Godt gået af de 14 betjente!

Godt gået af de 14 betjente! Hr hansen
14 betjente truer nu med at opsige deres job hvis deres 3 kollegaer der er dømt for at klappe lidt til en anholdt (helt sikkert autonom), ikke frifindes ved landsretten.
Det er dæleme godt og modigt af de 14. Hvorfor skal politiet nu til at overholde de love og regler de selv skal oprethold??? Giv dem frikort til at gøre hvad der passer dem med det sammen.. så slipper vi for den her slags kedelige sager hvor voldelige autonome koster samfundet masser af tid og penge..
Men tag det ganske roligt.. de bliver frikendt ved landsretten med den begrundelse at det ikke kan bevises hvem af dem øhhh ikke slog..

super aker
Hvor er det super at man bakker hinanden op det kan heller ikke passe at man som politimand bare skal bukke og undskylde i et samfund som vores en politimand må jo ingen ting i dag, det skulle gerne være sådan at en politimand passer på os og at han vises respekt når han kommer frem, mange har respekt for dem i dag desværre!!!!!

politiet skal ikke fine sig i mere de skal ha mere magt og skal ha lov at bruge deres våben, de skal ikke kunne dømmes for at passe deres arbejde !!!!!![;)]

Det er da fint... piglet45
Hvis de truer med at gå i protest over dommen, så opfylder de alligevel ikke betingelserne for at være politibetjente.

Rolig nu justice
Man må jo formode, at de 14 tror, at de kan presse domstolene til at dømme i deres favør. Det er noget skræmende. I deres job burde de jo vide, at dømmende og udøvende magt er skarpt adskilt. Heldigvis, sikke perspektiver det ellers kunne have.

justice ? kapen
kaldet du dig det ... [:)]

Kunne det tænkes at betjentene vil opsige deres job fordi at det ikke længere giver mening hvis de andre dømmes ?

NEJ VEL.. de er jo som udgangspunkt forbrydere ik ?

Med sådan en tiltro til politiet så er det gerningsmændene der vinder .. tusind tak for et lorte samfund du hermed hylder.

Justice mig i kransen

Lige præcis. Nilas
Dét var godt formuleret, du har 100% ret - respekt !

Bla bla men løser det problemet ? kapen
Nej vel ... vi skal have mere autoritet tilbage i samfundet. Det gælder iøvrigt indefor mange fag. Ellers kan vi ligeså godt droppe at have et samfund. Jeg gider sku i hvert fald ikke arbejde i et fag der er så hårdt men samtidig skulle kæmpe med latterlige børns forældre.

Men du kan jo søge ind ?

Hvorfor bliver du personlig.... piglet45
Det har jeg da vist ikke givet dig grund til. Jeg udtrykker min mening om sagen, og det samme burde du gøre. At du ikke gider at arbejde med noget der er så hårdt, er jo fuldstændig op til dig. men dem der søger ind på uddannelsen må da efterhånden vide at det ikke udelukkende drejer sig om en gåtur i parken og at hjælpe katte ned fra træet.

Jeg har set og oplevet nok, til at vide hvor tit politiet overtræder sine beføjelser. Der florerer racisme og fordomme hos politibetjente, der i kraft af sit embede skulle være neutrale og hjælpe og servicere i samfundet. Hvad deres personlige synspunkter anbelanger, skal de holdes nede i en arrest-situation.

Personlig ? kapen
altså jeg kender til et andet fag der er under beskydning og bliver mere og mere udhulet.

Jamen jeg kan ikke rigtig forstå at mange er så kloge når politiet fx mangler mandskab. Vi kan vælge at gøre det mere og mere surt for dem .. med det resultat at ingen gider være betjente/skolelærere/pædagoger osv... men det går ud over os alle sammen.

Eller vi kan vælge at sætte pris på deres indsats (som er tiltrængt) og den vej påvirke deres håndteringer.

Men jeg mener grundlæggende at forældre går for meget fri når det handler om at få deres børn til at opføre sig ordentlig. Jeg siger bare held og lykke til et samfund med mere eller mindre tilfældige ansatte i det offentlige og færre betjente.

Er det det samfund du ønsker sådan personligt ?

Det danske politi manden1
Skulle kikke lidt mere mod øst og behandle kriminelle og uromager, på samme måde det Russiske politi behandler deres på, så kunne det jo være at der blev mere ro.
Og de danske fængsler, skulle også indrettes på samme måde som russiske, 4-5-op til 10 i samme celle, ingen tv, ingen pc, intet, de er i fængsel for at blive straffet og ikke belønnet.

Betænkeligt BORGE
Jeg synes det er betænkeligt hvis politiet vil benytte sig af den slags metoder, for at få ret i en sag hvor de selv er den anklagede part.
Med deres handling, eller blot deres udsagn, vil de i realiteten komme til at tvinge domstolen til at dømme dem, med mindre der kommer helt nye beviser i sagen.

Vores retssystem kan ikke holde til at den udøvende magt, også gør sig selv til den dømmende magt.

I princippetved jeg godt, at det er det samme som at læger (Retslægerådet), advokater og andre af vores samfunds top behandler indkomne klagesager mod dem selv. Dette finder jeg yderst betænkeligt, men hvem skal ellers?

Er det er trussel eller løfte? Kloge Åge
Men politiet bør ikke lægge pres på domstole, men passe deres arbejde!

Er du demokrat? mumrik_bakunin
Det går jeg i hvert fald ikke ud fra.
Du kender forhåbentlig alt til den tredelte magt, ikke sandt?
Politiet har ikke til opgave at straffe folk. Det klarer domstolene.

Slave mumrik_bakunin
"vi skal have mere autoritet tilbage i samfundet"
Det føler jeg ikke behov for. Overbevis mig! Hvad vil autoritet gavne mig? På en hvilken måde vil det være konstruktivt for mit liv?

"Ellers kan vi ligeså godt droppe at have et samfund"
Samfund er jo blot en fix idé i knolden på dig.....

"Jeg gider sku i hvert fald ikke arbejde i et fag der er så hårdt men samtidig skulle kæmpe med latterlige børns forældre. "
Så lad dog vær!

Lige præcis mumrik_bakunin
Jeg hørte fra en af mine veninder af hendes veninde som er mørk i huden og som var med til demo, blev kaldt sorte svin af politiet og slået i ryggen. Jeg har også en veninde der blev skuppet af en betjent selvom hun gik roligt i en fredelig demo. Hun væltede og slog sin ryg mod en kantsten.

Demokrati? mumrik_bakunin
"Skulle kikke lidt mere mod øst og behandle kriminelle og uromager, på samme måde det Russiske politi behandler deres på, så kunne det jo være at der blev mere ro."
Kan du stave til fascisme?

"de er i fængsel for at blive straffet og ikke belønne"
Nu er jeg ikke demokrat men nu prøver jeg at sætte mig ind i denne tankegang....Ok...Ville det ikke være mere konstruktivt for samfundet, hvis meningen med fængslerne ikke bare var at straffe "forbryderne" på sadistisk vis- MEN derimod at hjælpe dem med at overholde loven? Undersøgelser har vis at hårdere straffe ikke gør folk mindre kriminelle, tværtimod.
Men jeg er ikke demokrato og tilhænger af retssystemet, så jeg kan vel være ligeglad med hvad I finder ud af. Men her var da lidt hjælp. Jeg vil i hvert fald hellere leve i et demokratisk samfund end dit småfascistiske pis og lort.

Dumme betjente...... mumrik_bakunin
Jeg håber de siger op og finder et arbejde som også jeg har glæde af