grissehoved på gravplads

grissehoved på gravplads anonym
er det et problem?

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5434072.html

De er da ikke bedre selv.

http://www.bynet.metropol.dk/index.php?id=7246&tt_board_uid=4748&cHash=8320426a43

jamen anomerenym
dog - der er jo forskel på per og poul - ikk??
Og historien der gentager sig - de naive indfødte der bliver udraderet...................

Det var gaver, så de kan lære at spise gris Gavmild
og blive renere.

ja, det er et problem.. m35kbh
Tænk at gå så lavt som at man åbenlyst håner de mennesker som kommer for at sørge over deres døde. Det er da langt ude at man ikke vil give vores muslimske medborgere fred selv døden, men sympomatisk for danske folkepartis tilhængere og de som er værre.

Desuden er det da latterligt at påstå at 'de ikke selv er bedre'. Prøv lige at forklare den muslimske mand der går hen til sin enkes grav at han har et personligt medansvar for at andre muslimske sønner begår kriminalitet? De muslimer jeg har kendt gennem tiden er sgu ikke så forskellige fra os andre.

Det er meget simpelt. Kommer du fra en ressourcerig familiebaggrund som f.eks. mange iranere her i landet gør, så går det fint med integrationen. Kommer du fra lars tyndskids mark i anatolien og dine forældre dårligt har gået i skole, så går det langt oftere skidt.


Der er klart muslimske fanatikere blandt vores indvandrere og Danmark ville være et bedre sted uden dem. I samme ombæring skal Krarup og øvrige kristne fanatikere smides ud på en øde ø, så de ikke forpester vores land.

ENIG knud_1957
Hvis vi synker ned på et plan, der gør at vi ikke vil aceptere andre trosretninger eller kulture end vores egne. er vi ikke bedre end de extreme kulture i andre lande.
I døden har vi fred, og kirker, moskeer er hellige pladser. vi bør respektere dette.også selv om disse gravpladser ikke er vores. Jeg tager dyb afstand af , forfølgelse på grund af tro.
Lad nu sund fornuft råde, og lad disse gravpladser i fred.

Det er en fornærmelse mod dansk landbrug Fra Sidelinjen
at forurene deres kvalitets-produkter på en muslimsk gravplads.

Nej, det er de ikke. dulkis
men det går jo sjældent ud over de samme. Er din holdning også at du må godt stjæle, for det er der andre der gør?

For jeg er da ikke i tvivl om at din holdning er at du er meget bedre end "dem" - det er bare så helvedes svært at få øje på forskellen!!

Det er noget forbandet svineri - og så er jeg fløjtende ligeglad, om det er i den ene eller anden lejr, der udøver hærværk.

Men tænk engang hvor mange ressourcer, der skal bruges? Gør de det for at få fjernet en følelse? Og hvad hedder den? Eller gør de det for at genere nogen?

Dem hvis opholdsted de generer, er jo nok rimelig ligeglade og der er den fordel at de ikke tager til genmæle eller konsekvent gør modstand. Kirkegårde og gravpladser er virkelig en tumleplads for sande kujoner.

Bevar mig vel.

En hån mod et medmenneske JChr
Lad os lige trækker et par ting op ,som vi lærte i søndagsskolen . Husk vi er et Kristent land
alle menneske her på Jordkloden, har lige ret til at leve og dø og være i fred . En gris er ilølge Koranen, et urendt dyr , det er det også i Jødedommen, At lægge et grissehovede op en grav sten er skammeligt . Vedkommene for sin straf, af kama loven, men de mennesker som det er gået ud over, skal hvide at der er andre Dansker som ikke syntes om deres adfær. Og undskylder på deres vejne over ders opførelse .Hej

Nej, for grisegyllesprederen kørte på stedet Bonden
før den blev valgt til gravplads.