God ide til forret???

God ide til forret??? anne-lise
Vi skal være 10 personer. Det skal kunne laves i forvejen og anrettes på tallerkener og se dekorativt ud. Hovedretten bliver "noget med helstegt oksemørbrad.

En tallerken anrettes med.... musenpigen
Tunmousse (laves dagen før)
Hakket rødløg
Cremefraiche
Kaviar
Ristet toast
Citronskive

... i passende mængder.

Smager hamrende godt, ser festligt ud og tager kun 10 min. at anrette.

Venlig hilsen
Mette


forret anne-lise
Tak til Mette

Den lyder rigtig godt den opskrift. Tak

Forret AMB
Se min opskrift på Salsasuppe...billigt og nemt
Kan laves i forvejen og opvarmes...:O)

Lakseroulade Baa
Her er en forret jeg har haft stor succes med.
Hvis den laves dagen før så husk den skal have lidt længere optøningtid


LAKSEROULADE



6 pæne ikke for tynde skiver røget laks
100 gr røget lakserester
1 dl cremefraiche 38%
75 g flødeost natural
1 hårdkogt æg
2 spsk frisk purløg
Salt og peber

Læg lakseskiverne taglagt på et stykke mad-film.Bland eller hak lakserester, æg, cremefraiche og flødeost sammen. Vend purløg i og smag fyldet til med salt og peber. Fordel det på lakseskiverne og rul dem sammen på den lange led (brug filmen til at rulle med).

Pak filmen stramt om lakserullen. Læg den i fryseren i ca. En halv time, den skal være let frossen.Skær den i skiver og anret på lidt sprøde salatblade.

Server med lune flutes.

Æg kan erstattes med ufarvet kaviar og/eller rejer.