Godt det ikke var fru Larsen...

Godt det ikke var fru Larsen... mumsemor-igen
... der ringede til lægevagten. Hun havde jo nok ikke haft råd til også at ringe til en privat lægevagt............

Det er da fantastisk, at der skal en ministersygdom til før der bliver taget hånd i hanke med lægevagtens håndtering af patienter.

Havde det været fru Larsen, var hun nok død i dag, og politikerne havde stadig gået rundt og troet at lægevagtordningen fungerede 100% tip top.
Nu var det Brian Mikkelsen, og så skal alle ministre helt frem på den hårde del af deres polstrede taburet og have udredninger, forklaringer og handlingsplaner og hvad véd jeg, for nu kan man nemlig lukrere på at bede om sådanne oplysninger.

Hvorfor kunne man ikke for længe siden have bedt om disse oplysninger? Det er da i hvert fald ikke fordi der ikke er sket graverende fejl i tidens løb. Hvorfor skal der altid først laves undersøgelser når det går ud over politikerne selv?

Sundhedsvæsenet skal sgu fungere over for alle. Ikke kun politikere og kendte! Når det er de kendte der udsættes for det samme som almindelige dødelige, kommer de straks i tv og aviser samt Se og Hør.

Og lige én ting mere. Det er da lidt skræmmende at læse at en af vore politikere bruger privat lægevagtordning i stedet for den offentlige.

Surt at hedde fru Larsen og kun have sin middelmådige indtægt.

Prøver sin egen "medicin" Majbrittt
Ja når de prøver deres egen medicin, så er det pludselig ikke så sjov længere...
Men der sker nok ikke noget, da de har egen forsikring.
Surt at hedde Fru Hansen.

Brian Mikkelsen cassiopaya
Hov hov Mumsemor det har jeg skrevet om, men jeg er da glad for at du er enig, med mig jeg brugte bare Fru Olesen, ja jeg er også lige ved at brække mig over at alle aviser i dag skriver om Brian Mikkelsen.

Men prøv lige at se min indlæg også mumsemor.
Forsat god søndag min ven

ups... mumsemor-igen
... det havde jeg ikke lige set. Ja, vi er enige, og det er jo hovedsagen. Men alligevel....... tænk at han ringede til en privat lægevagt!?!?! Vi andre må bare vente til egen læge åbner, eller ringe efter en ambulance og så håbe på at det er en hjerteénafslagsen.

Go' dag/aften til dig.