godnat lady-in-red

godnat lady-in-red er-så-træt
Ja , så takker jeg endnu for alle dine indlæg, de keder mig efterhånden så meget at jeg foretrækker at gå tidlig i seng istedet for at blive på solen.

Der burde fandme være en kvote på hvor mange indlæg og tråde man kan oprette på en dag.

Trænger til en pause fra dig, du dominerer debatten for meget, så dine indlæg blir af mig faktisk alle opfattet negativ, fordi jeg er mæt før jeg starter, akkurat som at blive stoppet for 3 gang samme dag, af indsamlere på gaden.
pisse hamrende irriterende

forstår dig godt solvej
godnat og sov godt.

Navn på forsiden vhn
Ville være rart hvis der på sol-forsiden ik bare stod overskriften på indlægget, men også forfatteren, så kunne man lettere undgå alle de indlæg man på forhånd VED man ik gider læse.

Alle må komme med debatindlæg, men det er godt nok irriterende at støde på 4-6 indlæg, hvor overskriften umiddelbart lyder lovende, men når man så klikker ind på indlægget, så er det skrevet af en person, som man af den ene eller anden grund OVERHOVEDET ikke sympatiserer med, og så gider man selvfølgelig ikke læse det!

Nej forfatterens navn på forsiden;)

Jeg kan godt se navnet Rocken
eller nicket på forsiden? Til højre for emnet.

Måske jeg ikke forstår dig helt?

gør der er-så-træt
det gør der såmænd allerede ;-)

men derfor kan man godt være træt af at se den samme person "spamme" til med indlæg på forsiden, og værst af alt er at de er så forudsigelige og ens.