God vin

God vin el_amante
Kan ihvertfald anbefale en spansk Cabernet Savignon ved navn Raimat Abadia.

Prisen ca 190-200,

Kan bestilles ved Sigurd Möller i Ålborg

Italiens rødvin Ghtrit
Det bedste rødvin er så afgjort den fra Italien...

Sydamerika Lotte.C
Hej El amante!

Kan du godt lide krydret, kraftfuld rødvin, så prøv at kontakte Glud Vin v/Jørgen Glud. Han har en forrygende californisk vin fra huset Cline. Det er en helt fantastisk vin. Og så har han også en masse spændende vine fra f.eks. Uruguay, Chile og Australien. Han kan findes på nettet og har også butikker i bl.a. Randers og Nørresundby.

I øvrigt er det lækkert at handle ved en "rigtig" vinhandler i stedet for i Føtex. Vinhandleren véd hvilken vin, der passer til hvilken mad og ofte kan man smage på vinen før man køber. Og prisen er ikke meget højere. Og så er vinen ofte ledsaget af en god historie, som man kan fortælle sine gæster :-)

RØDVINE padborg1
Jeg var engang på et vinkursus hvor vi fik at vide at den BEDSTE VIN, ER DEN VIN MAN KAN LIDE.
Og det har han fuldstændig ret i. Prisen er bestemt heller ikke altid afgørende. Dog ved vi jo at afgiften ikke afhænger af prisen så jo dyrere en vin er jo bedre burde den - pr. definition - være. Det hjælper bare ikke noget hvis ikke man kan lide den. Selv holder jeg meget af Australske rødvine/druen Siraz.

Chilenske Afh
Jeg har ikke forstand på rødvine, men vil gerne dele min Chilenske oplevelse med jer. Jeg smagte for mange år siden en Chilensk rødvin af navnet Errazuriz! Der findes mange varianter, men den er bestemt værd at smage..den er kraftig, krydret, og lige efter min smag.....
Enjoy!
Anja

Krydret vin el_amante
Hej Lotte

Det er nemlig lige den slags vin jeg kan li, vil prøve at kontakte Glud Vin så :). Føtex er svaret mere, jamen jo deeet er da en udemærket vin, den kan man ligesom ikke bruge til sine gæster..

Meen nu er jeg så heldig at arbejde som tjener også, såå har lidt kendskab til vine, som man netop kan bruge til sine gæster eller kærester ;)..

Hvilken slags vin kan du bedst selv lide?

Min vin... lotte.c
Må indrømme, at et godt glas vin er min store svaghed :-) Men hvad der er bedst afhænger af lejlighed og mad... Lige pt. ryger der en del hvidvin fra Chile og fra den græske ø Santorini (nej! Ikke Retsina!). Det er dejligt til let sommermad. Ellers er det mest de røde dråber, der trækker; Det startede med Rhone for maaaaange år siden. I dag er det mere de oversøiske vine der trækker; Chile, Sydafrika, Australien (En anden kanon Glud vin er "Menage au trois" - ved ikke om han har den endnu) eller evt. en god italiener.

Hvad drikker tjeneren?

Uden at der skal gå reklame i den, så tjek lige Randersugens hjemmeside. Der er vinfestival onsdag, torsdag og fredag i denne uge på Hotel Kronjylland. Smagsprover, brasiliansk kaffe, latinamerikansk dans og ikke mindst vinproducenter.

Med venlig hilsen