Guantanamo fanger

Guantanamo fanger solhu
I dag har ameriaknske advokater besøgt folketingest partier, for at få Danmark til at modtage 3 fanger fra Guantamolejren der er frikendt, mens USa nægtr adgang,. og hjemlandende, ikke vil kune modatge grundet tortur truselhed.
Jeg sider her med i kontoret et JERN fotografie fra udgraving i l997, de rhar i sig følgende et 3 tal, og tegn Gueat,. som savre til året l9o3 hvor USA oprette rbase i på Cuba,, og navnet Guantamoe,,. Her er selv oplvet før jernet udgarvdes i en indisk fangelejr,. 5 år før jenret i Danmark, at jernet udgraves, atder i fængselt da der serveres den dgalig lille ratioen af tomat/linsesuppe, HEr den fatige betejner af maden, ankomer med metalkarene med suppen, er i begreb allerde Gu, an ta moe,. som i dansk,# Gå,
til tage imod,.", her i fangeljrener dødden for nogle konsekvensten og torturering kan bemærkes af aftspædnte fanger i lange kæder. Hr er parerleitetder er at give eftertænskomhed,. Bør vi dog ikke idet mindste tage imod blot tre frigivne afnger, af samvitighed, de rosgå grunder i at JERNET, var fra dansk/Jysk jernalder,. som her havde uheldig konsekvnts. Dette selvom det blev fjenret,. år før kamp mod "teroer" .Læs mere om JERNET under "solhu" fra lo/6. og frem.

hvad taler du om? gubbi_the_great
jeg forstår overhovedet ikke dit indlæg... Kan du ikke lige hurtigt gå det igennem, og sørge for at det giver mening...

Trods stavekontrol giver det ikke mening? Anonym
I dag har amerikanske advokater besøgt folketingets partier, for at få Danmark til at modtage 3 fanger fra Guantamolejren der er frikendt, mens USA nægter adgang,. og hjemlandende, ikke vil kunne modtage grundet tortur truselhed.
Jeg sider her med i kontoret et JERN fotografi fra udgravning i l997, der har i sig følgende et 3 tal, og tegn Guest,. som svare til året l9o3 hvor USA oprette base i på Cuba,, og navnet Guantamoe,,. Her er selv oplevet før jernet udgarvdes i en indisk fangelejr,. 5 år før jenret i Danmark, at jernet udgaves, at der i fængslet da der serveres den daglig lille ratioen af tomat/linsesuppe, Her den fattige betegner af maden, ankommer med metal karene med suppen, er i begreb allerede Gu, an at moe,. som i dansk,# Gå,
til tage imod,.", her i fangelejrene døden for nogle konsekvensten og tort urering kan bemærkes af aftspædnte fanger i lange kæder. Har er parerleitetder er at give eftertænksomhed,. Bør vi dog ikke idet mindste tage imod blot tre frigivne fanger, af samvittighed, de Rosa grunder i at JERNET, var fra dansk/Jysk jernalder,. som her havde uheldig konsekvnts. Dette selvom det blev fjernet,. år før kamp mod "teroser" .Læs mere om JERNET under "sol hu" fra lo/6. og frem.

Den nemme udgave dulkis
- Kan vi da ikke tage mod tre fanger, når nu USA ikke selv gider sørge for at tage hånd om de fanger de har ødelagt.

- tilføjelse: De er ikke frikendte, for de har aldrig været tiltalte, endsige for en dommer.

- Endnu en plet til Bush´s og Foghs eftermæle.

Hmmm... Avn
Jeg tror slet ikke, at vores nuværende regering, kan udvise denne form for humanitær hjælp, se bare på hvordan de håndterede de spørgsmålet, om de ca. 670 Irakiske asylsøgere, her mener de at det sikkert nok, at sende dem hjem, sammenlign så hvordan der himles op omkring de ca. 50 skudepisoder i København og Danmark, hmmm og Irak er sikkert.
Hvordan mon de stakkels Irakere har det med, at blive sendt hjem til et ”SIKKERT” land?
At udvise humanitært adfærd er nok ikke denne regerings stærke side.
Så de GIMO fangers skæbne....tja...Mon ikke regeringen gør som de plejer...Hear No Evil, See No Evil, Speak No Evil.

Ja humanisme blev afskaffet af VKO professionel
og penge og arbejde blev det vigtigste i Danmark.

Dermed blev menneskers følelser og omsorg for mennesker afskaffet.

Tryghed for mennesker blev smidt i kloaken og vores samfun blev omdannet til junglelov, hvor den stærkeste havde ret til at udrydde og udnytte den svageste, mens den svage havde pligt til, at servicere den stærke.

Velfærdssamfundet blev sat på afvikling.Minimalstaten blev langeret af VKO.

Når humanisme afskaffes , så kommer alle de dårligste karaktertræk frem i samfundet, såsom egoisme racisme og alles kamp mod alle. men også krigeriskhed.

Guantanamo er den største skamplet på den civilisation som VKO har prøvet at kopiere nemlig USAs. USA er den største minimalstat i verden.

Selvfølgelig skal VKO og bush rette op på de uretfærdigheder , som de har udøvet og det bør være på deres egen regning.

At de opfandt et nyt begreb ,så de kunne komme udenom menneskerettigheder for Guantanamofanger viser kun , hvor bedrageriske de er.

hvorfor importere flere problemer leif_p
Danmark skal da under INGEN omstændigheder modtage fanger fra Guantanamo basen. Vi har rigeligt med mennesker der ikke vil indordne sig under det danske samfund. Løs disse problemer først.

VKO har leveret fanger til Guantanamo professionel
via danske soldater og har dermed et ansvar.

Jeg synes da også, at Anders Fogh skulle tage en guantanamofange hjem til sigselv. Anders Løkke har vel også et værelse til rådighed.

Gamle KZ fanger har fortalt om dere mareridt om natten resten af deres liv og deres børn har fortalt hvordan deres fædre skreg om natten pga. mareridt. Det ville være sundt for VKO selv, at erfare , hvad de har været medvirkende til.

Hvor enfoldig leif_p
Mig bekendt var der et stort flertal hvor blandt andet S og SF stemte for Danmarks deltagelse i både Irak og Afganisten Så du omgåes sandheden meget letsindigt. Men andet kan ikke forventes fra personer der er så indoktrineret og hjernevasket.

Det handler om 3 fanger professionel
1 til V 1 til K 1 til O.

Hvem har regeringsmagten i DK ? Det har VK.