Grevil skal have oprejsning

Grevil skal have oprejsning kaiogkaren
og erstatning. De oplysninger han viderebragte, var legale og i samfundets interesse. Jeg har altid ment, han var uskyldigt dømt.

enig..men det får han ikke.. mortensupermand
men dommen igår viser jo hykleriet..manden var " ond ", men oplysningerne var i vores alles interesse..pga. at løgnene skulle frem..

dommen igår er korrekt..men dommen mod grevil er dermed hykleri af værste skuffe, som kun kan foregå i et land, som fuldstændig har mistet kontrollen..

hygge

klart!! Journalist''
De dømte ham for at overtræde tavshedspligten og den er jo svær at komme udenom

Jeg kan kun være enig nimbuto
Jeg skrev lidt om det tidligere

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=743442#743442

Han må nøjes. Mjølner.
Med ......."Rejsning" !..... det bliver han nok også gladere af, for oprejsning er han for dum til at fatte alligevel !.

Ja det skal han JChr
Helt rigtigt. Hej

Nej! Hausser
Grevil sad i en stilling i efterretningstjenesten som dikterede tavshedspligt og så er den altså ikke længere. Manden er helt korrekt blevet straffet..

hvad skal man med tavspligten olding
når den ikke skal overholdes????
Selvfølgelig skal greve have straf, og den skulle være meget mere, men journalisterne har jo ikke underskrevet et tavshedsløfte, derfor slipper de med straf.
Jeg har selv tavshedspligt, og det gælder for hele livet på det jeg har skrevet under på, sådan er det bare, og hvis man ikke vil underskrive, kan man lade være, men så får man sikkert heller ikke stillingen.