Godt råd søges

Godt råd søges Elskerinden : /
Nu sidder jeg her og venter på at min gifte elsker skal skrive og tør næsten ikke gå 10 skridt fra min tlf. Hans kone er hjemme så det er slet ikke sikkert jeg hører noget fra ham i dag......
Men ville godt slippe for den der afhængighed af EMINENT sex.... hvad skal jeg gøre ? er ikke helt klar til at skippe ham endnu !!!!!!

Gifte elsker Er den mand
Uden sex tjah

Skippe ham ask_cph
Fordi han dropper ikke konen, og han har dig fordi det er nemt og uforoligtende. Mænd er utro p.g.a. noget dyrisk/fysisk, men du vil kun meget sjældent kunne få flere følelser ud af ham end disse, og ikke så mange at han smutter fra familien.

Du er ikke meget mere værd end et stop på McDonalds - og er det din drøm for fremtiden?

Find din egen mand, og få udviklet et forhold OG noget god sex. Det er du bedre tjent med og det er manden og hans familie også.

P.S bare Er den mand
en nat med dig

Ja, et godt råd Anonym
tag og følg det!

.. ja En kvinde
jeg selv brugte 10 år på en gift elsker - og det var kun følelsen af dyb kærlighed til ham, der fik mig til det. Men langsomt oplevede jeg mere og mere, at jeg næsten intet betød for ham (andet end, som en anden skriver, "et stop på McDonald's). Dén oplevelse gjorde så ondt. Men det havde savnet efter ham i det meste af dagene og nætter i de foregående 8 år nu også gjort. Altså ondt, og i mit hjerte.

Sex med ham var ikke noget særligt (er det det for en kvinde, når det varer under 20 min. før manden er 'færdig'?). Men jeg elskede ham og følte mig salig bare ved at se ham og være ham nær.

Dernæst - da jeg bevidst havde ladet forbindelsen løbe ud i sandet - har jeg brugt de næste mange år - foreløbig forgæves - på at finde en mand, jeg kan opleve et ægte og gensidigt forhold til. Og må sande, at det nok havde været lettere at finde en mand, da jeg var yngre..

Konklusion: jeg gav min gifte elsker årene af mit liv fra jeg var 38 til 48. Og nu, da jeg er medio 50, ser jeg, at meget få mænd, heller ikke blandt de over 50- og over 60-årige, ønsker at finde en kvindelig partner der er fyldt 50. Måske er de forfængelige. Måske ønsker de sig bare én gang i deres liv, en yngre partner, og den sidste var jævnaldrende..

Så mit råd til dig er: kig fremad på dit liv. Spørgs, hvad du ønsker dig selv. Og gå efter det.

For ét valg kan som bekendt umuliggøre andre, senere valg..

Med smil,
en vis kvinde

Men, Er den mand
hvad er dine planer ?

Snup en singlefyr Singlefyren
Snup en singlefyr istedet, vi er mange herude som er parat til at give dig fantastisk sex også. Det gør livet så meget desto mindre besværligt. Glem ikke det.

Se "Something's gotta give" m33
Med Jack Nicholosn og Diane Keaton. Så tror jeg godt du kan trøste dig. Jeg har lige set den sammen med kæresten i forgårs - den film vil give dig håb.

Iøvrigt, hvis ikke jeg var i forhold...en velskabt kvinde over de 50...yummi! (nå de tanker skal jeg nok ikke udgyde for min 23årige kæreste *GG*).

Men iøvrigt tak for det herlige grin - tænk at spilde 10 år af sit liv for en gift fyr, jeg må sige jeg klaskede mig på lårene af grin over den naivitet der findes hos mange piger og kvinder :-) :-) :-)

Der er dog stadig håb for dig, sats f.eks. på sådan en ung læge som ham i "når du mindst venter det", som er den danske titel :-)

Det er helt tydeligt Er den mand
det nederlag du lige har lidt har taget hård på digg

Fantastisk sex = gift fyr? Single for life
Hvorfor er der egentlig så mange snotdumme og bundnaive piger og kvinder som KUN tror de får "fantastisk sex" (hvad så end det er...) af en gift mand?

Er det noget, der stod i de gamle Moselove?

Jeg er ked af at Er den mand
at jeg ikke hjælpe jer men mine fødder ville ikke bevæge sig

Det skal du ikke Er den mand
tænke på
selv gifte mænd måtte bide i det sure æble(Og kan ikke få)
Dit hjælp havde ikke gjort nogen forskel
Hvad man Må og ikke må

er det dig, Randy single for life
Med så usammenhængende sprog i dine indlæg kender vi dig næsten igen. Velkommen tilbage fra latinerriget ;-))

Jeg forstår dig ikke lala
Jeg fatter bare ikke hvorfor du overhovedet starter på noget med en der er gift, det er da så dumt.
Selv har jeg nogle principper, og et af dem går ud på at de der er optaget, dem piller jeg bare ikke ved, for jeg vil ikke spilde mit liv på at sidde hjemme og sukke efter en jeg højst sansynligt aldrig får, og oveni føler man sig så elendig overfor den faste kone/kæreste han har.
Et andet princip er, at jeg ikke piller ved fyrene når jeg er ude og rejse, for igen vil jeg ikke sidde herhjemme flere 1000 km. væk og sukke efter en umulig kærlighed.
Nej så hellere holde sig til nogle af alle de dejlige danske single mænd som er derude.

UHELD elskerinden
ja det var et uheld og nu føler jeg at jeg sidder i saksen... men det kunne være at jeg skulle kigge efter en anden "ret" på menukortet...
Vil lige bruge påsken på at finde en løsning.
Tak for de gode og også de noget tvivlsomme råd ;)

: - )) En kvinde
Planer - dem har jeg mange af!

Dette kun for at korrigere indtrykket: det var bevidst traurigt - men kun for at få skriveren til at tænke sig om (og være bevidst om sit valg).

Min e g e n 8-10 årige 'besættelse' af den givne mand vil jeg aldrig nogensinde fortryde - så stærkt og langvarigt et lyn...!

Kære mænd: I forstår det muligvis ikke, men (for en kvinde) at opleve at være s å opfyldt af kærlighed til en anden (til en mand) - det er et helt liv værd!! Også helt uanset afslutningen på forholdet! Sådan er jeg bare: stærke følelser er for mig livet.

Det er da dejligt at læse div. forslag her om at vende sig imod yngre, ledige fyre (ja, jeg er rent faktisk en af de her mannequin-formede, pige-agtige og smidige i krop og sind).

Men mine planer - nu - går på at finde/skabe en dyb og fantastisk relation - også på det menneskelige (og ej kun erotiske) plan. Og manden kan for mig ha' den alder han har, det er ikke det interessante. Jeg har netop takket nej til en jævnaldrende (og en fantastisk elsker) fordi han forekommer mig lidt umoden og la-la over for sit liv/tingene i almindelighed. - Når jeg nu selv vil tænke og skabe mine største drømme (intet mindre).. Hvorfor så bare følges med en mand af dén kaliber?

Summa summarum: ingen behøver at ynke mig; mit liv er skønnere og mere fuld af muligheder nu end jeg kunne have forestillet mig, nogensinde undervejs!!

Med et lykkeligt smil
en kvinde

Lige om lidt Er den mand
har han dig.
Pokers også, han er alt for hurtig.
Han skynder sig alt hvad han kan TRO MIG

Hvem kan det være Er den mand
hva'

Nemlig Er den mand
Sig lige det en gang til -til hende

Store idiot Er den mand
nu er du nødt til at flygte

Manden/Elskerinden er svin. anonym.
Tænk hvis du var gift,og din mand fandt en elskerinde.Hvad ville du gøre ved det?
Hvor er du dog snotdum,at sidde hjemme og vente på at manden skal ringe til dig.Han er hjemme hos konen i påsken,for dig kan han da altid besøge,bare ikke lige disse dage.Hvad har han bildt dig ind,ang sit ægteskab?Er det den med at min kone forstår mig ikke?Jeg ville sådan ønske,at konen fandt ud af,hvilken svin hun er blevet gift med,og så smide det lort ad h.....til,og du kunne jo så samle stumperne op efter hende.Hvad vil du med en gift mand???
Tror du virkelig selv på at han vil forlade sit ægteskab på grund af dig.Du er ikke andet en legetøj for ham,og bliver aldrig andet.Det er helt utroligt,så naiv piger kan være,når de falder for en gift mand.--Se dog at komme væk fra ham den gifte,og find dig en ungkarl.Vågn dog op,kvinde.

Miggggggg Er den mand
Aldrig du

Halooo Anonym
Hvorfor er det sådan at mange mener at elskerinder ikke kan have følelser. Vi er mange der desværre er blevet forelsket i en gift mand, og det er jo ikke noget man bare bliver uden hjælp fra manden. Jeg føler med dig jeg ved godt at det ikke er let, der er gode stunder men desværre også mange svære. Man føler man har et overblik i starten men man er hurtig fanget, og så er det svært at slippe ud.

enig anonym
Jeg er helt enig er selv blevet fanget i det spind havde godt styr på det i december men nu...... ja nu aner jeg ikke hvordan jeg kommer ud af det for på den ene side vil jeg ikke og på den anden vil jeg fordi jeg udemærket kan se at det er mig der kommer til at blve såret på et tidspunkt - men det der gør det så svært er ikke nok med han er gift han er også chefen.... hmm når jeg sidder i og skriver det her kan jeg godt se den er hel gal og hvilke svar jeg får, men alligevel er mine følelser der alligevel...
men til elskerinden så kan du kun søge råd hos dig selv og hvad du selv vil stille op med dit liv alene eller med en der har tid engang i mellem. for uanset hvor fornuftige andres råd er er det ikke dem der sidder i den situation som du gør og kan ikke sætte sig ind i det, jeg kan heller ikke og jeg forventer ikke at der er nogen der kan sætte sig ind i min....

hyggelige påskesmil
fra den anden....

Man bliver ikke fanget hannah1
man lader sig fange.
Jeg forstår ikke, at elskerinder gider "al den bagage", der følger med: Kone/kæreste, evt. børn, nedværdigelsen ved ikke at komme først.

Det skal ikke lyde som negativ kritik, kun en uforståenhed. Har det evt. noget med lavt selvværd at gøre? Hvilke værdier har disse mænd, der gør dem meget attraktivere en singler?

Jeg synes tværtimod, at de er utroligt usympatiske, uærlige, respekt-/ansvarsløse, synes du ikke det inderst inde?

En god dag til alle

Hej

lavt selvværd anonym
synes jeg nu ikke at det er, for mig personligt er det nok fordi det ikke forpligter da jeg lige er kommet ud af et langt forhold...ikke pga utroskab...
der er ikke noget særligt ved gifte mænd som man ikke kan finde hos singler, men man behøver ikke det besvær med jalouxi, og altid skal sidde omklynget af hinanden osv...
Jeg føler ikke jeg kommer som nr to jo selvfølgelig i forhold til hans familie men det er ikke fordi jeg sidder og sukker efter ham og synes han skulle være hos mig i stedet for familien, for mig er det ren sex og det har jeg sagt fra starten af, og det er også det eneste han er interesseret i fordi konene ikke gider ha sex mere.... Vi har da også snakket om man ikke kan bolle uden følelser men så længe de følelser ikke tager overhånd er det vel ok...? For jeg vil aldrig håbe det går ud og hans familie.... det kan godt være det lyder naivt for de er jo "indblandet" på den ene eller anden måde.... _Han ved også godt at jeg ikke sidder og venter på han går fra konen så hvis han går fra hende er det af de rigtige grunde og ikke pga mig der trækker i ham....for jeg vil da personligt ikke være sammen med en der kan være sin kone utro....

hmmm men det er svært at bortforklare at man er ude i noget rod og det lyder måske også som en bortforklaring... men det kan jeg jo ikke gøre så meget ved

ha en dejlig dag

Godt skrevet Elskerinden
Så sandt så sandt ;) En rigtig god forklaring....
og jeg mener jo stadig væk at det er den utros ansvar ikke 3.partens !!!!!!!

Er du seriøs???? Trina
HVORDAN kan du søge godt råd???? Det eneste råd er a holde snotten fra gifte mænd.

Få dig noget selvrespekt Godfather!
Få dig noget selvrespekt betyder sex alt for dig ! det lader det til du ødelægger et helt ægteskab bare for sex !

Klamt ! Egoistisk ! Mangel på SELVRESPEKT

Jeg forstår det godt. anarkist
Kære Ven.

Nu er jeg en mand. Så min historie er næsten den
modsatte. Jeg blev frygtelig varm på en pige på
40 år. der var gift og som havde 2 børn. Det
kan jo ske at man bliver rigtig forælsket selv
om man er gift. Både jeg og pigen var gift.

Men vi syntes ikke at vi kunne ødelægge det for
vores familier så der for forsøgte vi at holde
os langt fra hinanden.

For min del gik der ca 4 år før det værste var over med kærligheden. Men jeg kan ikke sige at
tiden læger alle sår.

Kærlighed er en sindslidelse der fjerne fornuft

Sjovt nok kan jeg ikke fungere sexuelt uden
kærligheden ? Så jeg gætter på at dit problem
ikke kun handler om Sex......

Mit råd er om det kun handler om sex så prøv
at finde dig nogle flere elskere eller en ny
kærlighed.

Så du kan nedtrappe...
Knuzer fra Aktivisten.

Så sandt Elskerinden
Ja det er en "sindslidelse" nej du har ret. det handler ikke kun om sex.... mit parforhold var dødt og havde været det længe...... har derfor taget konsekvensen !!!! Må finde en erstatning - en ugift erstatning. og så tage en kraftig nedtrapning... er allerede i gang.
Tak for et godt og lærerigt svar... Livet slutter jo ikke fordi man bliver 40 vel.....

tag dig sammen AIDA
Synes absolut at det er meget svagt at tage en gift mand. Han har en ring på fingeren og hvis han ikke kan respektere det, burde du være menneskelig og tage sagen i din egen hånd. Desuden er du kun den anden pige og vil sandsynligvis aldrig blive mere end det. Hvorfor nøjes med det, når du kan få dig en mand for dig selv. Har du ikke en samvittighed der siger, at hans kone også har følelser og at det er stort nederlag at opdage sådan noget. Nogle kommer aldirg over utroskab, det kan ødelægge ens liv. Tænk dig om og stop med at opføre dig som teenager!