God hårfjerning - hvor henne?

God hårfjerning - hvor henne? Sidsel
Hej alle
Jeg vil lige spørge jer til råds om I kender et sted der er gode til at fjerne uønsket hårvækst ? Jeg har nogle nakkehår der ikke bliver andet end lige nogle cm lange. Kan hverken sætte dem med op i hestehale, have håret samlet i nakken, for de stikker ud under, eller noget andet. Det er ved at være ret irriterende. Det har det faktisk været i mange år, men tidligere har jeg bare barberet dem væk. De vokser dog lynhurtigt ud igen og det er altså en hel tætvokset hårlinje, så det ser underligt ud.

Det er jo ikke så dyrt at få fjernet hår i dag og jeg vurderer ikke at min krop har sindssygt meget brug for mere hår lige i nakken, derfor tænker jeg på at få det fjernet.

Har du en god anbefaling på et sted i Kbh som ikke er sindssyg dyr, så ville jeg blive rigtig glad :0)

Det ER sindsygt dyrt! Anonym
Men behandlingen strækker sig over lang tid, så du har mulighed for at spare sammen til det. Jeg har engang været på Ellipseklinikken her i Århus og jeg mener også at der findes en afdeling i KBH?

Jo, her var den: http://www.ellipseklinikken.dk/afdelinger.asp

Det er i hvert fald effektiv hårfjerning!

rimelige priser chrisna
http://www.klinikkaktus.dk/
http://www.laserclinic.dk/haarfjerning/

Laserclinic er billigst, men du kan jo kigge lidt på dem. Jeg synes ikke det er så dyrt, men det kommer jo an på hvad man regner med og hvor meget håret generer dig.

Held og lykke og god fornøjelse.

to gode steder vesterbrotøsen
Jeg kan anbefale to steder:

- www.ceciliedam.dk er meget professionelt, priserne er også derefter. (frederiksberg)

- www.heidisommer.dk er en kosmetologskole og priserne er lidt lavere. (kbh k)

Jeg håber du kommer af med nakkehårene!

Apropos at fjerne hår:
Jeg har nu i et stykke tid brugt epilator for at fjerne hårene på benene, og det fungerer virkelig godt. Forleden besluttede jeg så at bruge et par timer på at epilere lårene. Det var noget med at bide tænderne sammen, for det gjorde fandme ondt, og det tog som sagt noget tid - men det var besværet værd; det er så lækkert! Jeg vidste ikke at jeg kunne have så babybløde lår. Det kan i hvert fald også anbefales.