Glad for sin oplæring

Glad for sin oplæring yamaha200
En ung pige ved navn Kazuna blev meget overrasket da hendes lærer foreslog hende at deltage i en konkurrence hvor hun skulle holde et foredrag på engelsk. Konkurrencen var åben for alle gymnasier på Japans nordlige ø Hokkaido, men hendes skole havde aldrig før tilmeldt en elev. På selve dagen var Kazuna nervøs, for hun skulle konkurrere med omkring 50 andre elever. Hun blev endnu mere nervøs da hun lagde mærke til at to af dommerne havde engelsk som modersmål.

Vinderne blev bekendtgjort, og man begyndte med den lavest placerede. Kazuna blev lamslået da hendes navn blev nævnt til sidst. Hendes lærer sad ved siden af hende, og med forbløffelse stirrede de på hinanden. Stadig chokeret gik Kazuna op på scenen og modtog sit trofæ: førstepræmien!

En lykkelig Kazuna forklarer: "Dette har kun kunnet lade sig gøre på grund af den oplæring jeg har modtaget af Jehovas organisation gennem Den Teokratiske Skole. Jeg er meget glad for den oplæring jeg har fået." Den Teokratiske Skole, som Kazuna har været tilmeldt siden hun var barn, er et af Jehovas Vidners menighedsmøder. Som forberedelse til konkurrencen havde Kazuna været særlig opmærksom på at bruge mikrofonen rigtigt, at tale med varme og begejstring, at bruge gestus, at have kontakt med tilhørerne og andet hun havde lært på Den Teokratiske Skole.

Denne skole afholdes en gang om ugen i Jehovas Vidners rigssale, og du er meget velkommen til at overvære den. Møderne er åbne for offentligheden, så kom selv og se hvordan både unge og ældre har gavn af skolen.

Tror du. Anonym
Selv på alt det lort ?.

Det er mig selv yamaha200
der har skrevet det.

Ja så ! Anonym
Du er da heller ikke til at skjule noget for ;o)