. Jehova havde sagt til Adam: "Af alle træer i haven kan du frit spise." Af de tusinder af træer der må have prydet haven , var der kun ét som Jehova havde forbudt dem at spise af. Men læg mærke til hvordan Satan formulerede det første spørgsmål han stillede Eva: "Er det virkelig rigtigt at Gud har sagt I ikke må spise af hvert eneste træ i haven?" (1 Mosebog 2:9, 16; 3:1) Satan fordrejee det Jehova havde sagt, for at få Eva til at tro at Jehova havde forholdt dem noget godt. Og desværre virkede hans taktik. Selv om det var Gud der havde givet Eva alt hvad hun havde, begyndte hun, ligesom mange andre siden hen har gjort, at tvivle på Gods godhed.

Vi ved hvor megen sorg og elendighed denne tvivl har ført med sig. Det er derfor opmuntrende at læse ordene i Jeremias 31:12: "De skal ... stråle over Jehovas godhed." Ja, Jehovas godhed skal få os til at stråle af glæde. Vi behøver aldrig at drage vor Guds motiver i tvivl, for han er fuld af godhed. Vi kan trygt stole på ham, for han ønsker kun det bedste for dem der elsker ham.

Noget der også bidrager til vores glæde, er at tale med andre om Guds godhed. Salme 145:7 siger om Jehovas folk: "De vil lade ord vælde frem til minde om din godheds overflod." Hver eneste dag vi lever, nyder vi på forskellige måder godt af Jehovas godhed. Hvorfor ikke gøre det til en vane dagligt at takke Jehova for hans godhed og specifikt nævne hvad vi er glade for? Når vi hver dag tænker over Jehovas godhed, takker ham for den og fortæller andre om den, vil det hjælpe os til at efterligne vores gode Gud. Og når vi, ligesom Jehova, spejder efter muligheder for at gøre godt mod andre, vil vi få et stadig nærmere forhold til ham. Apostelen Johannes skrev: "Du elskede, efterlign ikke det onde, men det gode. Den der øver godt er af Gud." (3:Johannes 11)

Jehovas godhed forbindes også med andre egenskaber. Vi læser for eksempel at han er "rig på loyal hengivenhed". (2 Mosebog 34:6) Det er en egenskab som Jehova især viser overfor sine trofaste tjenere, og som derfor er mere målrettet end den godhed der kommer alle til gavn.

Hav en god dag!

Ja , glæd dig over Guds godhed. mandaabenraa
Alt er helligt , hængning ( også børn ) , undertrykkelse , terror , kvinder mishandles . Et voldeligt tvangsægteskab.

Mænd må det hele , og bolle med de vantro kvinder - uanset om de er gift.Voldtage dem må man gerne - de er jo KUN vantro - tænker de.

Paradiset - terrorister og mennesker der har lavet grove beskidte handlinger .
Alt er helligt , massegrave , tortur fængsler - fy for fanden hvor er det råddent det hele.

Ha en god og fredelig dag.
Min Gud er godhed , vi må ikke have den samme Gud ( muslimerne tænker jeg meget på efterhånden).
Ammen.

ehh og det skulde hjælpe? sveland
kommer dommedag så hurtigere eller hvad er det for noget vås, du fyre af ftg?

Der er ingen tvivl om ftg
at et bibelstudium hjælper, hvis det er det du spørger om. Det hjælper til at man lærer Guds hensigt at kende.

ftg dog :) sveland
at bare sætte sig ned hjælpe løst og kikke på, hjælper jo ikke nogle.
en morder skal stoppes. ikke ignorerers.
det er jo derfor at det er håbløs at gå ind for pasifisme!
at du så mener at i kender guds plan er for lang ude ftg.
da i ikke engang kan finde ud af at læse biblen. og læses det der står. om biblen så er sandt, mener jeg nu heller ikke.
så efter min mening, så er i så langt væk fra sandheden som man over hovedet kan komme, så nej i hjælper ikke nogle.

at i så gør en dyd ud af at bedrage mennesker, ikke bare dem i kalder fjender men også jer selv. det er jo temligt sørgeligt.
tag bare en lille artikel i havde i 1950, om hudkraft, hvor man tog noget almindeligt vand, og hælde på den syge, og så bliv hun "rask"
hvilket jeg ikke tror på. i kom også men den løgn, med at i havde fundet kuren til kræft. hvilketman sjovt nok ikke har hørt mere til :)

hvis vagttårnet hvirkeligt er guds kannal til mennesket, og gud, ville os mennesker det godt. hvorfor så ikke give os kuren til at fjerne sygdomme? hvorfor skal læger finde alle disse ting?

nok fordi, der ikke er noget sandt i det du lever i ftg.

du lever i en verden af løgn. hvor den ene bedrager den anden.
som i selv forklarer det med, det er nemt nok at miste troen. er det så derfor at i bedrager hinanen så i kan bevare troen? og er det en virkelig tro. hvis det er en anden der har snydt dig til at tro på det du tror på??
nej det er det selvføgeligt ikke.

Tumpe. Anonym
Du vrøvler.

kopieret materiale lyk.
Skriver man ikke, at man ikke tager kopieret materiale? Hvad er så de lange svadaer kopieret
direkte fra bibelen. De benyttes i een uendelighed. Af nogle ganske bestemte.

Der er ingen copyright på Bibelen ftg
Den er frit tilgængelig for alle, og alle må benytte den, og også kopiere fra den, men sådan har det ikke altid været. Især præsteskabet har gerne villet beholde Bibelen for sig selv og holde folk i uvidenhed. Heldigvis er de tider forbi.