Grundlag for Irak krigen var direkte løgn.....

Grundlag for Irak krigen var direkte løgn..... lodrodawa
Danmark var så dum at gå ind i Irak-krigen.

Og det værste af det hele....det er at det tilsyneladende er Bush-regeringen sammen med Saudi-Arabien som har bestilt terror katastrofen den 11-09-2001 hvor 2 fly flyver ind i WTC.
Det er gjort for blandt andet at skaffe flere penge til militæret og til de virksomheder der producerer militærudstyr....blandt andet ejet af Bush familie og venner....og samtidig for at hjælpe Saudi-Arabien med at sælge mere olie til en højere pris.

Hvis I har tid og kan engelsk så skulle i prøve at læse hele tidslinien som en hel masse journalister og andre har fået samlet sammen : http://www.cooperativeresearch.org/timeline.jsp?timeline=complete_911_timeline

Samtidig er der blevet lavet en video som hedder: The truth and lies of 9-11.

Begge giver et meget spændende billede af hvad der virkelig er forgået. Samtidig så begynder man at forstå hvorfor Fjog og andre i folketinget og Bush og Blair svarer som de gør når de bliver spurgt ang. Irak krigen.
Og hvorfor der bliver brugt så mange resourcer på at tysse sagen ned og komme op med at nu er der terror-trussel her og der så folk skal tænke på noget andet.

Læs og dan jeres egen mening sammen med den information i allerede har fået. ;-)
Ganske spændende og også skræmmende.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

Hhhmmm... Anonym
har du kigget kritisk på den bog - det er jo en ret alvorlig påstand det med 11. september

Ja....jeg er generelt meget kritisk lodrodawa
Og specielt overfor anklager og så videre.

Jeg synes ikke at hverken USA, England eller Danmark og deres politikere har været særlig overbevisende i deres udtalelser og det har gjort at jeg hele tiden har følt at der måtte være noget galt. Ikke at min følelse for et og andet er rigtig så...slet ikke på den måde.
Reelt set ved jeg ikke mere end jeg kan læse her og der. Og jeg har personligt ingen beviser hverken for eller imod.

Der er mange ting vi ikke får at vide som ganske almindelig borger. Derfor er det også nødvendig at andre og helst mange graver dybere i tingene og så er så flinke at lægge dem ud på nettet så vi selv kan bedømme hvorvidt vi tror på det ene eller andet.

Det er det samme som med den famøse månelanding. Der er en film på nettet som jeg har haft downloaded og set som stiller spørgsmålstegn ved om der i det hele taget nogensinde var en månelanding. Og jeg må sige at efter de beviser er blevet fremført så tror jeg mere på at den var fake og optaget i AREA 51 militær basen i USA end at der virkelig havde været en månelanding.

Meget af det USA og andre regeringer laver er det store fupnummer for at narre befolkningen. Hvorfor skulle de da være så meget bedre end alle andre regeringer rundt om i verden...???
Det lyder jo i sig selv helt usandsynligt.

Jeg kigger normalt meget kritisk på tingene. Også de ting vi får at vide i nyhederne og kan læse i aviserne.
Mange ting bliver holdt hemmeligt for os...og mange ting bliver fordrejet.
Desværre men ikke desto mindre sandt.

Krigen i Vietnam. USA indleder et angreb i sydvietnam på en landsby, total massakre. Det bliver så kamoufleret så det kommer til at fremstå som om det var nordvietnamesere der havde lavet angrebet. Det gjorde så at USA uden problemer kunne gå ind i krigen. Det er almen kendt og også erkendt fra nogle officerer og soldater fra den Amerikanske hær.

Nogle agenter og militær personer har gået til bekendelse med at de fra højere sted har fået at vide at de skal lade bestemte narko sendinger blive sendt ind i USA uden at oplyse derom eller arrestere forbryderne da, ifølge de agenter og andre militær personer, noget af den tophemmelige Amerikanske hær og udstyr er betalt med narko-penge.

Og så videre og så videre.

Ja....jeg tror ikke det er helt ved siden af.
Jeg tror vitterlig at Bush regeringen har noget at gøre med 11-september.
Desuden har jeg set klip fra den børnehave som Bush besøger om morgenen da WTC terroen sker. Han sidder bare der helt roligt på trods af at han får af vide af sikkerheds-folkene hvad der er sket. Det er altså unormalt fra en præsidents side. Desuden kommer han på et tidspunkt med en udtalelse om at det havde han set i t
TV på trods af at der gik yderligere 17 minutter eller sådan noget fra udtalelsen til den rent faktisk blev vist....hmmm....underligt. Så mage fejltrin kan en præsident altså ikke lave.

Og prøv at se med hensyn til aktierne inden for de flyselskaber der var involveret. Det er usandsynligt at det er et tilfælde at så mange aktier blev solgt "stock" i ugen op til katastrofen....Det er tydeligt en indikation på at der har været insider viden...... Og så videre og så videre...alt for mange indikationer af at det faktisk er rigtigt den teori om at Bush-regeringen sammen med Saudi-arabien står bag 9-11 WTC.

Men jeg synes bare alle skal have lov til at danne deres egen mening. Jeg har min.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

vrøvl Peter
Når man læser din profil, lyder du jo til at være en fornuftig ung mand, så mon det kun er for at provokere en debat frem, du kommer med sådan nogle sindsyge påstande, en ung fyr som dig der hverken ryger eller drikker, kan umulig være sådan en venstreorientert galning som det fremgår af dit indlæg

jaså.... lodrodawa
Hvad galt er der i at jeg hverken ryger eller drikker...??

Desuden er jeg 38.....jo...stadig ung og frisk. :-)

Er jeg en venstre-orienteret galning bare fordi jeg gerne vil have den "rigtige" sandhed frem...??

hmmm....du lyder til at være helt sikker på at det Bush, Blair og Fogh de siger, er den endegyldige sandhed. Det må du jo så tro på hvis du vil.
Men jeg sætter altså spørgsmålstegn ved deres troværdighed.
Det er både min ret og min pligt i et civiliseret retssamfund som Danmark fremstår at være. ;-)

Med ønsket om at du en dag må finde den ultimative sandhed.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

Ja, man skræmmes Danskeren
Hej.

Jeg har nu læst hele tidslinien fra 1979 og helt frem.
Det er meget skræmmende faktisk og på en måde ville jeg ønske jeg ikke havde gjort det.

Det var rart selv at kunne læse om andres meninger og udsagn i hele WTC, terror og irak krigs debatten hvilket har været først meget entydigt gennem pressen.

Hvorvidt jeg tager de udsagn for gode varer eller ej er en anden side af sagen. Men ihvertfald har det fået mig til helt at holde op med at stole 100% på alt det der bliver sagt og skrevet om terror og USA's kamp mod terror.

Tak for det.

Hilsen Danskeren