God statsøkonomi, min bare r..

God statsøkonomi, min bare r.. karpa
I min kommune fik vi at vide, at vi (55000 indbyggere) i følge den nye kommunale udligningsprocedyre skal finde 160 mill. Det betyder; afsedigelse af 35 fuldtidsansatte på ældreområdet, 85 pædagoger(bl.a også støttepædagoger) samt 60 skolelærer.
Man har så valgt, at lukke en skole med 450 elever.
Når forældre til disse børn der bliver berørt af dette, får at vide, at der næste år er 60 mia i statskassen, kan man ikke undgå at føle sig bestjålet/røvrendt. Røvet på sine børn velfærd da disse nu skal plaseres rundt omkring på andre skoler. Og dermed mister deres sociale netværk.
Jeg ved at dette også er tilfældet i mange andre kommuner i DK.
Når man ser glæden fra regeringsrepræsentanter, får os der til dagligt bliver berørt, virkelig en grim smag i munden.
Jeeg kunne godt tænke mig at høre fra andre ofre.

det er LØGN socrates
det er godt nok en røverhistorie ud over det sædvanlige du her præsenterer - er du også medlem af enfoldighedslisten?? -så er du lovligt undskyldt!!!11

MEEEN - du skylder os lige at fortælle os at i hvilken afskyelig kommune du bor i????????????

karpa karpa
Gid du havde ret. Men det er dandheden. Giv meíg lige noget tid så skal jeg prøve at finde ud hvor man kommuner det drejer sig om. Samt hvor stor skaderne. Jeg er ikke selv berørt i min kommune.
Men en af mine kolleger er. Det er fandme ikke sjov dette her.

Jamen så VAR det jo løgn! Nihilist
Du starter med at skrive "I min kommune..." og så bagefter skriver du at du ikke er berørt i din kommune???
Ja ja, en storm i et snapseglas kan man hurtigt piske op ;-)

Det må være en rød kommune. nattevagten
Undersøg hvor mange penge bliver der brugt på kulturen i kommunen, brugerbetaling var måske en god ting, at indføre her?

Hvor mange overflødige chefer/inder er der ansat?

Hvor mange overflødige besigtigelsesrejser foretager byrådet i løbet af et år?

Det er ikke folk på gulvet, som koster for mange penge.

..ja Albertslund kommune Bøle Bob
Der sidder vistnok en aldrende Socialdemokratisk borgmester som ikke har evnet at tænke kreative tanker i de seneste 30 år for at udnytte de midler han i forvejen hiver op af de sagesløse borgeres lommer bedst muligt. I stedet for har han hovedløst misbrugt pengene på en forventet efterbevilling af yderligere midler fra de sagesløse skatteydere...
De tider er forbi, velkommen til en mere ansvarlig virkelighed.

PS. Det kan også være Ballerup

Havde det været embedsmændenes egne penge Holger
ville økonomien se bedre ud.

:):):) modild
Du kan jo starte med at se lidt på denne "nyhed".

http://politiken.dk/indland/article166792.ece

Ja gennem dine indsnævrede linser, er det jo nok også løgn, eller hur? :)

Knaldperle

V.H. Modild

Kreativ! Ole fidus
"som ikke har evnet at tænke kreative tanker" og så er det lige navnet Brixtofte dukker op i mit hoved.

nedladende modild iampersson
Faktum er at indlægget starter med en "halv løgn" eller sandhed om man vil.
Vedr. din reference til en artikel så er det helt normalt at borgmestrene i denne tid klager deres nød. Sådan har det altid været.
Ham formanden for komunernes landsforening har det jo med at råbe højt undtaget i forbindelse med et stort HC Andersen arrangement som vist nok overskred budgetterne voldsomt, der var han påfaldende tavs selvom han da ellers var formand for den opgave.
Der kan sagtens rationaliseres i komunernes arbejdsgange, der kan sagtens spares på feks. daginstitutioner uden at det går ud over børnene og pædagogerne, jeg vil tro at plejehjemmene kan effektiviseres, det samme kan feks. vedligeholdelse af offentlige bygninger, skoler, institutioner, adm. bygninger mv. Der er maget at hente endnu. Der iøvrigt stadig alt for mange "høvdinge" også i de små komuner som ikke laver en døjt eller evner at tænke kreativt.

Spare? rodvad
Din arbejdsgiver kan også spare dig væk uden at det går ud over noget som helst. Han skal bare lægge om, og rationalisere.

Nemlig iampersson
Det har du da fuldstændig ret i og det er så min opgave at enten videruddanne mig eller søge andre græsgange men indtil videre er jeg ikke bekymret.
Jeg mener IKKE at man skal spare på personalet på feks. plejehjem men at man skal bruge den arbejdskraft man har mere hensigtsmæssigt, det er bevist at børnehaver kan drives langt bedre end mange bliver i dag men det kræver visionære ledere.
Hvorfor er der ingen komuner der laver feks. et pedelkorps hvorfra man kan styre vedligeholdelse og indkøb = lavere priser på skoler, institutioner osv. sådan at de samme mennesker kan lave flere forskellige ting og udnytte deres arbejdsdag bedre ?
Der er alt for mange høvdinge i komunerne. På langeland har/havde man feks. 3 komuner, forestil dig det; 3 borgmestre 3 komunaldirektører og lige så mange vice- dit og dat. til få tusinde mennesker .
Det er jo altid nemt bare at hakke ned i stedet for at argumenterer.

(Over(forbrug fxx
Kommunernes forbrug har aldrig været større.

Tag en tudekiks.

Svar karpa
Den kommune jeg bor i har faktisk været udpegt som en af DKs bedste. Det der blevet sagt er: realiteterne er som beskrevet. Så kan man platte den er ej. Men de mennesker det berører griner ikke højlydt som flere her.
Koom nu ikke med denne at pengene bliver overført til mindre bemidlede kommuner, dårligt fungerende venstre kommuner i liberales højborg i jylland. Dårlig fungerende kommuner netop fordi de bliver styret af liberale. Det vil simpelthen være formeget. Brixtofte om igen, denne gang hele Dk.

Hi, hi. karpa
Ja der er noget om snakken HVaaa.
Når man slår op på linket. Så er det jo meget skægt at skrulle lidt ned. En ny anonce kommer til syne. Tænk kreativt brug friværdien af din bolig.
Altså denne skattefrie friværdi. Denne som nogle 68 generations folk nu er begyndt at udløse ved at sælge hus og flytte evt. til provinsen i tilsvarende hus(til halv pris). Et tilfælde jeg kender til gav den nette fortjeneste for den pågældende på 2.4 mill. Altså skattefrit.
Platrøveri. Er det fortroppen af den liberale fremtid vi kan se frem til. Platrøveri.

karpa karpa
Hvorfor mon dog det?