Gud er ikke langt borte

Gud er ikke langt borte ftg
Gud . . . er [ikke] langt borte fra en eneste af os. — Apg. 17:27.

Det vigtigste venskab vi kan opdyrke, er et nært venskab med Gud. Men er det virkelig muligt at opdyrke et sådant forhold? Ja. Bibelen viser hvor nært retfærdige mænd og kvinder følte sig knyttet til vor himmelske Fader. Deres hjertevarmende udtalelser er blevet bevaret for at give os tillid til at også vi kan komme nær til Jehova. (Sl. 23, 34, 139; Joh. 16:27; Rom. 15:4) Alle har mulighed for at opfylde de krav Jehova stiller til dem der ønsker at opnå et fortroligt forhold til ham. „Jehova, hvem kan gæste dit telt?“ spurgte David. „Den som vandrer uangribeligt og øver retfærdighed og taler sandhed i sit hjerte.“ (Sl. 15:1, 2; 25:14) Efterhånden som vi erfarer at tjenesten for Gud frembringer god frugt og udvirker at vi får Jehovas ledelse og beskyttelse, vil vi mærke at „Jehova er meget medfølende“. (Jak. 5:11) Vi kan være meget lykkelige for at Jehova ønsker at have et så personligt forhold til ufuldkomne mennesker!

"Jehova er min hyrde.
Jeg skal intet mangle.
På grønne græsgange lader han mig ligge;
ved vandrige hvilesteder leder han mig.
Min sjæl giver han ny styrke.
Han fører mig ad retfærdige spor for sit navns skyld.
Selv om jeg går i dalen med dystert mørke,
frygter jeg intet ondt,
for du er med mig;
din kæp og din stav er min trøst.
Du dækker bord for mig foran dem der modstår mig.
Med olie har du indgnedet mit hoved;
mit bæger er fyldt op.
Ja, godhed og loyal hengivenhed vil følge mig alle mit livs dage;
og jeg skal bo i Jehovas hus en lang række dage."

- Salme 23, af David, Konge i Israel (1077-1037 f.v.t.)

Pleiderne er sgu da et godt..................... jalmar
...............stykke væk herfra!

For det er jo der C.T.Russell plantede Jehova guds Trone.

Dette tolkede han jo ud fra Tegnene i den store Pyramide i Gizah til at være det bedste sted, at placere hans og jeres gud!

jalmar

Bull's eye igen! Dirjk
Men desværre jo ingen virkning, på vidnerne. De hævder blot, man fra ledelsens side modtager nyt lys, og dermed kan man undskylde store brølere som denne.

Venlig hilsen, Dirk

Jak 5:11 er en fejl Dirk
Når du sætter ordet Jehova ind, ja, jeg ved godt, jeres oversættelse nævner det. Denne oversættelse er fabrikret af 5 mænd uden nogen baggrund i græsk sprog til at kunne oversætte den. Og derfor kom der uheldige oversættelser ind som Johs. 1:1, hvor der står ifølge jer, at ordet var en gud. Det er akkurat samme ordlyd som spiritisten Johannes Greber har i sin oversættelse. Men man må så måske citere den første præsident inden for jeres organisation, Russell, som påstod, at ikke alt, hvad Satan siger, er løgn, til trods for at Jesus siger, at der ikke er nogen sandhed i ham. Sådan er der så meget ved jeres oversættelse, der ikke kan bringes i overensstemmelse mded Jesu ord.Mebn smukt lyder det jo.

Venlig hilsen, Dirk

Så siger jalmar ftg
der har hørt for lidt efter i græsktimerne i skolen, og som ikke har undersøgt skriften til bunds, da han er forblindet af sine forudfattede meninger.

I Jakob 5:11 fortælles der at Jehova var medfølende og barmhjertig overfor Ninevitterne. Også salme 103:8 siger at Jehova er nådig og barmhjertig, og i Lukas 6:36 benytter Jesus de samme ord om vor himmelske Fader.
Med hensyn til Johannes 1:1 skulle Jalmar have hørt bedre efter i oldgræsk grammatik. Jalmar er ikke særlig velbevandret i Bibelen. (Romerne 10:2-3)
Med venlig hilsen, ftg.
___

"Jehova er barmhjertig og nådig,
sen til vrede og rig på loyal hengivenhed."
(Salme 103:8)

"Vær fortsat barmhjertige, ligesom jeres Fader er barmhjertig." (Lukas 6:36)

"Se! Vi priser dem lykkelige som har holdt ud. I har hørt om Jobs udholdenhed og set hvordan Jehova lod det ende, at Jehova er meget medfølende og barmhjertig." (Jakob 5:11)

Udenom igen Dirk
Du tager ikke, som sædvanligt, stilling til kernebn i det skrevne. Jegpåpeger, atr det er forkert at sætte navnet Jehova ind, når det ikke oprindeligt var der. OG at jeres bibel er oversat af 5 ukyndige udi det græske, og som derfor er ude af stand til en dækkendde oversættelse. Spirituisten Johannes Greber har været brugt som kilde, men det gør vekl ikke stort, til trods for at I mener, spiritister er fra Satan. Derfor heller ingen notits af min henvisning til Russells ytring om, at ikke alt, hvad Satan siger, er løgn.
Hvor længe vil du blive ved med at køre i dit eget spor påp en debatside? Nå, ja, dumt spørgsmål. I bør blot som vidner tage andres argumenter alvorligt i stedet for at affeje dem som had.

Venliog hilsen, Dirk

Så svarer jalmer/ ftg er døv og blind jalmar
...................."Watchtower April 15, 2002

____________Kære Venner år 2002, bare for 4 år siden____________________________________________

Kan vi læse en forherligende kritik af C.T.Russells Bog:
"The Divine Plan - Studies in The Scriptures"

Der bl.a. Handler om, at Jehova Gud har sin Trone i Pleiaderne, hvilket kan læses ud fra skrifterne i den "Stur Stur Pyramide" i Gizah!

Ønsker du at stydere dette fænomen nærmere:

http://www.quotes-watchtower.co.uk/divine_plan.html

og:

http://www.premier1.net/~raines/articles2.html


___Citat:___
The Divine Plan - Studies in The Scriptures

In 2002 The Watchtower Society were telling their followers how proud they were of their earlier writings in the book The Divine Plan of the Ages. What Jehovah Witnesses aren’t told by the Watchtower was that the book relied upon dimensions within the Great Pyramid at Gizeh to calculate Biblical chronology. The Watchtower’s publication also had a graphic of the winged sun god on the front cover. The winged sun god is a symbol used in Enochian magic which is popular among Satanists and masons. The pyramid also features strongly in these groups symbolic language along with the phrases “Golden Age” and “Millennial Dawn”. Both of which appear in the history of the Watchtower. Charles Taze Russel in 1870, named his group the "Millennial Dawn Bible Study”, Millennial Dawn, later changed to Studies in the Scriptures, was the name given to the series of publications from which the Divine Plan of Ages was the 1st volume .
___Citat Slut __


God fornøjelse

Hilsen

jalmar

Udnyt tiden klogt Søsteren
Jeg søgte på google for at finde ud af om det virkelig var rigtigt at Joseph Smith havde nogle gyldne briller der desværre er blevet væk, og så faldt jeg over dit indlæg. Nu har jeg kigget lidt på nogle af de andre indlæg du har skrevet, og de er mange må jeg sige! Det er rigtig godt du bruger tid på at udbrede budskabet, men burde du ikke benytte den "gammeldags" metode som vi andre? Var du ikke til sommerstævne? Lagde du mærke til at der i resolutionen blev lagt vægt på at vi ville holde os væk fra chat-rooms osv.? For mig at se kommer der mest svar fra folk der ikke er værd at tale fornuft til, og du og andre venner bruger alt for meget tid sammen med sådanne på denne side. Følg hellere vejledningen og Jesu eksempel.
Men jeg må sige jeg tror lige du er den rette til en bestemt ting som jeg har gået og tænkt på burde rettes. Er du frisk på det?

Venlig hilsen
en søster fra Sjælland

nej ...... herren
her er jeg skam også