Gucci

Gucci Lille Trold
Hvor kan han tjekke om sin Gucci pung er ægte ?
Har købt en på Ts Trendsails og har sat den til salg igen der er præget et nummer i pungen.
Men Supporterne mener aligevek at den kan være falsk,så de har taget min annonce af

Du kan evt. Femme87
tage ind i "Gucci" på strøget - de kan helt sikkert fortælle dig, om pungen er ægte.

Jeg kan også tilbyde at se et billede af pungen (i forskellige vinkler) over mail - jeg kan for det meste se, om det er en kopi eller den ægte vare.

du kan ikk djdaddy
se en pind ved at se et billed.. det er jo ikke amatør der laver fake.. på Gucci skal der være et serie nr: det kan du bruge til at finde ud af om det er fake.. f.eks.. på Dolce & Gabbana skal der være et hologram som ægthedsbevis.. på ebay har de noget der heder How to spot a fake,

Hmm.. Femme87
Er det ikke amatører, der laver dem..? Det er måske intelligente mennesker, der vælger at lave kopier af udgaver, som i mange tilfælde overhovedet ikke findes?

Man kan da hurtigt spotte én fake, hvis man kender de ægte modeller, hvad enten det gælder Gucci eller LV - så lad vær med at påstå, at JEG ikke kan se det på billeder.

øhh Anonym
Jeg vil give djdaddy ret, det er umuligt at vurdere udfra et billede, om en vare er ægte - det kan simpelthen ikke lade sig gøre!!!

ikk amatører djdaddy
er ment på den måde at det er lavet så godt at det næsten 100% er umuligt at se om det er en fake på et billed. jeg ved alt om det lort, jeg sælger selv vare som DOLCE&GABBANA-PRADA-ARMANI osv. står du med en fake og en ægte af samme model i hånden kan man godt se det, ell nogen kan.

Gu kan du da ej. Tove
gider du?