gratisaviser = indbrud/tyveri

gratisaviser = indbrud/tyveri bvbnbvnn
Riftig flot ........... siden de er begyndt sende deres polakker ud med deres lorteaviser har vi fået stjålet 2 cykler + 1 scooter (alt aflåst), kan ik bevise det er dem, (og det er polakker herude, har set dem i deres store kassevarevogn) men der har aldrig været problemer før. Og efter hvad man ellers hører er der kvaterer der oplever stigende indbruds %

Surt for jer.... Liste
Ja sådan er det desværre fordi vi har ALT for mange dovne dansker, der heller vil være på kontant hjælp. Hvis vi får sparket deres røv ud på arbejdsmarked så kan det være at vi bliver fri for at importere folk til arbejdet.

Det er repeater
da ikke kun folk på kontanthjælp der er arbejdsløse. Det er jo også folk med bl.a. længerevarende uddannelser der går ledige. De vil jo bare ikke tage noget arbejde der er "under deres standard". Og nej, jeg føler mig ikke truffet og er ikke på kontanthjælp og ja jeg har en uddannelse.

og tyve. gratisaviser.
nej jeg har ikke mærket at vi har fået polaker.

jeg har fået stjålet en ny knallert 2 gange, selvom jeg havde en kæde til ca. 2000 kr. hægtet på cykelstativet.

der er brugt en vinkelsliber, mens jeg har været på arbejde.

jeg har nu konstateret at det er narkotyper, jeg og andre har taget foto af fyre som kommer trækkende med en scooter / cykel.

sidste gang mistede jeg også alle mine personlige papirer, og måtte betale for nyt kørekort og sygesikringsbevis.

jeg anmeldte det til politiet, og vedkommende betjent foregik, at han skrev alt ind på raporten, senere kom jeg i tanke om at min forsikring også var forsvundet, så jeg gik ned på politi stationen, og fortalte en betjent, at der allerede var skrevet raport.

han kontrolerede systemet, og absolut intet var noteret, så han lavede en raport medens jeg sad ved siden af ham.

man kan slet ikke stole på politiet, alle burde forlange en skriftlig kopi af anmeldelsen, politiet foregiver bare, at de gør noget, vi har ca 26 foto af diverse tyve, og vi har ikke tænkt os at gå til politiet, selvtægt er bedre, politiet har alle oplysninger om kriminelle, og de ved også hvornår de er ude af fængslet, men politiet er bare en parodi i uniform.

for 6 år siden fik jeg stjålet min bil, og tyven blev dømt til at betale, jeg skulle blot rette henvendelse til retten en gang om året.

pludselig en dag fik jeg et brev fra politiet, at jeg godt kunne opgive mit krav, da tyven var indsat igen, og han ejede absolut ingenting.

det burde være retten der førte sagen videre, selvom han var indsat, får han jo stadig udbetalt bistandshjælp, og her kunne retten beslaglægge en vis sum hver måned.

så for din egen skyld, kontroler, at politiet har skrevet en raport.

jeg tror det samme gælder for dem som har indbrud, de skal jo bruge en anmeldelse til forsikringsselskabet, men hvis politiet kun noterer en lille del, er det jo ikke så mærkeligt at de sagesløse bliver snydt.

Ingen gratis aviser Fnidder
Der kommer ikke nogen gratis aviser i det socialeboligselskab hvor jeg bor i Rødovre, men der stjæles med arme og ben af beboerne, der er etnisk danskere.

Jeg fik stjålet mindst 1 EU scooter om året, tilsidst opgav jeg, at have en stående da nr. 5 røg.De skar min havelåge lås op + to låse på scooteren. Uden a de kriminelle beboere reagerede, der bor ovenover og har soveværelse ud mod haven.