God jul til alle.

God jul til alle. anonym
Jeg holder ikke jul,da jer er ateist,og er glad for det.Hele mit liv er jeg blevet påduttet at Gud findes,og hele Jesus's historie,men når det kommer til stykket,aner ingen hvem Gud er,og hvor den historie om Jesus kommer fra,for der findes inge beviser for noget,så for mig er alt det relgion's fis den rene løgn,og hvor er det sørgeligt at folk bare sluger den slags historie.

provokation 540'er
dette ligner lidt et bevidst forsøg på en provokation..... -men du har da ret!
men, men, -juleaften har oprindeligt ikke det store at gøre med jesus og gud, så se det som en fest og syng Magtens korridorer sange eller noget!? -og dans rundt med juleøl i blodet!

Jul har oprindelit ikke noget med Jesus at gøre! anonym
Det var da trist! Oprindelig holdt man jo slet ikke jul pga. jeus fødsel. Men det var en fest man holdt for at fejre fordi dagen blev længere og det blev lysere udenfor.Først da kristendommen kom til Danmark ændrede man festen til ære for Jesu fødsel! Måske du skulle have sat dig ind i det først...

Jeg... dr100
respekterer din holdning, men jeg er nu glad for at holde jul.

Der er da ikke noget bedre :-)

Julens budskab om håb, fred og næstekærlighed er i mine øjne smukt, og selvom alle skriger om julestress og gaveræs, formår den alligevel at samle familier :-)

Mange hilsner

PS. Og så dr100
ææææææææælsker jeg pebernødder :-)

Rør blot ikke ved min gamle jul dulkis
du kunne jo kalde det solhverv, som det i virkeligheden er.

Der er vist efterhånden ikke nogen, der ikke har opfattet at Jesus er født i oktober......

Må vi ikke fejre solhverv Holger
længere