Glubske hunde har ødelagt min tryghed...

Glubske hunde har ødelagt min tryghed... x-hundeglad
Jeg er en 18 årig pige.

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg som helt lille barn var bange for hunde. Mine forældre løste det problem ved at anskaffe en meget velopdragen hund, som jeg vænnede mig til.
Derefter har vi altid haft hunde, udover fra mit 12 til 16 leveår. I den periode uden hund var jeg også lidt ræd, mens jeg i den tid, hvor vi selv havde hunde kom mig over det og snakkede med fremmede hunde og læste kropssprogende, til om det var okay, og ellers spurgte jeg ejeren.

Men nu har vi denne her 2 årige dejlige dejlige, utrolige venlige og blide spaniel. Jeg lærte hurtigt at komme mig over min hundefrygt (endnu en gang), men her forleden dag, da vi var ude og gå med vores hund, kom der en stor schæefer uden snor hen og begyndte at snusse til vores hund. Vores hund begyndte at logre, mens den anden rejste børster. Pludselig kommer en dame løbende i fuld spring og SKRIGER at vi skal få hendes schæefer væk... 1 2 3, og den store schæefer springer på vores hund... Et hyl kommer fra vores hund, og min mor som HELDIGVIS var med, eftersom jeg stod i nærmest chok og stirrede, griber denne her angribende hund i halsbåndet og trækker jeg væk ligefør den lukker kæberne om vores hunds strube. Damen når derhen og får sin hund under kontrol og garantere at det aldrig er sket før... Hvilket jeg har svært ved at tro på, eftersom hun begyndte at råbe allerede da hun så at hendes komme hen til vores!!! Da vi kom hjem havde vores hund sår...

Nogle få dage efter dette, går jeg hen mod et busstoppested, og skal forbi et tomt hus. I indkørslen står to temmelig store hunde og gør. Jeg går over på den anden side af vejen og fortsætter ligeud. Hunde plejer at blive i de indkørsler hvor de "beskytter", men disse hunde løb over vejen og begyndte at snerre af mig og gø endnu mere. Jeg stod helt stille og kommanderede hunden tilbage, og den stoppede op i nogle sekunder og lignede en der var på vej tilbage, men så gik den amok igen. Aldrig har jeg været så bange. To store hunde, parate til at bide mig...! Jeg skreg indtil en bil stoppede og tog mig med... Chaufføren fortalte mig at han havde set to fulderikker lidt længere oppe af vejen og da han havde set mig stå og skrige og råbe, havde han troet at jeg var fuld også og havde provokeret hundene... Så forstod jeg bedre, hvorfor andre biler bare var kørt forbi!

Disse oplevelser, plus at blive jagtet af en kæmpehund på cykeltur for nyligt!

Et familiebesøg og en sød hund jeg kender, der gøede, som nogle hunde gør engang imellem... Gjorde mig så ræd at tårerne stod ud af øjnene på mig!

Jeg stoler ikke på hunde mere og syns at i skal lade være også... De kan skisme være glubske!

Dårlige oplevelser jetpost
det gør mig oprigtigt ondt at du har fået sådannogle grimme oplevelser. Selv er jeg vokset op med at have hund i huset, da min far var jæger, så selvom jeg er blevet bidt af en fremmed hund da jeg var barn, så har det ikke sat sig dybe spor. Du kan alligevel tro at jeg har rspekt for hunde, for eksempel er mine børn vokset op med at høre mig sige: Tag aldrig hovedet ned til hunden, heller ikke mormor og morfars, fordi man ved aldrig hvad der kan ske. Jeg håber at du med tiden kan få bearbejdet således at du i det mindste ikke går helt i baglås når du ser en hund...

Alle hunde kan nemt neutraliseres Bimmer ILP
Du skal bare fylde en spray med chilisaft,
konserveringsmiddel og vand i det rette forhold.
Så kan du meget nemt stoppe hvad og hvem
som helst.

Du kan købe 3 store røde chili for 5 kr.
i Superbrugsen. Så der der nok til pæn
stor spray flaske. Jeg har selv tænkt mig
lave en om kort tid.

Jeg kan godt lide hunde, men jeg bryder
mig ikke om psykisk syge mennesker med
Pit Bull og andre vanskabninger.

Endnu nemmere anonym
en slagerøkse stopper alt incl. ejer.

Kender det.... anonym
Nu har jeg selv en schæferhund, som selvfølgelig altid er i snor, når vi er ude og gå, og inde bag en indhegning i haven.
Jeg oplever stort set hver gang vi er ude og gå, at fremmede løse hunde kommer hen til os.
Nogen gange går det godt, men andre gange er hundene aggresive. Det har ført til, at min hund er blevet bidt 3 gange. 2 af gangene var det små arrige hunde, den 3. gang var det en labrador.
Jeg går altid ind foran min hund, når mindre venlige hunde nærmer sig. Den ene gang bed hunden så ud efter mit ben. Det var virkelig væmmeligt og jeg blev noget bange. Så nu kan jeg selv mærke, at hjertet slår noget hurtigere, når en løs hund nærmer sig.
Jeg har altid været for, at man ikke lader sin hund komme i slagsmål. Men næste gang en hund kommer farende ud fra en have, når vi går forbi, tror jeg at jeg vil slippe min hund.
Så må hun sgú bide de hidsige små kræ, og så er jeg fløjtende ligeglad med, om den overlever eller ej.
Min skal nok klare sig.
Med mindre det er en kamphund, så holder jeg hende nok i snor.

Vend siden til nimbuto
Råd til næste gang: Lad være med at sige noget. Drej kroppen 90 grader væk og undgå øjenkontakt ved at kikke til siden. Hvis du går i panik risikerer du at provokere deres jagtinstinkt.

Hvis du kæler med- eller hilser på en hund, skal du undgå at læne dig ind over den, ellers kan den blive skræmt og reagere ved at bide.

Hvis bidske hunde er et sted som du ofte skal forbi kan jeg anbefale at du giver dem en hundekiks hver gang du møder dem, det trick bruger nogen postbude.

Jeg har det fint med hunde dulkis
både mine egne og andres, men med det antal skrækhustorier du har oplevet ville jeg nok, hvis jeg var dig, indse at hunden aldrig bliver min ven og så holde dig fra dem i så vid udstrækning som overhovedet muligt.

så må du ikke stole på nogen!!! icarus
der er også nogle mænd der er glubske og tænker forkert...

og kvinder der er syge i hovedet...

faktisk kan du risikereen fugl er syg i bøtten flyver ned og angriber dig for at beskytte dens rede...

ej forstår dig godt, ville bare lide ridse op at der er andet i verden af knap så venlige ting.

især store hunde kan gøre en utrolig skade, men folk der er/ og udtrykker de er bange for dem, kan få enhver hund til at blive hidsig!

jeg har selv en langhåret schæfer, hun er så mild som et lam...men utrolig mange er bange for hende, uha det er en schæfer, den er farlig (siger mange voksene til deres børn)- hvor dum kan man være???? ja de kan være farlige men er det nødvendig at male fanden på vægen??? prøv da istedet at spørge om den gør noget?

min finder sig i alt, har en bettesøster på 3 og en datter på 10 mdr der kan hoppe lige så tossigt de vil på hende uden hun siger et kvæk.

men ja nogle hunde kan være forfærdelige, men som du siger beskytter de deres ejer/grund... min gøer også hver gang der går nogle forbi vores hus og især hvis de har hund med.

Medbring en dåse................. Hahahihaha
......hårspray eller deodorant. Når de fremmede uopdragne hunde kommer for tæt på fyrer du den bare af i ansigtet på dem. Det skal nok tage angrebslysten.
Du kan selvfølgelig også, selvom det er ulovligt, bære en peberspray eller tåregas. Den er også effektiv mod andre hundeejere, hvilket helt sikkert kan være velanbragt fra tid til anden.

Først og fremmest... rimtursen
...skal du anmelde ejerene af de agressive hunde.

Dernæst, du har jo selv haft søde og dejlige hunde, så hvorfor dømmer du alle hunde på baggrund af nogle ubehagelige oplevelser?

Jeg har også været bange for hunde efter en uheldig oplevelse som barn. Efter jeg selv fik hund er angsten dog væk. Som voksen har jeg også haft dårlige oplevelser med hunde, der har overfaldet min egen hund, angste hunde, hunde med problemer. Jeg har et pænt ar efter at være blevet bidt af en hund, der faktisk ikke var aggressiv, men bed i hvad der nu var nærmest i stress situationer. Det betyder ikke jeg mener alle hunde er glubske dræbere, faktisk er det fåtallet. Det er lidt det samme som at dømme alle mennesker på baggrund af personer som Charles Manson.

Nu hvor du jo kender hunde, så ved du også at du ikke skal vise du er bange. Ikke løbe væk, ikke stå og fægte med armene, ikke råbe op. Det, at du kan læse hundenes kropssprog er jo også en kæmpefordel.

Jeg vil foreslå, at du arbejder med din frygt igen. Ikke for hundenes skyld, men for din egen. Min egen livskvalitet er blevet meget bedre efter at jeg ikke hele tiden holder øje med hvor der nu er en hund sådan at jeg kan krydse over på det andet fortov i god tid.

Er du måske en smule hysterisk?? hmmm....
Ja - ikke - for at træde på dig eller noget, men sådan lyder det.

Du skriver: "Men nu har vi denne her 2 årige dejlige dejlige, utrolige venlige og blide spaniel"

Og så remser du ellers alle dine ubehagelige oplevelser op med de andre hunde du har haft.

Hvor mange gange skal jeg sige det: DET ER IKKE HUNDENE der er noget i vejen med - DET ER EJERNE!!
Så lad være med at skyde skylden på alle hunde. Det er det samme som at sige at alle indvandrerer skal sendes hjem.

Anyway - Hunde kan mærke at du er bange - og du udsender bange signaler uden at du er klar over det. Det kan f.eks. være at du ubevidst trækker i din hunds snor når du ser en anden hund. Din egen hund kan også mærke at du er bange - og så er det, det går galt.
Det bedste du kan gøre når der kommer en løs hund imod dig er at puste dig op og råbe: KAN DU SÅ KOMME VÆK!!! Det plejer at virke ved mig - når jeg går med min hund. Hvis du begynder at løbe i en anden retning - så tror den bare du vil lege.

Men så vil jeg også sige til jer hundeejere - der ikke stoler på jeres hunde i forvejen. Hvorfor dælen lader I den så gå løs?? Hold kræet i snor hvis I ikke kan styre det! Det er bedst for alle parter.

Hopper? anonym
Jeg håber da så sandelig ikke, at du lader børn hoppe på din hund.
En skam at hunde skal finde sig i, at blive legebold for unger.
Forstår godt hvorfor nogen børn, bliver bidt af en hund.

Ophidse anonym
At spraye med hårlak eller deo, kan få hunden til, at blive endnu mere hidsig.
Formålet er vel at hidse hunden ned og ikke op.
Jeg går ind for hundekiksene. Smid dem foran hunden og gå videre.

nej selvfølgelig ikke icarus
men de tumler med hende når hun gider, hvis hun ikke vil lege med dem går hun, så let er det. og nej de står ikke og hopper på hende, illustrerer bare at det ikke er alle hunde der fare på mennesker så snart de har chancen.

... Lillian. L
Du siger du synes vi andre heller ikke skal stole på hunde mere. Hvorfor nu det? Selvfølgelig skal man helst lære hunden at kende først, eller holde sig lidt på afstand, selv om jeg da tit går hen til fremmede hunde, der sidder alene, bare de virker glade. Du har sørme været uheldig, men jeg selv har fx aldrig oplevet noget dårligt, med noget som helst dyr, selv om jeg selv har haft mange, kender mange der har hund osv. Til gengæld har jeg altid haft det ad helvedes til med mange mennesker, især da jeg var lille, da var min eneste ven min mormors hund, som nærmest boede hos os. Der har sørme været mange mennesker jeg troede jeg kunne stole på, men hvor jeg godt nok blev skuffet. Så måske skulle i heller ikke stole på dem mere? Uanset hvad, som en anden også siger, så er det langt for det meste ejernes skyld, at hunden bliver gak.