grafik

grafik Simmy
kan man lave en bedre grafik i the sims 2 min grafik er nemlig ik så god,jeg har hørt at man kan gå ind i instillinger og gøre grafikken bedre der kommer nemlig ik lys ind ad vinduerne mine simmer kan ik se sig selv i spejlet og deres fingre hænger sammen jeg har ik tur klikke på noget inde i instillnger fordi jeg ik er sikker på om det til grafikken,og man kan heller ik se skyggerne. jeg vil meget gerne have et svar.

Helt sikkert man kan Anonym
ved bare ikke hvor, da jeg ikke spiller sims.

I andre spil er det typisk i indstillinger eller opsætning eller settings... herefter skal man ind i video eller sådan noget. Bare prøv der sker ikke noget ved det.

måske hjælp Juste
Gå ind i instillinger og hold markøren over de forskellige ikoner... se om du kan finde en der hedder grafik eller noget i den stil... ellers tror jeg at du skal trykke på ikonet af en skærm... ellers prøv dig frem;)


Men husk hvis din computer ik er særlig god kan det være at det lagger. Det vil sige hvis du ik ved det at spillet vil hagge kan man også kalde det... håber det var en hjælp...


Juste

tak Simmy
mange tak jeg skal prøve.

hagge Simmy
kan min computer komme til at hagge hvis jeg går ind i instillinger og gør grafikken bedre jeg vil gerne have et svar.

Computeren MUko-bæ
Det kommer an på om din computer har et godt grafikkort og om den er såkaldt "God". ;)
Da jeg ikke kender din PC kan jeg ikke sige om grafikken i spillet kommer til at hakke - Ellers kan du bare gå ind og sætte grafikken lidt ned.

Hilsen MUMU

okay Simmy
ok jeg prøver tak.

grafik simsindi
køb et rigtg godt grafik kort. det gjorde min vininde

tak Simmy
mange tak jeg har fået ordnet det inde i instillinger og det virkede tusind tak.

_::: ::.
Var så lidt

Har et problem med grafik hjælpehjælphjææl0
hvordan fik du grafiken bedre? fordi at min grfik stå på lav og så prøver jeg at få den på høj men det gå hele tiden ned på lav. HJÆLP