Gravid dagen efter

Gravid dagen efter Anonym
Hej :)

Hvor store er sandsynligheden for at man kan blive gravid hvis man har sex med en fyr, dagen (eller dagene) lige efter sin menstruation?
Chancen er der vel altid men hvor stor er den for at man kan lige dagene efter sådan ca?

Når jeg ikke har min menstruation har jeg ofte rimelig meget udflåd og det er jo ikke skide lækkert. Mærkeligt nok er det slemmest hvis jeg har spist en masse sødt (slik, kage osv.) dagene før.
Men jeg har så hørt at når man har udflåd er der større chance for at blive gravid. Er dette rigtig, også selvom man ikke har sin ægløsning?

På forhånd mange tak :)

..så er du nok ikke gravid.. ...
I skole-eksemplet for en cyklus, starter kvinden med menstruation. Den varer mellem nogle få dage og ca. en uge. Formålet med menstruationen er at kroppen afstøder et ikke-brugt æg.
I ca. 14 dage efter "gøres næste æg klar" i den ene eller anden æggestok. Ægløsningen sker ca. 14 dage efter sidste menstruationsdag. Det er i dagene lige omkring ægløsning, du skal være særlig opmærksom, hvis du (ikke) ønsker at blive gravid.
I dagene efter ægløsning "vandrer" ægget ned gennem æggelederne og livmoderen. Hvis ægget er blevet befrugtet (og du derfor er gravid) vil det sætte sig fast i slimhinden i livmoderen og fortsætter den deling, der allerede er begyndt. Hvis ægget ikke er befrugtet sætter ægget sig alligevel fast i livmoderens slimhinde. Signalstoffer fortæller din krop, at slimhinden med det ubefrugtede æg skal afstødes. Fra ægløsningen til selve afstødelsen går der (efter bogen) endnu ca. 14 dage. Så kommer sagerne ud som menstruation, og du er tilbage igen, hvor du startede.

Jeg ved ikke med mange andre, men jeg selv har ikke denne smukt tilpassede cyklus. Jeg er kommet til, at der fra menstruation til ægløsning ca. går 1 måned. Derefter går der 1-2 uger til næste menstruation.

Kvindekroppen er så sindrigt udformet, at den gerne bliver mere liderlig i tiden omkring ægløsning (formålet med kvindekroppen er jo at lave nogle unger ;o) ).
Mandekroppen er ligeså sindrigt udformet, at de lugtstoffer, som kvindekroppen udsender i tiden omkring ægløsning gør ham ligeså liderlig (formålet med dén er jo også at lave nogle unger..).

Men altså - for at svare lidt enkelt på dit spørgsmål: Sandsynligheden for at blive gravid dagen(e) efter sidste menstruationsdag er stort set lig 0.
Jeg håber, det giver dig ro på - eller hvad det er, du har brug for ;o)

Super godt indlæg! :)..
Nu er det godt nok ikke mig som har spurgt om spørgsmålet, men jeg gik med det samme og er nu super lettet.. Mange tak! [:)]