Gravid, og kæresten har været utro..

Gravid, og kæresten har været utro.. den ulykkelige
jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid, dvs for et par dage siden.. er i 6-7 uge Og min kæreste har lige fortalt mig at han har været sammen med en anden pige for 6 måneder siden.. han ved godt jeg er gravid, og den eneste grund til at han selv sagde det, var at den jeg arbejder sammen med havde fundet ud af det, og så ville han hellere ha det var ham selv der sagde det, end at jeg skulle høre det fra dem.. ellers havde ham ikke tænkt sig at fortælle mig det..

Vidste godt at han havde skrevet sammen med to piger, hvor det var blevet i flirt og jeg tog ham i beskederne. for et par måneder siden.. og havde ellers lige besluttet at nu var det tid til at tilgive ham, men så fortæller ham mig dette..

er bare så ked af det.. ved ikke hvad jeg skal stille op.. græder ustandseligt.. syntes ikke jeg kan være beskendt at melde mig syg fra arbejdet i morgen tidlig da jeg jo ikke er syg.. men græder bare hele tiden, så får ikke sovet.. Ved heller ikke om det skader fosteret hvis jeg græder så meget..
er bare så ulykkelig..

Ja syndt for dig kapen
men ved sku ærligtalt ikke hvordan jeg skal få dig i bedre humør. Det er sku en ubehagelig historie.

Men måske skal du lade være med at kæde tingene sammen. Altså det med at du er gravid og han har været utro. Utroskab er noget forbandet noget. Jeg kan godt se at det at du skal have også hans barn gør historien mere trist. Men det gavner dig ikke tværtimod måske.

Syntes da bare du skal melde dig syg hvis du har brug for det. Men måske er det bedre at komme ud blandt nogen ?

Jeg vil aldrig acceptere utroskab og mit råd ville umiddelbart være at gøre forholdet forbi. Men det er jo lidt vanskeligere i din situation får konsekvenserne er jo noget andet.

Kan ikke rigtig hjælpe med mere sorry

Sørgeligt... gubbi_the_great
Bare meld dig syg. Du er jo nok ikke frisk til arbejdet alligevel.
Jeg kan nok ikke sige noget der hjælper eller fortælle dig hvad du bør gøre. Til gengæld tror jeg ikke gråd på nogen måde kan have en effekt på et embryo eller et foster.

Det eneste jeg kan forestille mig kunne hjælpe var at råbe og skrige af ham. Få det hele ud. Hvis i vil fortsætte sammen er der i hvert fald ikke noget værre end indeklemte følelser.

held og lykke.

Hvor længe ingalil
har I kendt hinanden, og var det aftalt, at I skulle have barn sammen?

Hvorfor flirter din kæreste med andre?

Ja, som du kan se, så synes jeg dit indlæg giver anledning til flere spørgsmål, men jeg kan virkelig godt forstå, du er ulykkelig.

Det lyder nok rigtig hårdt, når jeg spørger, om du har overvejet abort og at afslutte forholdet til din kæreste? Vil du være enlig mor, eller tror du på jeres forhold?

Mange hilsner - og ja, bliv hjemme fra arbejde og kom lidt på højkant,
Inga

Ikke nemttt... Han skal da bare ud
Sikke en trist historie, men som der er skrevet tidligere, synes jeg også du skal prøve at adskille de 2 ting.
At være gravid (blive mor) er en glædelig ting, og det burde du nyde...At din kæreste så er en kæmpe idiot er en anden ting.

Du skrev han havde skrevet med 2 piger før, så for mig lyder han ikke som en du burde holde fast i. Tænk heller på dig og dit barn, smid ham ud med det samme, for han vil helt sikkert gøre det igen og gøre dig endnu mere ulykkelig.

har prøvet det anonym
Jeg stod i nøjagtig samme situation i februar måned. Jeg kan ikke fortælle dig hvad der er det rigtige for dig, men for mig var at tage mine ting og gå min vej, fik en lejlighed i gennem kommunen i løbet af 14 dage og indtil jeg kunne flytte ind, havde jeg heldigvis en super god veninde, der lod mig flytte ind og tog sig af mig. fødte i juli måned en super skøn datter som ikke havde taget spor skade af alle mine tudeture og manglende apetit. Du er nødt til at gøre op med dig selv om du kan lære at stole på ham igen og om han er værd at samle på. Hvis du vælger at beholde barnet, nytter det jo ikke noget at i hele tiden skal skændes om hvor han har været og hvem han var sammen med. Hvis du vælger at beholde barnet og være alene med det, så brug dit netværk, spørg om hjælp hvis du har brug for det. Min datters far ser hende så tit han har lyst til (når det passer mig) og vi har et fint forhold til hinanden. Det er hårdt at være enlig mor, men ikke mere end det er til at overkomme, så tænk dig godt om, meld syg et par dage og tænk det hele i gennem, hvad du end beslutter skal du gå helhjertet ind i det. Jeg ønsker dig held og lykke og håber du vælger det der er rigtigt for dig.
Jeg vil lige tilføje at jeg på intet tidspunkt overvejede om jeg ville have barnet eller ej. Og jeg er glad for at jeg fik hende, der er også fordele ved at være enlig mor, du styrer hvordan tingene skal gøres og så er det det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet, at få sådan en lille størrelse. Jeg ville ikke undvære hende for noget i verden, heller ikke at kunne skrue tiden tilbage og stadig være sammen med hendes far og alt var fred og idyl.

held og lykke

Respekt ingalil
- du er en stærk kvinde. Til lykke med dit barn.

Hilsen, Inga

..... den ulykkelige
VI har været sammen i to år.. vi har det sidste halve år til år snakket lidt om børn. og har intet gjord for at undgå det.. for hvis det var menningen, så var det menningen..
han har været sammen med denne pige en gang, og så skrevet med to andre, som bor i norge og sverige..
HAr overvejet abort kraftigt, da jeg har svært ved at skulle forestille mig at være alene med et barn.. at skulle klare mig næsten uden hjælp. (har ingen forældre eller bedste forældre der kan træde til) har min søster som selv står og skal skilles og bliver alenemor også..
jeg ved ikke om jeg kan det her forhold, men har svært ved at skulle forestille mig et liv uden ham..

Kære ulykkelige. ingalil
Ville ønske, jeg bare kunne fortælle dig, hvad du skulle gøre, men det kan jeg ikke.

Jeg synes, at anonym, der skriver "har prøvet det" giver nogle gode bud. Desværre tror jeg også, du må acceptere at blive enlig mor, hvis du vælger at få dit barn. Det lyder ikke, som om din kæreste er helt indstillet på at blive den familiefar, du ønsker dig.

Det er klart, du overvejer abort, når du føler dig så alene - altså uden ret meget familie. Måske er du ung, så får du flere chancer for at møde en ny mand, der vil dig og kun dig og jeres fælles barn.

Hvad siger han til, at du er gravid? Blev han glad, da du fortalte det?

Hilsen, Inga

jeg den ulykkelige
Der er desværre heller ingen opskrift..
jeg må indrømme at jeg nok er nok nået dertil hvor jeg vælger at beholde barnet.. og give ham en chance. ikke at han er tilgivet. for det er han overhovedet ikke. han får også "smæk" hver dag. og fortæller ham hvor dum han er, lige i øjeblikket. men han virker til at være åben om det nu, dvs spørger jeg om noget så svare han åbent om hvad de har lavet i detaljer, for det tror jeg at jeg har brug for at høre, for at kunne bedre tage en beslutning omkring ham på længere sigt..
For jo, det kan sagdens lade sig gøre at blive alene mor. Men jeg vil bare heller ikke have det godt med ikke have givet det en chance, når nu jeg vælger at få det.. så vil jeg hellere forlade ham om et halvt år, når jeg har fundet ud af at jeg ikke kan leve med ham, end at tage en hurtig beslutning..

Han blev rigtig glad da han fandt ud af at jeg var gravid. Han har et barn, som kun er et delebarn. dvs har ikke fået lov til at være med til noget som helst i den graviditet, eller noget som helst før efter, før jeg kom ind i billedet..

han den ulykkelige
har været i seng med denne her her pige maj måned, og skrevet med de to piger i juli.. hvor jeg finder ud af det med pigerne i aug. og som han siger, var han bange for at jeg ville forlade ham , og derfor sagde han intet om det vigtigste..

men jo.. den ulykkelige
JEg er ung.. er kun 21 (han 28) og har hele livet foran mig.. men ved bare ikke hvor meget det vil være værd uden ham..

Til lykke med din beslutning ingalil
Jeg ønsker dig det bedste. Det er et godt tegn, at din kæreste blev glad for din graviditet. Hold fast i det.

Mange hilsner, Inga

...... den ulykkelige
jo. tak.. vil hellere fortryde at jeg gav ham en chance end at jeg ikke gjorde.. Specielt når der er barn indblandet..

Hold ud og hold fast Venus
Kære Ulykkelige,

Først og fremmest skal du ikke være bekymret for om dit foster tager skade af at du græder meget - det gør det ikke! Men det er synd at du ikke ikke lige nu bare kan nyde at du er gravid.

Men hold ud og hold fast! Hold ud - tiden hjælper dig (har læst det sådan at du har bestemt dig til at få barnet?), så hold ud og hold sammen, da I nu skal have et barn og han faktisk også blev glad for at høre det, og desuden har valgt at fortælle dig, at han har været utro. Men sig til ham, at du elsker ham og har i sinde at passe på barnet, på ham og det I har sammen, og at du simpelthen forventer, at han også passer på dig og barnet!!!! Sig til ham, at han skal tænke over hvilke værdier han synes, at hans barn skal have fra hans far! Begynd at snakke om, hvordan han kan hjælpe dig med at genopbygge tilliden og kærligheden! Og snak gerne konkret om, hvordan I begynder at forberede jer på, at I nu skal være en familie.

Hold fast i dine værdier - her slår du ham sikkert med flere længder! Ikke sådan at du skal "slå ham oven i hovedet" med at han har de forkerte værdier, men på den måde at du fortæller ham, hvordan du gerne vil have at I skal komme videre som familie - det vil han uden tvivl respektere. Hold fast i at give ham en chance til, sig at du elsker ham og du forventer at han tænker over hvad det er han har gjort. Snak med et par stykker du holder af. Så du kan komme videre med din sorg og skuffelse men tilgiv ham så på et tidspunkt. Bed din familie eller veninder (eller hvem du nu vælger at snakke med) om ikke at fordømme, men at de gerne må synes, at han har opført sig rigtig forkert, men at de også skal give ham en chance.

I håbet om det bedste for dig!!!!

I er for søde og urealistiske.. holdnuop
han har bollet udenom, og han vil gøre det igen. Han har allerede et delebarn, jeres blir nummer to.. du kan sagtens nå at ændre dit liv, totalt.. Ud med klatten, ud med handyret og ind med nye tanker og følelser.. Hvis han ikke kan være tro nu, hva så når du er stor og tyk med en baby i maven.. og når du er træt og udkørt af at passe barnet alene, mens han føjter rundt og flirter med piger.. Du er 21 og lyder meget mere moden end din kæreste. Ja hva så om han har været ærlig, ..hvodan ved du hvornår han er ærlig og hvornår han ikke er, når han een gang har løjet...........
Og jeg tror modsat de andre herinde, at dit barn tager skade af at du er ked af det.. jeg tror det er gråd, usikkerhed og frygt under graviditeten, der gør at børn får kolik, soveproblemer. spiseproblemer osv.. et foster er en del af dig, inden i dig, som på et tidspunkt kan mærke hvad du spiser og hvad du siger.. og bestemt hvordan du har det... ¨så mit råd er, at enten behold barnet og bliv alenemor
eller få en abort og bliv single.. Men jeg tror ikke du og din kæreste har en fremtid sammen ret meget længere, som kærester. Og slet ikk når du giver ham smæk hver dag, og fortæller hvor dum han har været.. ja ja han finder sig i det, føler måske han fortjener, men tro mig!, når du vender ryggen til har han brug for smiger, opmærksomhed, kærlighed og flirt, og det finder han ude i byen........................... Tænk dig godt om igen, søde pige.. Er han god nok som far til dit barn?.. når han ikke engang er go nok som kæreste til dig?...............

det er en trist historie ulykkelige gravide
jeg er lidt i samme båd som dig. Jeg er også gravid og er i 8 uge. Jeg tror også min mand har andre forhold og det har jeg fortalt ham. Det påstod han ikke var rigtig og sagde han elskede kun mig. Men det virker ikke som om han gør. Vi har ikke talt sammen i næsten 2uger. Jeg ved heller ikke hvor længe jeg kan holde det ud. Overvejer også at flytte da man kan sige vi ikke rigtig har noget forhold lige nu. Vi har sammen en søn på 5½år. Vi er flyttede i et hus for 1 ½ år siden og har brugt den tid på istandsættelse. Og stadig ikke færdig. Jeg har haft 3 andre graviditeter, hvor den første var en provekeret abort. Da det ikke var min beslutning men min forlovet og svigerforældrenes. Da mig og min mand på det tidspunkt ikke var gift men kun forlovet,kunne svigerforældrene ikke acceptere et barn før ægteskabet. Den anden graviditet fik jeg en søn som var et planlagt kejsersnit. Den trejde fik en abort, da jeg ikke havde noget fostervand og barnets hjerte var for stort og barnet ingen nyrer havde. Barnet blev begravet på en kirkegård. Nu er jeg gravid igen og håber på det bedste denne gang. Uanset hvad gennemfører jeg graviditen. Det skal ikke gå udover barnet at forholdet ikke fungerer. Så jeg vil opfordrer dig til at beholde barnet. Så er det op til dig og du vil blive sammen med din partner. Jeg ved godt det er et svær valg. Da jeg heller ikke ved det selv.[:*(]