Græsk hovedret

Græsk hovedret El Greco al Minto del tiaczo
Hvordan er det lige, at man laver en græsk Tzaki - et -eller andet. Det er vist noget med yogyojt og vidjøjg, og sådåan. Men ská snart medbringe dette sekret i en festlig lejlighed. Hvordan er det ssu så, at det smager, så man ikke bliver bortvist fra det borgerlige selvskab

græsk mad b-skaarup
halo kik under græsk mad så får du den helt rigtige op skrift held med det

Sådan her gør du ! brianko
Køb en græsk yogurt i en grøndhadel eller supermarked, den er drænet i forvejen så det er bedst.
Dertil skal du bruge 2 agurker som du river over et hviskestykke, og igennem det kan du presse vandet fra.
Så finder du en passende skål og hælder yugurten ned i, men inden du tilsætter agurkerne skal du huske følgende:

Olivenolie (jeg kan godt lide rigeligt)
I spiseske fuld sød paprika
salt
lidt peber
og hvis du så kan finde en tzasiki mix eller bare nogen timian/rosmarin så kan du også tilsætte lidt af det..
Men vigtigst af alt er hvidlæg som skal presses, gerne 3 - 4 store fed!
god fornøjelse