Gode ride-råd

Gode ride-råd Ridepige!
Hej med jer

Syntes faktisk det er lidt halvpinligt at spørge om råd...er sgu en pige midt i 20'erne og har prøvet min del af mænd og at haft det sjovt med det. Har aldrig været helt fortrolig med at være øverst og har nok undgået det og haft det fint med det.

Nu er der den her skønne, dejlige mand, som jeg virkelig gerne vil behage på alle mulige måder og så irriterer det mig sgu at jeg ikke kan gøre lige det...hmmm, man kunne tænke sig at det var forelskelse der giver nervøsiteten.

JEg vil så gerne kunne ride ham til han kommer, men jeg kan ikke finde teknikken og jeg bliver voldsomt bevist om mig selv og hans reaktioner.

Mine ben blir' trætte og jeg kan ikke blive ved. Har prøve at skifte til den stilling, når vi har haft sex på andre måder...så han ligesom er i gang...har prøvet at sutte ham lige inden, så han er helt hård...og når jeg så sætter mig der, så duer det bare ikke, ved ikke hvordan jeg skal bevæge mig.

Hans størrelse er der bestemt ikke noget galt med, slet slet ikke...så det er ikke fordi jeg ikke kan mærke ham. Og i øvrigt fungerer sex mellem os.

Hjælp.....Hvordan gør jeg?

Knus og kram ;o)

Flere forskellige måder Bimmer ILP
Kig på billederne: http://www.kamasutra-sex.org/kama-sutra-positions/index.html