Gode tips og tricks

Gode tips og tricks Sofie + lars
Hej

Min kæreste og jeg er ved at støde ind i et noget ensformigt sexliv, så derfor prøver vi at eksperimentere lidt. Men da vi begge ikke har så meget erfaring med andre ting end bare missionærstilling, så ville vi/jeg hører om der var nogen derude der havde nogen gode tips?

Mvh Sofie (og Lars)

I kunne prøve en firkant Lene og Jens
Vi står til jeres rådighed med krydderi på jeres sexliv.

Udvid din horisont Nysgerrig?
med din partner :) Med et værktøj som her.Internette er der alverdens muligheder også her på siden med henblik på div erotiske fortællinger. Der ville i også kunne jer nogle opdagelser. Så har du ikke allerde været den vej, så det bare igang. Men det skulle undrer mig om ikke det allerede var tilfældet :)

http://www.lust.dk/shop/default.asp?ReferrerStr=http%3A%2F%2Fwww%2Egoogle%2Edk%2Fsearch%3Fsourceid%3Dnavclient%26hl%3Dda%26ie%3DUTF%2D8%26rls%3DGGLG%2CGGLG%3A2006%2D09%2CGGLG%3Ada%26q%3Dsexlege&ProductID=44011034

ud af sengen Anonym
glem sengen, den sover man i mestendels.ud i naturen eller op på bordet, op af skabet, på gulvet, i badet. Brug jeres fantasi, rollespil, vil vil ikke. Så kører det for jer!

Gangbang Per Ole Hans Klaus og Peter
Du siger bare til så kommer vi og hjælper jer

perolehansklausogpeter@hotmail.com

Vi kan det der

Inspiration til sexlivet Bimmer ILP
http://www.kamasutra-sex.org/kama-sutra-positions/index.html
http://www.sexuality.org/l/sex/cb.html

trekant mav
prøv med en ekstra mand. kvinder har tit svært med at se sin mand i gang med en anden kvinde.
men tal om det og gå ikke hurtigere frem end at i er begge med

Hvor dejligt! Anonym
I har en masse at se frem til hvis missionærstilling har været den fortrukne indtil videre.

Gå på biblioteket og lån en bog om kama sutra. Der er masservis af stillinger.

Prøv lidt blidt bondage. F.eks. binder du hans hænder og pleaser ham på alle mulige måder. Så kan i bytte næste gang. Prøv også bind for øjnene.

Hav sex andre steder i huset, i haven osv.

Giv hinanden olie massage. Onaner for hinanden.

Bare spring ud i det. Der er masser af muligheder ;o)

Gå i butik! truetex
Hej Begge
Man skal nok først tænke over sine fantasier - de fleste har vel fantaseret om et eller andet som de tændte på - og så hviske det til sin partner..
Min kone og jeg har haft stor fornøjelse af at anskaffe lidt blandet sexlegetøj - både at anskaffe og bruge det... især en lille buttplug og et fjernstyret elektrisk æg har givet en del fornøjelse!!
Men hvis I ikke har udforsket andet end missionærstillingen skal I da prøve alle mulige andre sjove ting - lad ham barbere dig og se hvad der sker! og omvendt... gå i bad sammen...gå uden trusser osv