Gode og store tests af fladskærme?

Gode og store tests af fladskærme? Fjernsynsløs
Hej Sol-folk

Jeg står og skal investere i et nyt fjernsyn. Problemet er bare at jeg ikke rigtigt kan finde nogle virkeligt gennemførte tests på nettet. Der er naturligvis Tænks test som dækker over 70 skærme, men der må være en gratis test et eller andet sted på nettet [:)] Jeg er i øvrigt også bekendt med flatpanels.dk og syntes også det virker som en seriøs side - de har bare ikke testet særligt mange skærme, så der kan hurtigt være smuttet et oplagt køb gennem nettet.
Spørgsmålet er altså om der er nogen der på stående fod kan komme i tanke om nogle store og seriøse tests af fladskærme?

Hilsen
Fjernsynsløs

P.S. Jeg hælder til Sony 40X3500 lige p.t. men det kan der måske ændres på med en god og gedigen test [;)]

??? Odiøs
Du vil brænde nogle tusindlapper af på et fladskærms tv, og samtidig spare et par håndører på at få vist en gennemført test?

Rigtig god jagt, på et billigt tv.

Sådan cirka Fjernsynsløs
Hej Odiøs

Lad mig starte med at takke dig for dit særdeles brugbare svar. Det er en stadig kilde til glæde, at opleve diverse internetforas brugeres vilje til at afholde sig fra at kommentere og svare når de så absolut intet har at bidrage med. Dit svar viser jo med alt tydelighed at det i den grad er tilfældet. For oh hvilket sandt overflødighedshorn af oplysninger og meninger jeg fik serveret der.
Alene det forhold at du, genial som du er, formår at afsætte tid til at parafrasere en lille del af mit spørgsmål. For jo det er netop tilfældet at jeg er villig til at smide flere tusinde kroner afsted efter et fjernsyn, men samtidigt ikke rigtigt gider smide 70 kroner i nakken på Tænk. Godt set "Odiøs", at du både kan læse og (tildels) forstå fik du, til vores kollektive glæde, elegant gjort helt klart.

Jeg må imidlertid korrigere dig! Det er bestemt ikke med min gode vilje, men din afsluttende kommentar er ganske enkelt forkert. I dit indlægs egenskab af at være så uddybende og sagligt kunne man naturligvis (med god ret) overse den lille svipser. Men i det store billede er det alligevel for meningsforstyrrende at lade fejlen stå. Derfor: Jeg er ikke på udkig efter et "billigt" fjernsyn men derimod et "godt" fjernsyn - det fjernsyn jeg nævner ligger i 10.000 kroners-klassen og det er også i de luftlag vi bevæger os rent prismæssigt. At kalde et fjernsyn til 10.000 kroner for dyrt er jeg ganske udemærket klar over vil være kontroversielt i dagens Danmark. Jeg mener imidlertid det er direkte forkert at kalde det et "billigt" fjernsyn.

Men nu hvor jeg er tappet ind i din sublime videnstank...kunne det så tænkes at du rent faktisk kan besvare mit spørgsmål eller er du bare herinde for at kritisere mig? [:)]

Skulle der være andre pedanter med alt for meget fritid i farvandet udover "Odiøs" er det måske på sin plads med et forbehold. Det er naturligvis lige til højrebenet at smide de 70 kroner på bordet og købe Tænks test - den er jo udført på et testcenter i Tyskland og alt muligt [:D] Sagen er bare den at jeg, på min moders side, har jysk blod i årene og den slags overskygger altså mine københavnske glæde ved at smide penge efter "bling", når det handler om at betale penge for noget jeg kan få gratis... Kort og godt syntes jeg det er temmeligt tåbeligt, at betale penge for noget som andre folk tilbyder ganske gratis og mindst lige så godt - flatpanels.dk er et eksempel på et gratis alternativ jeg har utroligt svært ved at tro Tænk kan trumfe. Eneste problem er som sagt antallet af testede skærme...

Hilsen
Fjernsynsløs

Test """"
PC World og Computer World har lavet nogle test.De kan findes på deres hjemmesider.

Ja ja Odiøs
Da du nu har demonstreret din viden om, hvad man kan få "gratis", så har jeg faktisk undersøgt sagen, og for 2 dage siden var der en eneste seriøs test, den kunne købes hos firmaet du alligevel ikke kan lide.

Hvad jeg så mener med "billigt"? rigtigt godt gået, der fandt du lige hunden.

Jeg skal derfor afstå fra at give dig en mening, som du jo så alligevel ikke kan bruge til noget.

Hold dig til Sony eller LG! Artsfælle
Jeg sidder selv og kigger og har set en masse tests igennem fra USA og UK. Gennemgående er Sony den bedste, men man skal passe enormt på med disse oplysninger, for de kan nemt været plantet af et af mærkerne.

Jeg tror selv på at det stort set er samme teknologi i de fleste skærme, men kig efter DBV-C eller T og MPEG-4 som hovedpunkter, så går du ikke helt galt i byen. Opløsnigen skal også ligge på ca. 1920 x et ellerandet over 1000, så er du på rette vej.

For at finde en given test kan du taste et givet TV's modelbetegnelse in i Google, så får du en masse sider frem hvor man kan købe apparatet plus også en del sider som beskæftiger sig med tests.

Sådan går jeg selv frem. Fona har et par gode tilbud i denne uge som jeg skal se nærmere på, held og lykke!

??? Fjernsynsløs
Kære Odiøs

Min viden om hvad man kan få gratis er jo temmeligt begrænset. Derfor mit oprindelige spørgsmål [;)]
Derudover så forholder dig sig ikke sådan at jeg ligefrem ikke bryder mig om Tænk. Det hæderkronede forbrugermagasin byder og har budt på mange ganske udemærkede tests. Men jeg syntes som sagt det er direkte tåbeligt, at betale penge for noget man kan få ganske gratis. Tænks test behandler endvidere kun et relativt begrænset antal mærker, i den omtale test. Så vidt jeg husker er vi i omegnen af 10-15 forskellige mærker, der så er fordelt på 70 forskellige modeller. Det korte af det lange (det kan jeg fornemme du har det bedst med [;)]) er at Tænks test, hvor god og omfattende den end måtte være, unægteligt vil have en del modeller med som ikke er relevante. Eksempelvis har jeg svært ved at forestille mig Phillips (som jeg husker som værende enddog meget velrepræsenteret i testen) ligefrem fremstiller 5-10 modeller der kun adskilles i kvalitet - mon ikke Tænks test beskæftiger sig vidt og bredt med fladskærme og derfor har en del skærme med der overhovedet ikke er relevante for mig?
Jeg skal altså betale gode penge for noget der muligvis er overvejende irrelevant for mig og noget jeg i øvrigt kan finde gratis på nettet - er du ikke sød at forklare mig hvor jeg går galt i min disposition her Odiøs?

Men når det er sagt så må jeg hellere lige forklare mine noget lange svar på dine indlæg. Essensen i mine svar er naturligvis at jeg mener du er en klovn og der ikke er nogen grund til at blande sig i en debat hvis det eneste man kan bidrage med er varm luft og ingen ting. Jeg valgte så, grundet en tiltrængt pause i mit arbejde ved computeren, at formulere mig lidt mere spidsfindigt end som så - men når alt kommer til alt siger jeg blot at du er en klovn [:)]

Altså: Jeg stiller et spørgsmål. Svar på det eller brug din tid på noget mere fornuftigt - indlæg der kun går ud på at fortælle mig hvor tåbelig jeg er ser jeg ikke rigtigt nogen nytte i [:)]

Hej Fjernsynsløs
Tak for tippet... Der burde jeg naturligvis have kigget [:)]

Hej Artsfælle Fjernsynsløs
Ja man skal passe på med ikke at tage alt for gode varer - lidt krydsreferering testene imellem plejer dog at kunne skære den værste skjulte reklame fra [:)]

Jeg plejer i øvrigt også selv at benytte mig af den med at google den enkelte model og derved finde frem til tests. Men fladskærme er der så mange forskellige af at det hurtigt bliver en uoverskuelig opgave.

Tak for tips´ne i øvrigt...jeg vil holde øje med Fona i den kommende uge!

Hvis man ikke... Anonym
...har mere styr på teknologien end "et ellerandet over 1000", så bør man efter min mening afholde sig fra at råde folk om netop det emne.

Godt brølt løve..! Artsfælle
Petitesserytteri er en eller anden form for psykose, som bør diagnosticeres, men det må du selv klare!

1280 - 1440 - er der en klokke der ringer måske???

Bor du i en gymnastiksal? Artsfælle
Du har tildyneladende glemt en ret vigtig parameter i dit forsøg på at virke overbevisende, og det er stuens størrelse...

Jeg tør satse en tier på at folks intelligens er omvendt proportional med størrelsen på deres fladskærm..[:/]