Gode råd, hvad jeg kan gøre bedre?

Gode råd, hvad jeg kan gøre bedre? ZAndraaaaaa
Hej Allesammen.

Jeg er lige startet på gymnasiet. Min første karakter i år er blevet RIMELIG DÅRLIGE. ISÆR MUNDTLIGT! Jeg ved jeg kan gøre meget bedre. Det er min egen skyld og er ekstrem ked af det. Jeg har fået en masse 00'er, som betyder 5'taller nu, da det er den nye karakterskala. Sååå min gennemsnit er ikke bestået, men HELDIGVIS er det bare karakter udfra grundforløb.

Lige efter jeg fik karakter begyndte jeg, at snakke meget mundtligt i timerne. Min engelsklærer var måske sådan lidt chokeret over, at jeg var så ivrig pludslig, da jeg ellers plejer at være flov og hele tiden have munden lukket.
Jeg ved ikke om jeg skal skifte studieretning på en ny skole, så jeg kan starte på frisk. Er der nogen der kan give mig gode råd?

Jeg står fast i et problem og er MEGET sikker på, at jeg vil blive på gymnasiet, så helst ikke nogle råd om, at jeg skal droppe ud af gymnasiet eller finde en anden uddannelse.

Help please...

Undskyld ZANDRA
Jeg må undskylde over mine mange stavefejl og rodet tekst. Det er skrevet rimelig hurtigt.

Keep up the good work rie.rie
Jeg synes du skal fortsætte med at tage dig sammen, som du jo også giver udtryk for at du allerede har gjort.

Umiddelbart kan jeg ikke se nogen grund til at skifte studieretning eller skole.

Jeg tror at dine lærere kan se hvis du forsøger at forbedre dig, så hæng i og se hvad du får i karakter næste gang...

God arbejdslyst :-) P&C

stille elever et problem anonym
da læren har svært ved at vudere deres indhold.

så keep up... ud med din kunnen :-)

jeg fik selv 5 taller i årskarakter og 10 taller til eksamen og det jo svært at forklare, men handler jo om, at man er dybt gernert og bange for at blive grinet af. Et problem for man kan jo sagtens være en stærk elev selv om man er stille.

-;

drop ikke ud si.f
du skal ikke droppe ud!
husk at man ikke behøver at få ret for at gøre sig bemærket i timerne og det giver helt sikkert en bedre karakter. har selv prøvet det. det vigtigste er at du viser at du deltager aktivt i undervisningen. det at deltage kan også være at stille spørgsmål, ikke altid at skulle sige noget klogt.
giv det hele lidt mere tid. det kræver lidt at omstille sig til gym. fra folkeskolen.
men medhensyn til at skifte retning er det helt op til dig selv. der er mindre "snak" på naturvidenskab. men her skal du dog altid have svar, her kan man ikke snakke "uden om".
håber det kan hjælpe dig lidt på vej