Gravsten i skoven

Gravsten i skoven drudeheksehyl
Det er nu 10 år siden min far døde.
Han har et lille urnegravsted,som bliver holdt af graveren og der er netop betalt for 10 år.
Min mor vil ikke begraves på samme kirkegård,og meddelte for et par år siden,at hun ikke ville ligge sammen med ham !!!Jeg spurgte selvfølgelig,om det ikke var ret ligegyldigt hvor man befandt sig,når først man var død,men nej hun ville begraves i sin fødeby.
Min mor er nu helt blind og kan ikke gå mere,altså kan jeg ikke slæbe hende med på kirkegården.Den eneste der kommer der,er faktisk mig.
Det er normalt at man nedlægger en urnegrav efter 10 år,men man kan selvfølgelig forlænge perioden.
Nu har jeg istedet taget stenen hjem i skoven,og sat den præcist hvor den blev taget fra,min far havde nemlig selv valgt den nede fra skoven.
Jeg har det fint med,at min far er kommet "hjem" til den skov,som han elskede så højt,og jeg kan trille ned til ham dagligt.
Men jeg kan se på andreat de synes det er en underlig,måske ligefrem bizar ting at gøre.
Er det meget underligt???
Vh.Drude

nu har du flyttet stenen som han sikkert jpagh
gerne ville, nu mangler du bare at enten begrave urnen der også, eller at drysse asken ud hvor du tror han ville kunne lide det, så bliver hele skoven hans.
Venlig hilsen N.

Synes ikke det nightwarrior_dk
det virker underligt,nærmere stor respekt at stenen returnerede til sin plads og din far hviler i den skov han elskede,så det jo også fint at du kan mindes din far på den måde,i de omgivelser som han satte så stor pris på.