God nyhed

God nyhed klaphatten krarup
Vi glæder os til næste valg...

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2008/03/19/221510.htm?wbc_purpose=updatehttp%3ab.dk

ja for hulen have nissen
Det var en god nyhed så skal vi af med fog [:)]

Intet at være nervøs over Boyscout
Jeg giver ikke en skid for meningsmålinger - de har før vist sig at tippe helt forkert..

Villy Søvndal har muligvis vind i sejlene i øjeblikket, men det er ikke en vedvarende tilstrøming til SF man ser; den varme luft skal nok gå af ballonen igen.

Puha, en rød regering - jeg får virkelig kvalme ved tanken - tænk sig de skal køre i sænk, hvad en borgelig regering har brugt år på at bygge op igen efter 'Uld-i-mund'.
Tanken er uudholdelig

Hvad er godt ved det?? reddic-know-how
Nu går det endelig godt i lille Danmark, så hvar er godt ved et rødt flertal???
Spørger bare, hvad sker der hvis vi får de røde bag rattet igen?
Der bliver åbnet op for de danske grænser så vi kan få flere "pigmentbeguntigede kulturberigere" til landet. Vi kan jo se hvordan det går nu med integrationen. Vold, overfald, voldtægter og skrupelløse bander der overtage prostitution og narko markedet.
Vi vil se pengene fosse ud af statskasse så der med sikkerhed ikke er en rød reje tilbage når vi skal på pension.
Så jeg spørger bare "HVAD GODT ER DER VED DET".

HØRT... reddic-know-how
Vi har ikke brug for et rødt overforbrug på nuværende tidspunkt..

VKO løgnene klaphatten krarup
Den borgerlige ultraliberalistiske plat og svindel regering har ikke bygget nogetsonhelst op. I mange år har de kun ødelagt. De har ødelagt velfærdssamfundet og indført her-kommer jeg egoisme - desuden har de fuppet os ud i en ulovlig krig på løgne.
Lad os få en rød regering så hurtigt som muligt.

Der er ikke meget at glæde sig til aborten
Intelligensen blandt socialdemokraterne er ikke særlig stor, efter 4 år med en socialdemokratisk regering, så er Danmark kørt i konkurs, alle Danmarks penge vil gå til socialkontorerne, som derefter udbetaler dem til indvandre som ikke har lyst til at arbejde.

Alt statelig og kommunal ejendomme vil forfalde

[:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(][:(]

VKO løgn og svindel. asskissinger
Du har lige redegjort for hvad der er i vejen med fjogh-regeringen:
Vi kan jo se hvordan det går nu med integrationen. Vold, overfald, voldtægter og skrupelløse bander der overtage prostitution og narko markedet.
Vi vil se pengene fosse ud af statskasse så der med sikkerhed ikke er en rød reje tilbage når vi skal på pension.


--- --- --
Ja netop ingen pension fordi VKo regeringen har sparet velfærden væk, istedet er vort samfund blevet lovløst med mere rå vold, folk der ligger på gaden uden tag over hovedet. Hospitaler for de rige de fattige kan bare ligge og dø - pensionen stopper de i egen lomme og fiser ned til EU og hygger sig med de andre platugler i bruxelles.
DF lyver jo også når de prøver at bilde os ind at der er stop for indvandring: Har I ikke lagt mærke til at vi nu har helt åbne grænser og det vælter ind?
Det er da ufatteligt som i er hjernedøde og ikke kan se at i bliver fuppet.
Halevedhænget DF var engang modstander af EU - men hvad nu? Ja de løber fra deres valgløfter det eneste det handler om er taburetterne og den fede pension - sådan en pension får de færreste af os - og med denne regering får vi sgu nok ikke en dyt.

til Aborten hnn
ja du har helt ret der nemlig lige sådan det går nu med den nuværende regering, de såkaldte liberalistiske vælgere er desværre bare ikke klogere, og så kalder man dem for lærde folk, uha da da siger jeg bare.

Og ?. Mjølner.
Ved sidste valg blev NA også spået at ville blive et meget stårt parti !....... *GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG*...... er yderlige komentarer nødvendige ?.

Lønmodtagerne ved , hvad der er bedst Nej til VKO
Alle Foghs løgne og Pia Kjærsgaards løgne om pension og pensionister er blevet tydeligere og tydeligere.

At sige et og gøre noget andet, tager lønmodtagere afstand fra.

Så det bliver ikke minimalstat denne gang.

Tror du selv på det ? Nej til VKO
Er det Dansk Folkepartis politik, at udnævne mennesker til mindre intelligente, når de ikke sympatiserer med Dansk Folkepartis politik.

Så er der kun 13 % intelligente i DK, måske snart kun 12 % og så dernedad. Rart , at vide for de over 80 % uintelligente.

VKO s politik fører til konkurs og den er gået i gang. Konkursen kommer af, at man har givet pengene til de rige , erhvervslivet og bønderne, som får en masse overførselsindkomst.Og krigene , som den nuværende regering har ført, mens lønmodtagerne til stadighed har måttet høre, at de ikke kan få, man har prøvet, at ødelægge tilhørsforhold til fagforeninger, som er lønmodtagerens eneste juridiske sikkerhed i sin ansættelse. Pensionister er blevet snydt og man har sat syge og arbejdsløse på sult. Arbeit mach frei har været en stor løgn, som lønmodtagere også har gennemskuet. Frei til, at arbejde sig til døde.

De statelige og kommunale ejendomme kan ikke forfalde meget mere, da denne regering ikke har brugt meget på dem.

Kort sagt øget skællet mellem mennesker.

Du har ret Rektor
skellet mellem rig og fattig bliver større, men de rige har gjort alt for at blive rige, og jeg kender ingen der arbejder på at blive fattig.
Den eneste måde de rige bliver mindre rige, og de fattige mere fattige, er at vi får en S-SF regering, så skal det nok lykkes.

Efter dit indlæg aborten
Så vil jeg udnævne dig til SUPER socialdemokrat, for lige at fortælle dig noget du ikke forstår.

Det er de riges virksomheder som ansætter folk, så de kan have en årsløn de kan leve af, hvis vi skulle forbyde folk at blive rige, så var der ingen virksomheder i Danmark, hvem gad arbejde 18 timer i døgnet for at få en virksomhed til at køre rundt hvis ikke du tjente noget ekstra.

Det er typisk socialdemokratisk at man tror, at frisør kan leve af at klippe hinanden, eller at pizza mændene kan leve at sælge pizzaer til hinanden, eller at bankerne bare trykker flere pengesedler.
Det er derfor at socialdemokrater bliver regnet for at være dumme, de prøver hele tiden at save den gren over de sidder på.

Meeeeeeeeeeeeeeeeen - de ansvarlige skal stå til ansvar nu!!!! syg fanget i systemet
Derfor - smid din underskrift her;

http://www.borgersagsbehandling.underskrifter.dk/

Forskel rig&fattig 123456
Det skal lige atter en gang slås fast med syvtommer søm.

Der er forskel mellem rig og fattig, det har der altid været og det vil der altid være.

I følge Rockwool fonden, som er upolitisk og "neutral", så er Danmark det land i verden, hvor der er mindst forskel på rig og fattig. Husk det næste gang i hel og halvrøde begynder at snakke om forskel.

Det er muligt at forskellen er blevet større, men det kan ikke være meget, og hvorfor er forskellen der?

Forskellen kan skyldes lønforskelle faglært og ufaglært imellem.

Ufaglærte kan ikke få det samme i løn som faglærte, og ethvert forsøg fra fagforeningernes side på at rette op, vil være det rene galimatias.

Hvis ufaglærte fik feks 15% ekstra vil de faglærte møde med modkrav om 25% ekstra, så forksllene kan ikke fjernes, ej heller ved et regeringsskifte, da de røde udemærket er klar over hvad der er realitet og hvad der er muligt.

Både Nyrup og sven Auken forsøgte at få hævet de ufaglærtes lønninger, men fandt ud af det det ville være det rene idioti at gøre det, selvom det var det mes politisk korrekte at gøre.

Fat det da Rektor
og læs de andre indlæg.
Men skåret ud i pap, der er flere der har sparet op, end der er folk der ikke har, derfor er S et uddøende parti.
Dem der siger at de er fattige, er dem der har nydt godt af stor understøttelse gennem tiderne, uden at risikere at komme i arbejde, men pludselig er de tider forbi.
Inden vi bryder ud i krampegråd, mon så ikke der er nogle "fattige" der har lagt lidt til side, eller under madrassen?

De tider er forbi Nej til VKO
Hvor du bare kan påstå dette, Bevis det ?

Opsparing gør ikke , at folk ikke kan se, hvordan VKO sjofler os allesammen med løgne.

In your dreams Nej til VKO
Tror du selv på det eller prøver du, at overbevise os 80 % dumme.

Blamer dig nu ikke Nej til VKO
Jeg kan godt se, med den forklaring, at du anser os 80% for, at være dumme, det er dog den dummeste forklaring jeg nogensinde har set på socialdemokratiet.

Oplysning: jeg er ikke socialdemokrat.

Tror på det?? 123456
Jamen det er fakta at Danmark er landet med mindst forskel mellem rig og fattig, så det kan du ikke sige er løgn.

Oplysningerne fra Rockwoolfonden kom frem i en radioudsendelse, en debat mellem to politikere, og den "røde" part indrømmede rigtigheden af påstanden, så ja jeg tror på det.
Jeg har ikke påstået at nogen er dumme. Jeg har heller ikke påstået at der er nogen der er så blændede af had til regeringen at de benægter fakta. Men det kunne jeg jo godt påstå, for det lader til at være tilfældet her.