Gravid trods spiral

Gravid trods spiral Kvinde 33
Jeg er 33 år, mor til 2 herlige børn på 4 og 6 år. Fik lagt spiral lige efter min datters fødsel for 4 år siden. For små 3 uger siden, fik jeg lidt brunligt udflåd, og kontaktede min læge og vi aftalte at det nok var på tide at skifte spiralen. Den fik jeg fjernet for 8 dage siden, og skal vente på at jeg får min menestruation 2 gange, før jeg får lagt en ny spiral op.
MEN jeg er nu gået nogle dage over, og føler mig gravid... har lidt sammentrægninger i underlivet som om min menestruation er på vej, men den kommer bare ikke. Er der nogle der kender til at være gravid trods brug af spiral ????

flere tilfælde anonym
jeg har hørt om nogle stykker, der er blevet gravide trods spiral... der er chance for at abotere, når den jo så skal fjernes... men ja... har iøvrrigt også haft en veninde, der blev graved to gange trods p-piller.. så.. ja..

Har ikke selv erfaring, da jeg ikke har brugt de ting.

Udløbsdato Anonym
Jeg har lige fået af vide at min spiral virker som prævention i 5 år, så den skal skiftes. hvorfor ved jeg ikke. Jeg har også hørt om en enkelt som blev gravid, trods spiral og det endte med abort pga. æggets placering, hun fik afvide at sådan gik det næsten altid og det var alene pga. spiralen.
Pas på dig selv.

spiraler forhindre ikke Dulkis unlogged
graviditet, men fremkalder bare tidlige aborter. DEt er et alm. fænomen at blive gravid udenfor livmoderen, når man bruger spiral.

Kan du ikke vælge en anden form for prævention?

hmm ah... forskellige meldinger anonym
jeg har talt spiral med min læge... hun sagde op til 8 år... men at man skiftede som regl før... det kommer også an på, hvad spiralen er lavet af . En af dem jeg kendte som blev gravid på spiral var en arbejdskollega... de fjernede spiralen..( dog var der jo risiko) men graviditeten var der ikke noget i vejen med. Hun fik et velskabt barn, men var så ikke planlagt.
De andre jeg har hørt om har heller ikke aboteret og valgte også at beholde barn.
Min veninde blev gravid to gange på P-piller ... hun var ekstrem tynd og fik sin menstration.. hun var 18 år. Hendes graviditet blev først opdaget i 5 måned fordi hun synes hendes mave var mærkelig... dvs..hun var gravid... Anden gang selvsamme kvinde var gravid på p-piller, da var det en graviditet uden for livmoren...dvs.. hun knak pludselig sammen og måtte på sygehus med mavesmerter... det var sprunget.. så hun havde temmelig meget blod i maven.

tja... ingen former for prævention er helt sikre

hmmm anonym
har jeg dog aldrig hørt. Hvis det var sandt, tror jeg ikke nogen ville vælge den form for prævention.

Tak for svarene... Kvinde 33
Men idag er jeg begyndt at bløde lidt - men det er ligesom lidt størknet blod, så jeg afventer og ser om det bliver til normal menestruation de næste dage.
Det eneste der er vildt underligt at jeg stadig er så oppustet, mine bryster er ømme og jeg stadig har kvalme - jeg døjer med at sove om natten da jeg skal op og tisse og tankerne kan ikke falde rigtigt til ro.
Kan man virkelig bilde sig alt dette ind - og os der ikke engang forsøgte at få flere børn, men samtidig var jeg afklaret med at hvis det skulle ske, hvis spiralen faldt ud eller noget andet - så ville jeg beholde barnet...
Det undrer mig virkeligt at jeg kan føle mig så gravid og ret sikkert ikke er det.
Hvis man er gravid uden for livmoderen og tager en graviditetstest ville den så vise positivt ???

Tanker herfra

ja... det gør den mor til to
din krop producerer hormoner fordi du er gravid - kroppen er i første omgang ligeglad med hvor ægget sidder. Du burde gå til læge.

gravid med spiral sophie andersen
jeg er en kvinde på 18.
jeg har lige fået af vide at jeg er gravid trods at jeg har spiral.
jeg havde det på samme måde inden jeg tog testen.
chancen for at man bliver gravid med spiral er 1:10.000
så ja det kan ske

Det er altså rigtig nok mortil6 med spiral
gynækologen fortalte mig, at spiralen forhindrer et befrugtet æg i at sætte sig fast....Så må det vel også være en form for abort.

det står også.... spiralbruger
...i de foldere, man får ved lægen og flere steder på nettet - men ligefrem at kalde det en abort, når spiralen "gør sit arbejde" - så burde man egentlig have hørt flere debatter om det i medierne eller hva???

Jeg står selv i den situation lige pt at jeg er blevet gravid trods brug af spiral. Testen var bragende positiv:( (jeg tog den for 12 timer siden) Så mandag tager jeg til læge og "bestiller" en abort. EJ, HVOR JEG HADER DET!!! Men føler at jeg er nødt til at tænke på de børn, jeg har i forvejen. Jeg har 5 børn, hvoraf sidste skud på stammen er multihandicappet pga for tidlig fødsel.
Så jeg er meget overbevist om, at jeg slet ikke kan gennemføre graviditeten, da min krop sagde stop efter 26. graviditets uge sidste gang. Den tur vil jeg simpelthen ikke byde mit kommende barn.
Ej...Undskyld. Havde vist bare brug for at hyle lidt - og det hjalp : )
Godnat til jer alle.

Hej Ung mand
Min kæreste er lige blevet gravid selvom hun havde hormonspiral.

Den sad endda som den skulle. De holder i ca 5 år og hun har haft den i 2 år nu. Så det burde jo være sikkert... Men åbenbart ikke sikkert nok.

Så der er lige nogle overvejelser vi skal tage nu. Men mit råd er at tage en graviditets test hurtigt mulig så du slipper for spekulationerne.

Slipper for spekulationerne? EPJ
Barnet er 3½ år, hvis hun var gravid, da hun skrev indlægget, men din ide er da god nok.

...... Maria gørka..
Hey , jeg er en kvinde på 20 år..
Jeg har det som om jeg er gravid, og jeg har selv taget en test, og den er positiv, og har fået en ved lægen, og den er negativ, og nu har jeg fået mit lort, men har det stadig som om jeg er gravid..
Så ved ik rigtig hva jeg ska tro ... :S
Nogen der har et forslag.. så skriv endelig..

Knus..

Prævention: Gravid trods spiral Gravid
Nu ved jeg ikke, hvilken type spiral, du bruger. Men du er sandsynligvis ikke gravid. Såvel kobberspiraler som hormonspiraler er [url=http://www.sundhedslex.dk/spiral-til-praevention.htm]spiraler til prævention[/url], som er 99 % sikre ligesom p-piller. Dine symptomer giver god mening, hvis du bruger hormonspiral. Eftersom det er et hormonelt præventionsmiddel ændrer sin hormonbalance sig, når du stopper med præventionsmidlet. Det er ligesom hvis man stopper med at tage p-piller.

Gravid trods spiral fruppe
I guder, hvornår lukker SOL muligheden for at skrive i gamle støvede tråde [:DD] [:DD]

Spørgsmålet blev stillet for næsten 5 år siden hvor damen jo så måske har fået 3 børn til, eller ingen.