Gode råd ønskes.

Gode råd ønskes. Design-freak.
Først og fremmest, skal det understreges, at denne tråd ikke handler om moral. Det rager mig, hvad folk, syntes om folk, der investerer i kopi-møbler, det vil jeg gerne slå fast, da man evig og altid, skal høre på en eller anden pseudo-intellektuel udtale sig, om alt andet end, det man efterspørger hjælp på.

Jeg har behov for hjælp. Har fundet frem til to sider, der er tale om Voga.com og Replica-design. De sælger kopier af Arne Jacobsen, og andre store designere, som kan erhverves af os dødelige, derfor har jeg tænkt mig at investere i ægget. Mit spørgsmål omhandler leveringstid og kvalitet, hvordan er det? Kender i noget til siderne, og har erfaring med køb af kopi-varer evt. billeder af produkterne, så er meget velkomne til at skrive, er man derimod interesseret i ødelægge en tråd, som omhandler noget man ikke bryder sig om, så kan jeg på forhånd sige, at jeg ser bort fra jeres kommentarer - i ved, selv hvem i er.

Voga h.ugilt
Min veninde har købt "Svanen" hos Voga, de overholdt leveringstiden og stolen er super flot
Når det er sagt, så hold dig LANGT VÆK fra INfurn, de hæver pengene efter 2 dage og jeg venter stadig (7 mdr) på mine varer
Hilsen Heksen [:)]

ægget hugu
Hvis du virkelig ønsker ægget så find et sted hvor de handler med møbler fra Fritz Hansen