Graviditet=Sygdom

Graviditet=Sygdom beritom
Hvorfor kan kvinderne ikke bare betragte det at være/blive gravid som et helt naturligt led i deres udvikling...?
De "moderne Qvinder" betragter det nærmest som en sygdom/Guddommelighed, de bliver fulgt og undersøgt i hoved og røv lige fra den første dag klatten er lagt.
Ikke nok med de resourcer(fødselsforberedelse o.s.v.) der bruges på det, selv fleregangs fødende skal gud hjælpe mig til fødselsforberedelse. Det koster også en bunke penge som kunne bruges på virkelig sygdom istedet.
Idag skal man så være så længe væk fra arbejdsmarkedet at man har glemt hvor man var ansat når man starter igen.
Er børnene blevet bedre børn fordi forældrene går en evighed hjemme hos dem...? Jeg tror det ikke, man får uselvstændige børn ud af det, børn som ikke kan beskæftige sig selv og derfor altid vil kede sig, fordi ingen gider at holde dem igang hele dagen. Det er her computeren kommer ind i billedet som en for børnene perfekt igangsætter de bøhøver slet ikke tænke de skal bare være tilstede.

computerbørn Charlotte
Det lyder lidt som om du siger at man bare skal sætte nogle børn i verden, og så hurtigt som muligt sende dem i institution eller når de er gamle nok placere dem foran en computer. Ja det skal da nok skabe nogle sunde, glade og velafbalancerede børn. Man får da ikke børn for at sætte dem foran en computer så de kan underholde sig selv. Dette er da forhåbentlig ikke din holdning??

NU RABLER DET.. padborg1
det da fuldstændigt for dig "Soulmate".
Jeg har læst flere af din indlæg samt din profil,og jeg må sige at jeg egentlig har valgt at se totalt bort fra din eksistens. Mage til fladpandet og total hjernedød individ skal man dog lede længe efter. Jeg håbede egentlig at du var en person med en dejlig form for hurmor med en stor portion ironi tilsat - men jeg kan se at jeg har taget fuldstændig fejl.
Jeg har kun en kommentar til dit indlæg om graviditet:
det er godt at det ikke er mænd der skal føde børnene for så uddøde den menneskelige race snart.

Undskyld mig men........... krm
Du har da vist en skrue løs, alting udvikler sig og forhåbenligt til det bedre der er mange ting der har ændret siden dengang hvor man ikke havde meget barsel eller hvor man ikke rigtigt var fokuseret på at rygning skadede børn så meget som det gør osv osv
men alt udvikler sig jo med tiden og det gør det jo også inden for dette emne og det skal man da bare være glad for, jeg tror i bund og grund er de fleste gravide kvinder ved at være trætte af den strofe du bruger som overskrift, jeg tror i virkeligheden ikke at der er mange kvinder der ser det at være gravid som en sygdom men jeg tror der er mange der er bange for at føle at andre ser den sådan, og det er forkert for hvis man virkelig har problemer i en graviditet med det ene eller andet skal da sgu taget hånd om det basta, det bliver ikke bedre af at knokle derudaf bare fordi at det i virkeligheden er det eneste de fleste kvinder kender noget nej de skal have ro til at have det godt og gøre det de føler er det bedste for dem selv og deres børn uden at personer som dig som har et forskruet syn på det hele skal komme om punke den for det, næh pas nu dine børn på den måde du åbenbart mener er den "bedste" og se hvad der kommer ud af det og lad andre folk om deres.

læs dog imellem linierne beritom
Jeg mener man skal føde de børn man vil have, samfundet behøver ikke følge enhver fødsel med lup.
Og jeg siger jo netop at fordi forældrene går så længe hjemme hos børnene så bliver de "døde"computerbørn det hjælper heller ikke at børnene blive passet op i hoved og røv på institutioner, de lærer jo aldrig at bruge fantasien og kreativiteten.

Stakkels dig Libra
Mon ikke det er meget godt at det danske samfund anvender ressourcer til gravide kvinder og disses kommende børn, så der også i fremtiden vil være danskere til at forsørge stakler som dig.

Vil gætte på at du hverken har jæreste eller barn/børn, - du virker et nummer for snævertsynet til at kunne magte nogle af delene...

Læn dig nu tilbage - tænke på alle pengene som strømmer ud af statskassen til bl.a. de gravide kvinder. Ville pengene være givet bedre ud, hvis de blev anvendt til uvidende stakler som dig som så kan uddanne sig og udvide sin almene viden ???????????

Stakkels dig beritom
Du er som alle de andre kvinder nemme at få op af stolen, desværre for dig så har du også glemt hvordan du selv er kommet til verden, så spørg din mor om hun ikke havde en god fødsel om hun ikke godt vidste hvordan hun skulle føde.

Hov, hov! Anonym
Har du børn selv?
Det er vel op til hver enkelt hvor lang tid de vil gå hjemme ved deres barn/børn. Jeg tror faktisk at der er et minimums krav om 2 måneders barsel. Hvad man vælger herefter er op til en selv og økonomien.
Årsagerne er lige så forskelige som vi er.
Ikke alt fødselsforberedelse er gratis. Der er bruger betaling på fødselsforberedelse i vand. Det koster 500,-
Det lyder som om du generalisere alle gravide og at alle gravide ser det det som en sygdom. Men der tager du fejl!
Gud ske tak og lov for at vi -ja jeg er en af de gravide- har muligheden for at få vished om at alt er som det skal være under vores graviditet. Hvis det ikke er kan der skrides ind så både mor og barn overlever eller slipper fra fødslen uden mèn. Og det er vel bedre at bruge penge på at forebygge end at helbrede som kan komme til at koste flere penge i sidste ende.
Undskyld mig men du virker uvidende.

kvinder kan ikke tåle kritik beritom
I bliver sure og forskruede ikke sært mange mænd er enlige idag, for det er ikke spor opløfteden at leve sammen med mennesker som har din holdning til saglig kritik.

Stakkels mig? padborg1
Du behøver bestemt ikke at have ondt af mig - Min mor havde det aldeles fremragende da hun fødte mig og kan også godt huske hvordan det var,så tak for interessen -såvidt.
En lille tilføjelse:
Jeg har selv fået 2 børn for 25 og 30 år siden, så som du kan se er det ikke en novice du har med at gøre, men uvidende fjolser som dig bør samle lidt mere viden og erfaring inden de udtaler sig.

Hov, hov, hov, hov!!! Anonym
Mig igen! Er det nu også galt med institutionerne? Ja, jeg er både gravid og pædagog. Der er sgu ringe udsigter til at ungerne bliver passet op i hoved og røv i institutionerne med den normering der er.
Jeg kan regne ud at du ikke har børn og heller ikke arbejder i institution når du udtaler dig på den måde. Totalt uvidenhed.

Lille ven... Anonym
Kvinder kan godt tåle kritik... Hvis der er hold i den. Men når du udtaler dig om disse ting uden at have den mindste viden om det må du regne med at få disse reaktioner... Eller slet ingen.
Jeg har faktisk kun lidt rysten på hovedet tilbage og kan ikke lade være med at grine lidt.:-)
Lidt mere livserfaring vil kunne gøre dig godt.

Ha ha Libra
Kald du det bare saglig kritik - Jeg kalder det manglende erfaring.

Om mange mænd er enlige af denne årsag tror jeg næppe, men forstår din vilje til at finde på en undskyldning for dit eget vedkommende. Mon ikke mange mænd bliver enlige fordi de trods vore moderne tider har det svært med at være kvinderne underlegne rent intellektuelt..

Mokke beritom
Erfaring om hvad...det at føde eller hvad mener du...
i så fald burde kun mænd udtale sig om tissemænd og hjerner da kvinder jo ikke har den slags.

hihi beritom
hvordan kan man være noget underlegen som ikke har det der ligner intelligens.

GOG beritom
Jeg er heldigvis ikke GOG for i kan da i den grad ødelægge den danske ungdom.

Ja. Jeg er gog. Anonym
Keder du dig?
Du lyder til at være meget utilfreds med dit liv og samfundet.
Find dig en pædagog kæreste, mand eller kvinde...hvad ved jeg, og jeg skal sige dig, at du vil se meget mere lyst på livet.
Men skæld du bare ud og brok dig alt du kan. Nu gider jeg ikke bruge mere at mit krudt på dig.
Hav det godt.

Hvordan.... Charlotte
Hvordan vil du så foreslå at vi skal passe børnene. Du lyder som om du er imod forældre orlov (og måske også barsel) siden du siger forældre går for længe hjemme. Og du synes heller ikke om institutioner (eller i hvert fald ikke den måde børn bliver passet her). Så hvad er det helt præcis du mener vi skal gøre med dem når de er født? Sende dem til månen indtil de kan klare sig selv??

kan du have det Libra
Nu virker du jo ikke ligefrem som et menneske hvor intelligensen presser sig på.....

Nuvel, vil ikke knække dit svage selvværd mere din lille stakkel. Kan du have en fortsat god dag ;-)

Sikke et sprog padborg1
du holder dig "soulmate" og du mener at du har intelligens!!
Jeg skulle alligevel have holdt mig til min første indskydelse. DU ER SIMPELTHEN IKKE VÆRD AT SPILDE TID PÅ.

træde ud af arbejdsmarkedet beritom
Jeg mener kvinder skal træde ud arbejdsmarkedet og blive hjemme og passe børnene til de skal i skole mod et lille vedlag hver måned selvfølgelig vi ønsker jo alle det bedste for vores børn.

er det din mand der skriver..? beritom
Eller må du have været mange år i hver klasse.

så så lille ven beritom
hvorfor blander du dig hele tiden når du ikke gider spilde krudt på mig...?

hvad sker der lige?? Anonym
hvad sker der lige for dig???
Hvordan kan du skære alle over en karm???
Det ville være det samme som at sige at alle udlændinge stjæler. For meget.
Husk lige på du også selv er født. Holdt din mor ikk barsel???
et eller andet sted er det ihvertfald gået galt siden du er blevet sådan.
Da jeg ventede mit sidste barn var jeg igang med en uddanelse. Jeg valgte at prioritere og gøre min uddannelse færdig. Jeg fulgte undervisningen til 4 dage før jeg fødte, og startede allerede igen da min søn var 10 dage. jeg havde ham simpelthen med i skole. det passede med at når jeg havde time så sov han i sin barnevogn.
Så lad vær med at sig at det er alle der ser graviditet som en sygdom. Ingen tvivl om at der er nogle der gør det, men det er FANDME ikk alle!!!!!!!!!!!!!!!

Enlige Charlotte
Dette vil jo aldrig kunne lade sig gøre økonomisk for en børnefamilie og hvad med enlige mødre?

Tak for de ord beritom
Tak for dit seriøse indlæg.
Jeg ved udemærket godt at det ikke er alle, der findes enkelte lysende stjerne som dig.
Men de fleste får ondt i ryggen når de er en uge henne, sjovt nok så forhindre det dem bare ikke i at rende til den ene selskablighed efter den anden- slanke kur- fødselsforberedelse-veninde tamtam o.s.v.
Selv mødre som har adobteret deres børn kan roligt holde 1 års barsel..det er latterlig.

jamen soulmate dog... vibemus62
for een gangs skyld er jeg Helt enig med dig.Er selv kvinde med et barn,som med undren kigger mig omkring og ser den opmærksomhed kvinder(ikke alle,men dog en del)kræver når de bliver gravide og ikke mindst når de har født....Mere fritid(så ikke der går noget fra dem selv),mere plads på gaden og i butikker til barnevogne,klapvogne osv...
jeg synes ærlig talt folk skal tænke sig MEGET grundigt om før de får børn og gøre op med sig selv,om de er i stand til at pakke deres ego væk og være noget for deres børn.
jeg har haft en cafe og så tit og ofte forældre komme trækkende med poderne,fodre dem af og så lade dem rende rundt overladt til sig selv,alt imens de voksne hyggede...Selvfølgelig begyndte børnene på et sikkert tidspunkt at larme og genere andre....Men hvad skulle de oz gøre når de kedede sig til døde? Negativ opmærksomhed ER jo bedre end ingen opmærksomhed.....Og så til sidst,forældrenes vrede når andre kunder ikke syntes det var sjovt længere.......Jeg er af den overbevisning at HVIS man vælger at få børn,skal man være der for dem,sætte nogle klare grænser og holde fast i dem,HELE TIDEN og det kan man altså ikke hvis man har travlt med at pleje sit ego....
Det er ikke en videnskab at få børn og kræver ikke særlige hensyn AF omgivelserne men TIL omgivelserne...
Jeg har ej læst de andre indslag,men set overskrifterne og får sikkert på hattepulden nu,men pyt.....C est la vie

Du får et kys og to kram beritom
Kunne ikke have sagt det mere præcist selv.
Det er ikke samfundets opgave at individet får børn, man må selv tage ansvar og konsekvens af de kopier man sætter i verden.

Smukt En kvinde
Jeg er selv kvinde dog uden børn men min veninde har barn
og høre folks meninger og udbrud fordi hendes barn bliver opdraget som vi blev med det resultat at alle kan være i
nærheden af hendes datter, hvilket er mere end man kan sige om de fleste andre børn og da hun sagde hun ville begynde at arbejde igen da hendes datter var 1/2 år var der et larm og skrig fra alle men hvorfor??

Jeg er fuldstændig enig at være gravid er blevet gjort til en sygdom.

min graviditet snuske82
nu skal jeg fortælle dig om min hårde graviditet..
Jeg har en datter på 2 år..
Jeg havde en graviditet, hvor jeg fløj fra syghuset og til min lejlighed, fordi min krop ikk ville acceptere dette lille foster.. det frastøtte det ikk.. Heldigvis da.. Men hele vejen igennem (altså de 7 måneder, efter jeg fik at vide jeg var gravid), var jeg hjemme 14 dage, indlagt 14 dage.. Skulle jeg have gået rundt med mine smerter, og måske have mistet mit kæreste eje den dag i dag.. Alt om alt, så endte min 9 måneders graviditet med, at jeg skulle føde mit barn ved kejsersnit.. Et ar jeg vil have til mine dages ende..
Jeg har aldrig sagt jeg ikk vil have børn igen, fordi det vil jeg gerne.. Men skal tænke over at jeg kan rende ind i det samme igen..
Kan godt se der er brug for penge flere steder i verden men dem som virkelig har brug for hjælp pga komplikationer, skal også have det de har brug for..

Hvorfor kan mænd.... g.i.s.p
ikke bare betragte det at være støtte/hjælp/opmuntring til deres kone/kæreste under graviditeten som et helt naturligt led i deres udvikling???? (set lidt fra den anden side..)
Rigtig nok, nogle kvinder tror, de er blevet syge, fordi de er blevet gravide. Men det er absolut ikke alle. Men jeg kender selv eksempler på begge dele....
Selvfølgelig skal det være muligt at få hjælp under og efter graviditeten nogen HAR faktisk brug for det....
Som en anden skriver, så synes jeg "problemet" ligger når de små poder er født. Det er desværre ikke så mange foældre, der tager hensyn til deres medmennesker, når de er ude, specielt på cafeer og restauranter. Jeg har oplevet en del af dem efterhånden og også givet "møgungerne" en skideballe, hvorefter man er ved at få tæv af faderen. Nu er jeg heldigvis ikke en af de mindste, så det går som regel i sig selv og jeg får lov at forklare min utilfredshed....
Graviditet er en skøn, men også hård, tid og den skal da nydes, men også gerne hjælpes....
Børn har sgu godt af at være i institutioner, så lærer de bl.a. at det ikke kun er dem, der eksisterer. Jeg har selv arbejdet i vuggestue og man kan godt mærke på ungerne, hvem der "styrer" derhjemme.....
Mht. til din profil; underholdende, men et ord falder mig ind; mandchauvinist..... Håber da ikke det er rigtigt.....

til soulmate susannenif
Må lige blande mig, bare en lille bitte smule,- med hensyn til: "selv kvinder der adobterer et barn holder et års barsel".
Efter at have båret sit barn inde i livmoderen igennem næsten 10 måneder, føler man usikkerhed overfor det lille nye menneske som man nu skal til at lære at kende. Man skal lære barnets signaler at kende og det kan føles som et stort ansvar pludselig at skulle tage vare på et andet menneske (selvom det "kun" er en baby).
Hvordan tror du så det føles når man ovenikøbet ikke engang selv har båret barnet i sig eller født det selv?
Jeg tror faktisk det kræver endnu mere tid at lære barnets signaler at kende, når det er et barn man har adobteret.
Iøvrigt er barsels perioden ikke beregnet til at regenererer rent kropsligt men snarere beregnet på at der bliver skabt en god og stabil kontakt mellem mor og barn, fordi denne kontakt er livsvigtig og af enorm betydning for barnets videre udvikling, - så hav ikke så ondt af den periode, da det faktisk hurtigt kunne komme til at koste samfundet mange flere penge hvis mor/barn ikke fik skabt denne kontakt.
Men når det så er sagt, så synes jeg du har ret i at graviditet er blevet gjort til en sygdom.
Jeg tror faktisk ikke jeg har arbejdet sammen men nogen, inden for de sidste 5 år, som ikke er blevet sygemeldt meget tidligt i graviditeten, - ligesom de heller dårligt tør lyfte en spisestuestol fra gulvet under svangerskabet. - Selv har jeg både slæbt fulde ølkasser og lagt teresse, flyttet møbler osv. under mine graviditeter og jeg har sgu fået ikke mindre end 5 fuldstændig normale og velfungerende børn, hvoraf de 3 ovenikøbet er blevet helt normaltfungerende voksne efterhånden.
Så ja mit syn på det er: når det sidder der så sidder det der, - og hvis ikke:så var der nok noget galt og så var det nok godt det ikke blev der.

Nu er der nogle der mener noget andet helt sikkert Godtskår
men jeg vover at skrive alligevel, jeg har en dejlig datter og har lige fået at vide at jeg nu har et nyt barn på vej...
og hmmm sidste gang blev jeg nødt til at have min nyfødt med i restauranten da jeg var selvstændig og ikk bare lige kunne lukke alt ned fordi jeg blev mor... men nu der tager jeg sørmer konsekvensen og river stikket ud til arbejdsmarket helligere mig mine børn,mand hund og katte..
og jeg vil gøre det med god samvittighed men hold da op hvor får jeg mange komentare med om at det ikk er sundt..og hvor skal jeg forsvare den handling hele tiden ja selv overfor mine 75-årige forældre der altid har arbejdet i deres eget firma og dog klaret at få 6 børn, uden brug af børnehave vuggestue fritidshjem osv..
vi har dog alle rimlige lange uddannelser, så vi har dog gået i skole !! !!
kan bare ikk lide at du skriver at alle kvinder betragter sig selv som syge når de er gravide..
OG SÅ ACCEPTER DOG DEM DER VÆLGER AT VÆRE HJEMME HOS DERES BØRN, og tja giv os da bare en check, vi vil jo ikk belaste institionerne, vi vil jo gerne passe vores børn selv... tænker lidt tilbage da jeg var barn, der var fritidshjem jo noget der blev oprettede til de børn der havde brug for et erstatnings hjem fordi der ikk var nogen forældre hjemme til at tage imod dem når børnene kom hjem fra arbejde... i dag er der nærmest foragelse fra lære og andre elever hvis et barn fravælger fritidshjemmet fordi barnet hellere vil hjem til sin mor, og lave nogle spændende ting... eller dyrke sport frem for fritidshjem... jeg synes det ville være en pragtfuld ide hvis vi havde lidt flere børn i haverne også i hverdagen og børn på legepladsen i hverdag istedet for at de skal gå i en indhegning som kreature, og blive passede af fremmede mennesker, og få betalt kærlighed, Nej vi skal passe vores børn selv og opdrage dem selv... og give dem ægte kærlighed bare min mening

hvorfor blander du dig i... randy
1. hvorfor blander du dig i...kvindernes betragtelse af graviditetet? hvis de har ikke noget hjerne, ifølge dig?? de er som pattedyr og føder bare på jorden..skære selv navlestreng med tænderne?? eller er du skide bekymret for det eller generer dig det?
og 2. Det Danske system begrænser MEEEEGGEEET hvad kan man tillade sig. Så, det er UMULIGT at spilde statens resource på det, kun alexandra fik bygget op en afdeling til sig selv, til at forhindre blive generer. De andre dasnke kvinder føder med de ringe resourcer som Danmark have til det, hverken mere eller mindre. Nå og
3. med så mange pædofiler, mokker og kællinger som arbejder på børneinstitutioner i Danmark, slet ikke kærlige og søde kvinder,TROR PÅ MIG, at jeg vil helst passe selv mine børn!!!!

nå..og den eneste kvinder som randy
jeg har hørt at har fået bevogte sin graviditet med en over læge, har været hende, kineseren. En almindelig danske kvinder har til rådighed jordemoder..ikke mere, SOM ER SLET IKKE LÆGER! kun det og et eneste ubehageligt besøg hos en sur kælling gynekolog på et eller andet tidspunkt under graviditetet, så når man have født, været syet, eller det ved jeg ikke hvad, man bliver ikke undersøge af en gynekolog..hverken senerer eller aldrig mere!!! så, det ved man ikke hvordan , der ned, blev til sidt, hvis den rådner eller hvad fanden. Mere "naturlig" og "råt" end det, kan umulige være. Danmark er et fatige land, med et ynkeligt sunhedsvæsensystem.

Min Mor beritom
Du ligner min Mor...rationel-forstående og den dejligste og klogeste i hele verden.
Jeg respektere dine indlæg.

betale for kærlighed? rolig
NEJ!! DU TAGER FEJL, DISSE FOLK ER IKKE KÆRLIG. KÆR ER EN NATUR KILDE, SOM FOLK GIVER DEN (OG GRATSI, DU)OG ANDREFOLK BARE FÅ ET JOB PGA DERES KORTE INTELLIGENCE DER RÆKKER IKKE TIL MERE, MEN DE IKKE ELSKER BØRN!!!

morbundet???????????? rolig
AAAAAAAAAGG!!! Der findes ikke nogen værst og foruholdelig på jorden overfladen som en mand der er morbundet. Gør en tjeneste til kvinder: blev ikke gift eller gå ikke på kompromi før din mor er død!!!!

FUCK DIG SOULMATE OG JER ANDRE MÆND SOM BARE TROR AT DET ER NEMT OG VÆRE GRAVID MoI
Jeg vil væde med at mænd tror det er SÅ let og være gravid...... Nu har je godt nok aldrig været gravid da je er for ung.....Og ve sQ heller ik om je har lyst til selv og føde en.......
Men tænk nu hvis det var mænd der var gravide og damerne der sad og skrev så noget som ham "soulmate" skriver... de ville fandeme os blive sure......... Det er da os dem som er med til og lave en, men kvinden som skal bære barnet og nogen kan enda ødelægge deres rygge ve det.... SÅ LUK RØVEN SOULMATE... OG TÆNK FØR DU SKRIVER/TALER....

Og i mænd burde støtte jeres gravide koner

Sølle pjok beritom
Du har et beskidt sprog som alle andre teenagere i dagens danmark....skriver som du sms'er og taler.
Hiv din pircing ud af navlen og sæt den i øret som normale gør, så får du måske lov til prøve forspillet til graviditet.

Soulmate viser psykopatens karakter kvinde
- så lad dig ikke gå på af ham - han bliver aldrig anderledes - bare beskyt dig mod folk som ham.

Han viser i sine reaktioner en klar adfærd karakteristik for psykopater

Svinger lige fra det sentimentale, og fremstiller sig selv som noget så følsom.

Iskold og upåvirkelig for indføling med andre.

Rå og nedgørende for dem der "sætter skovlen" under ham. Enten er man med ham eller også er man et 0, eller også skal man tværes ud.

Forstår at lefle, snakke efter munden de rette steder, virke begavet, endog virke "sympatisk". Socialt tillærte færdigheder uden bund i den ægte medfølelse og respekt for andre.

Meget selvgod, selvtilfreds, selvforherligende, selvretfærdig og ... "alvidende".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende.

Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige".

Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til).

Men "Verden er hans"
Vi andre er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Aldrig efter vedkommendes behov.

Alt sammen dybt karakteristiske træk for det der kaldes en psykopat. (som i øvrigt ofter er fagligt meget dygtige og intelligente. De ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for andre.)

PS det mest irriterende for en psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.