Gud bevare Kronen

Gud bevare Kronen fanatiskeurounions
Vi vil ikke have euro i Danmark.

Den danske krone er Kronen på Kransekagen i Danmark

Gud bevare kronen

mvh fanatiskeurounionsmodstandsmand

Helt enig Sikkenoget!
- jeg håber ikke folk lader sig skræmme af Foghs påstand om, at det ville være en fordel af at være medlem af det misfoster til Øvroen.

Danmark Junge
er bedre stillet uden euro, vi
skal nok klare den, uden denne mønt enhed.

mvh økonomen

Argumentet udeblev i kvalmhed ChopChop
Tror ikke på Gud.

Jeg tror på EU, og det er fandens besværligt at skulle veksle hele tiden, også selvom man er inden for EU.

Den danske euro, vil være med dronningen på bagsiden, hvad fanden er problemet?

Jeg ser ingen argumenter for at bibeholde kronen andet end dit fabel, gud.. Og hvem han så end er islamisk, kristen, jødisk...

Chop

Da kronen alligevel er underlagt Hin Spage
international kontrol, kan vi lige så godt få Euro.
det er bare synd at vi ikke får et pænere billede af vores dronning på mynterne
det er et meget grimt portræt vi har på vores mynter, det kunne vi godt gøre bedre.
Men ellers er jeg diametralt modstander af vores medlemsskab i EU.
Det gør vores politikere uansvarlige for dansk politik og lægger vigtige beslutninger over på europæiske politikere uden nogen som helst kontakt eller forståelse til det Danske folk og deres kultur.
Vi mister selvfølgelig autonomi og suverænitet og bliver til en Europæisk stat, en lille blindtarm uden nogen som helst indflydelse med vores kun 5 millioner indbyggere.

Grønland med alle dens værdier ikke alene i undergrunden men også strategiske vil glide over som endnu en Europæisk stat uden at Danmark vil få en disse for det, lige som vores tropekolonier hvor pengene blev brugt til at redde resterne af det som i dag er en privat bank.
Skåne, Norge, Island og Slesvig har vi allerede mistet, og er ved at miste Færøerne og Grønland, hvad bliver det næste, Bornholm og Anholdt?

DF-ondt-i-røven ChopChop
Mynter.. det er lige før det er den spidsmundede frø, der udtaler sig her.

Danske folk... og midt i en sætning med stort D.

Hvad er det for en suverænitet Danmark mister? Hvor i er vi suveræne? Er der noget område overhovedet?

Vi kan vel ikke blive en del af EU, når vi allerede er det. Hvor har du været siden 70´erne. Stå nu op, kære menneske!

Har du pludselig fået ejerfornemmelser over Grønland, som du ikke tidligere havde. Den der pludselige DF-interesse i grønlandsk olie, er kvalmt. Grønland ejer grøndlanske råstoffer - det eneste Grønland har med Danmark at gøre et krone og øre lån, og det skal naturligvis tilbagebetales. Men deres olie ER deres olie!

Jeg bor i København, hvor bor du? Jeg stemmer Thorning, hvad stemmer du?

Mvh
Chop

Hvor er argumentet? rodvad
Ja eller nej siger siger så lidt. Den danske mønt hedder daler, hvorfor ikke bare genindføre den? Kronen er bare noget svensk opfindelse vi ikke behøver at efterligne, dersom vi skulle være så nationalistiske at det skulle være noget med dansk.

Jeg har endnu ikke set en god grund til at beholde kronen?

euro tubs
vil du betale mere for alle ting ? jeg vil ikke...du kan prøve at spørge dem i tyskland hvor meget deres ting de blev dyrere da de fik euroen!!![:(]

kronen den røde fra 3f
er der nogen der kan huske at vi bare kunne ligge os til at dø!! hvis vi ikke stemte nej til euroen for kronen den ville være 0 kroner værd men den blev den stærkest i europa!!![;)]

Hvorfor ikke et argumentet? rodvad
Jeg kan ikke se nogen argument i at "nogen har sagt".Hvor meget har vi betalt for at beholde den svensk op fundene mønt?

Ja, spørg dem rodvad
i Tyskland om deres varer er dyrere end vores. Dersom nogle danske handlende skulle være så dumme at de vil prøve at hæve prisen ved omlægning, ville det betyde at vi ville handle mere i Tyskland, over nettet, og få dem sendt direkte til døren. Men også mange tyske handlende ville lægge filialer mange steder i Danmark. Takket være Aldi og Lidl, har vi allerede mage billigere dagligvarer her, end dersom der ikke var disse discount forretninger.
Den gang Tyskland om lagde sin mønt, var det ikke så almindeligt at købe noget over internettet, men i dag kan selv mange af os folkepensionister finde ud af det.

OK chop chop, du har ret med mynterne Hin spage
jeg må have tænkt på chokoladefrøer med pebermyntesmag.
Med hensyn til Danskere med stort D, sådan skriver jeg nu landenavne og befolkninger
også Muslimer skriver jeg med stort M måske fordi de er et stort Problem med stort P.
Hvilke suveræniteter? at Danske politikere skal rette sig efter flertallet i den Danske befolkning. mener du at vi ikke gør det i dag og måske aldrig har?
Vi er selvfølgelig en del af Europa, og vi samarbejder med EU om flere ting men er ikke med i andre, og sådan skal det være hvis vi ikke er enige i noget.
Med hensyn til halvfjerdserne,der har du ret jeg tog til udlandet i halvtresserne og kom først til Danmark i midten af halvfemserne, så jeg er sikkert gået glip af meget,
men til gengæld er jeg ikke blevet hjernevasket så meget af medierne som jer andre.
nej jeg har ikke lige fået ejerfornemmelser overfor Grønland, det er jeg vokset op med, at Grønland var Dansk siden vikingetiden.
At der nu er internationale og Danske prospektions firmaer som hellere vil tale forretninger med en lille håndfuld Grønlændere end med hele Christiansborg er da indlysende, men det er snart på tide at Danmark holder op med at sløse sine territorier og ressourcer væk til grådige og korrupte spekulanter uden at Danskerne og dens kronede regenter gør noget.
efter 1864 er Danmarks rige svundet gevaldigt, hvilket gør mig dybt bedrøvet
Chop chop chop chop chop er det gået mens vi er blevet mindre og mindre.
jo jeg er bidt af fædrelandskærlighed, selv om det i dag ikke virker politisk korrekt,
og når jeg stemmer vil det være på DF, ikke fordi de er perfekte men fordi jeg synes at de er det eneste parti (som siger at de står) for det jeg værdsætter og jeg er nysgerrig over at se hvad Pias fylke vil gøre for Danmark hvis de fik lidt mere magt.
Og jo jeg bor i det uendelig store København og er gift med en ikke Dansk hustru
og selv om vi har været gift i mange herrens år er jeg stadig ikke blevet racist

Danmark vandt da Euroen tabte Felix
Sidste gang afstemningen blev tabt, og Danmark beholdt kronen, gav det Danmark et styrket forhold, da kronen var stærk, kunne Danmark selv føre sin finanspolitik. Fakta var, at Danmark blev styrket, og fik nedbragt ledigheden, modsat Eurolandene der havde nedgang.

Danmark har en binding til Euroen med et begrænset udsving, og nationalbanken har nu sat renten højt nu af frygt for, spekulation mod kronen grundet finanskollapset, men usikkerheden i dag er skabt af USA's børser der er gået i panik, denne panik bredte sig som en steppebrand til verdens børser. Men situationen sidst med et nej gav Danmark et bedre rentegrundlag, som var væsentligt lavere end Eurolandene, faktisk var den danske rente lavere end Euroen helt frem til midten af 2008.

Danmark bør ikke drage forhastede beslutninger, da USA's panik nok er ved at aftage igen, især når valget er overstået med Obama som præsident, vil det give mere ro i USA, der vil med en vis sandsynlighed genskabes en økonomisk stabilitet, som gør risikoen for spekulation mod kronen tvivlsomt. Men der smedes mens panikken er der hos regeringen som ønsker Euroen. Danmark vil stadig have fordel af at bevare kronen, når uroen har lagt sig igen. Så vil kun magthaverne i Danmark have Euroen, af hensyn til fjernelsen af forbeholdene.

Hvordan fandt du rodvad
ud af det? Der var nogle eurolande der ikke havde orden i økonomien, som aftalt, det svækkede den en kort overgang. Og samtidigt blev værdien af de danske musten op skrevet til et urealistisk niveau Nu må vi betale mere i rente for ikke at svække kronen.

Det er ikke et nyt problem vi skal indføre euro for, det var noget vi skulle haft for længe siden. Vi har betalt for for mange banke, Danmark er vel det land der har flest banke, og de lever på alt hvad vi køber, der ikke er dansk produceret. Så det er ikke kun når vi selv veksler, at vi skal betale forskel på den nominelle og fiktive værdi af euro, vi skal også betale vekslegebyr.

Vekselgebyr !. Mjølner.
Alene dette ord "vekselgebyr" viser jo bare hvor dum du er Rødvad !........ hva Fan tjener du ved at spare de snoldede håndører du betaler for at veksle kroner til Euro den ene gang om året eller hvert andet år du rejser Rødvad ?............... i forhold til de MANGE tusinde kroner det vil koste at indføre "Teuro" !

http://www.destatis.de/jetspeed/portal/cms/Sites/destatis/Internet/DE/Content/Publikationen/Querschnittsveroeffentlichungen/WirtschaftStatistik/Preise/EuroTeuro,property=file.pdf

Teuro... er det Tyske ord for Euro... som ikke mange Tyskere er særligt glade for Rødvad !.

Jeg tror lige rodvad
du skal kikke i dit køleskab, hvor meget er fra et andet land? Hver gang du har købt noget udenlandsk, har du også betalt både for overkurs og veksle gebyr. Eller tror du købmanden selv betaler dette?

ja ja Rodvad Kaminsky 2
købmanden skal i banken hver mandag, for at veksle til euro, så varerne kan betales?
Det må jo så være omvendt, for tyskere der køber danske varer, skal så også betale veksel gebyr, når de køber vore varer.
Vi må konstatere, efter dine indlæg, at det er dig der har ret, og alle vi andre er helt forkert på den.

Kan se at du ikke forstår rodvad
Det er importørerne der betaler vekselgebyr, men hellere ikke de betaler det af egen lomme. Regningen bliver lagt på priserne inden han sender dem ud til detaillisterne Som også sender regningen videre.

Det er ligesom om I ikke forstår de omkostninger I ikke kan se? Hverken vekselgebyr eller reklameudgifter bliver betalt af de handlende, regningen bliver hele tiden sendt videre til os forbrugere.

Tyskere der handler i Danmark når de er her på ferie, og ikke har taget nok med hjemmefra, kan for det meste handle med euro hos købmanden. Men ser du efter de steder priserene er opgivet i kroner og euro, kan du se at det ikke helt harmonerer, de skal betale endnu mere i overpris.

Det er helt forkært at sige "og alle vi andre er helt forkert på den", for ingen repræsenterer andre end sig selv.

Du har ret Rodvad Kaminsky 2
det er mig der er forkert på den.
Beklager jeg har en anden indstilling, den må jeg se at få ændret.
PS. Nu er det jo ikke udenlandske turister jeg har i køleskabet.......
Så tag lige at svare konkret, nå, nej, det er ligemeget, jeg tager jo fejl.

så rejs du sammen saab10
med Helle Thorning til Grønland og bliv der,
Når de på Grønland har ondt i økonomien vil de gerne have danske tilskud,
mvh[;)]

Udlænding i køleskabet? rodvad
Du nævnte tyskere i et tidligere indlæg, jeg troede du mente tyskere der besøgte Danmark? De betaler ikke vekselgebyr i Tyskland.

Det er helt i orden at have en anden mening end mig, men man skal bare være klar over at det koster dyrt at beholde den svenske opfindelse, kronen.

socialdemokratiet og sf saab10
det betyder kun flere GRØNNE AFGIFTER, og plage os almindelig DANSKERE med,
men du har jo sikkert også råd til det,
ellers kan du jo invitere de radikale op på dit spisebord, de stemme jo også på Thorning,
LAD ENDELIGT DEM KOMME TIL SÅ KAN DE JO SÆTTE DANMARKS ØKONOMI OVER STYR,
mvh[:/]

Afskaf kronen sebl
Vi vil have ordentlig konkurrence - som i Tyskland. Vi handler efterhånden mere syd for grænsen end nord for - tingene er bare billigere i euroland.

Nå ja, så betaler vi jo også dyrere renter - typisk ½% højere (900 kroner om måneden i et hus til 2 millioner), men i øjeblikket betydeligt mere pga finansuroen.

Jo før vi slipper af med kronen jo bedre.

Betal med runesten sebl
muslingeskaller osv. Tilbage til stenalderen - det er bare så romantisk at sidde på toppen af en fiskemødding.

Eller følg med tiden og brug euro.

smid danmark ud urolig dansker
jo før vi slipper af med danmark jo bedre. det kunne ligså godt have været din udtalelse. du lyder som et grådigt svin der kun tænker på penge osv. hvorfor bliver vi ikke bare tyskere, tyrkere eller mullahullaere?? dernede i alle disse nævnte lande er alting bedre.

nej, lad os bevare kronen for altid.

urolig dansker

Rodvad Kaminsky 2
du skriver, at hvis vi har noget udenlandsk i køleskabet, betaler vi vekselgebyr...
Det gælder vel ikke hvis der betales med visa kort?
At man ikke betaler vekselgebyr i Tyskland, har jeg ingen anelse om, men så veksler jeg da bare der.
Samtidig bekræfter mit indlæg, at "Rodvad alene vide" er korrekt, for har man ikke din mening koster det dyrt????????
Hvorfor sidder du ikke i en eller anden nøgle position i Danmark?
Kunne det tænkes at folk måske bare trækker på smilebåndet over dig?
I min store uvidenhed skal jeg i belaste dig oftere, og igen, undskyld jeg ikke har din mening, og store indsigt i snart alt i denne verden.

En misforståelse? rodvad
Har du udenlandske vatrer i køleskabet, har du også betalt vekslegebyr, og det er ligegyldigt hvordan du har betalt. Har du betalt på nettet med visa eller mastercard, er det nok det billigste, for så skal du kun betale bankens vekslegebyr og den officielle forskel på den kurs nationalbanken og din bank tager, plus vekslegebyret.

En anden misforståelse, tyskerne skal ikke betale for at veksle euro til euro i Tyskland. Det er kun dersom de køber anden valuta

"Samtidig bekræfter mit indlæg, at "Rodvad alene vide" er korrekt, for har man ikke din mening koster det dyrt"
Det er da ligegyldigt hvilken mening man har, det er realiteten der tæller, vi skal alle betale en masse penge til alt for mange banker, fordi vi ikke har euro. Mange uden "nøgle position" har forstået det. Det er snart kun nogle med nogle nationalistiske drømme, der ikke har indset at det er dyrt.

Hvorfor sarkasmen?

Ja, vi var klogere end dig stenaldermand
Dengang i stenalderen var Danmark et kæmperige. I din moderne finansurolige verden er alt kaos og minimalistisk. Bevar derfor den danske krone stærk som bare. Følg ikke de svage strømme i resten af euroland. De går konkurs før du ved af det.

again må du forstå at du lever i år 2008. Jo ældre og mere forfalden bliver den jord du bor på. Recessionen er kun lige begyndt. Bevar hvad du kan. Klaphat.

Jeg savner de storslåede tider, dengang vi var selvstændige og kloge og havde fuld råderet over det meste af nordeuropa.

stenaldermand

Er du bindegal? Revisor
i Danmark betaler man heller ikke gebyr for at veksle kroner til kroner!!!!!!!!!!!!
Tyskerne betaler vel heller ikke vekselgebyr for at veksle euro til euro i Italien, men forklar mig lige, hvorfor de skulle gøre det?
Rodvad - er du egentlig klar over, hvad du roder rundt i?
PS. Er man solid kunde i en bank, betaler man ikke vekselgebyr.
Også slut fra mig, du er for langt ude.

Hvorfor? Karoline..
flytter du ikke bare, når alt er rosenrødt i andre lande?
Kunne det skyldes at vort sociale sikkerhedsnet, er bedre?
PS. Tror du selv vi får tysker priser ved at få euro, og du kan købe bil til samme pris, som i Tyskland?
Hvor dum har man lov til at være?

før vi kom ind i EU troede vi at vi ville Hobo
kunne købe biler til samme priser som i Tyskland,
det kan vi stadig ikke, så hva faen laver vi endnu i EU
UAEU!.

Så nu er hun sku fornærmet Hofnar
og det er altsammen din skyld Rodvad,
sig nu pænt undskyld,
så i ka være venner igen.
Til kaminsky,
Såh såh Kammi, du skal ikke være ked af det,
du ved jo hvordan han er ikke?

Helt rigtig rodvad
Vi betaler ikke gebyr for at veksle kroner til krone, men vi betaler masser af gebyr for at kunne betale varer der er købt hjem til Danmark med euro. Så når vi betaler med kroner, har vi betalt den afgift som en bank skulle have for at lave euro om til kroner.

Også rigtig at tyskerne ikke betaler vekslegebyr for at handle med euro i et land med euro, men vi skal betale vekselgebyr for at veksle til euro i Italien og de andre eurolande. Og vi skal betale vekselgebyr for at betale italienske varer i Danmark med kroner.

Alle banker skal have vekselgebyr, og visse vekselerer skal man betale meget mere i.

Til orientering Rodvad- Banken...
Jyske Bank, Danske Bank m.fl. samt Forex, forlanger ikke vekselgebyr.
For bankerne gælder det bare om at være "nøgle" kunde.

Hellere rodvad
ikke nævnte banker gør noget gratis. Gebyr kan skjules ved at øge forskellen på køb og salgkurs. Synd for bankerne dersom vi får euro.

Fattigrøv? Banken...
Det kan da kun være dig, Rodvad, der kunne finde på at veksle euro tilbage, til lavere kurs.
Men der er jo også anden valuta, dollars, yen, pund.
Men det må selvfølgelig være mig, og banken, der er forkert på den, du har jo talt.......
PS. Hvor ofte tror du de handlende veksler tilbage? De fleste større køb er låst fast til dollars.

Hvad mener du? rodvad
Når jeg køber udenlandske varer med danske kroner i Danmark, er det importøren der har haft besværet med at veksle, og alle disse omkostninger er lagt til prisen. Det gælder hvad importøren, grossisten og detaljister har haft af omkostninger.

Og når jeg handler med udenlandske firmaer og betaler med mastercard, beregner banken en anden kurs end den der er nationalbankens. Dermed kan man ikke med sikkerhed beregne hvad en vare koster. Det bliver anderledes den dag vi får euro, for så ved jeg eksakt hvor meget en vare koster.

Jeg ville ikke have noget imod at der blev den samme valuta over hele kloden, så ville det ikke være nogen valuta spekulation. Men det er i øjeblikket utopi at håbe på det. Men den største handel i Danmark eksport/import betales med euro. Så der er det mest at spare p. t.

Handlende veksle tilbage? De veksler da ikke mere end der er behov for. De fleste handlende er enten importører eller også eksportører. Importørerne sælger varerne for kroner, og køber for euro, så når kredittiden er udløbet, skal han betale med euro på dagen, og det klarer banken og med dækning af alle omkostninger derved.
Eksportørerne får euro for sine varer, men skal betale de danske omkostninger med kroner. Derfor må han sælge euro til den kurs han kan få for den, og det er ikke det samme som den kurs nationalbanken tager den dag.