Gravid? Hvad gør jeg

Gravid? Hvad gør jeg den ulykkelige
Jeg står i den situation, at jeg har glemt at tage en p-pille på 2. dag i 3ugers-pakningen. I brugsanvisningen til p-pillerne står at der er sandsynlighed for at man kan være gravid, hvis man har haft samleje, hvor manden kommer oppe i en, ugen inden den glemte pille.

Jeg glemte min pille søndag og havde samleje lørdag nat.

jeg har købt en graviditetstest i føtex i dag, for at tjekke om jeg er gravid. Der står at den kan tages første dag menstrationen udebliver! MEN jeg har jo lige haft menstration. Vil det så sige at jeg først kan tage testen om 3 uger førden virker normalt?

hvad skal jeg gøre??

Håber virkelig der er en der kan hjælpe mig.

MEN jeg har jo lige haft menstration hmmm
svar: så er du heller ikke gravid hvis du lige har haft menstration.

ægløsning og graviditet Anonym
hej,

risiko/chance for at blive gravid er 12-14 dage efter at du har haft din menstruation. (i de to til tre dage er der ægløsning og der er der størst risiko/chance) --regnet 12-14 dage efter din sidste menustrations første dag. dvs hvis du har fået din menstruation i dag, d. 2 okt , så er der først 'hul igennem' om 12 dage, dvs omkring d. 14 okt. prøv at regne frem om hvornår I har elsket og hvornår din sidste menstruations første dag var.

ro på hvis du ligger udenfor det område, dage udenfor det område er meget mindre sansynligt..

muligvis er det ikke for sent med en fortrydelsespille, jeg mener at det er inden 75 timer/tre døgn... har du et døgnapotek i nærheden?

mvh og det skal nok gå hvad enten det er det ene eller det andet resultat.

kærlig hilsen
anonym'

test Anonym
det er rigtigt at du først kan se test resultat når næste mens. udebliver... jeg ved ikke engang om lægen kan se om du er blevet gravid endnu. det man måler med en graviditetstest er hormoner i kroppen og de er slet ikke kommet endnu, hvis det var at du var blevet gravid.

Venlig hilsen og held og lykke

Fortrydelsespille konsulinden
Skynd dig på apoteket og køb en fortrydelsespille, jeg mener man kan tage den op til 72 timer efter "ugerningen" De kan købes i håndkøb:)

.... den ulykkelige
indenfor de sidste 12-14 dage har jeg kun elsket lørdag nat. Vil det sige at jeg ikke har kunne blive gravid, eftersom min sidste menstrationsdag var i fredags?

Kan man tage fortrydelsespiller samtidig med p-pillerne, uden at det ødelægger noget?