Gud er for Israel

Gud er for Israel Jesutro
Når Gud er for os hvem kan så være imod os ?
det handler jo dybest set om hvilken lov, som skal regere folket.
Og hvis Allah er for Muhammed
er Allah ikke Israels gud
Gud er forJesus Sandheds Ord, som er Guds Tolk,
og Jesus, benægtede ikke de gammeltestamentelige ord om at israel og jøderne
er Gud folk!

bemærk Jesutro
Al blodsudgydelse, er en sorg.
Ved ikke hvordan, men Gud vil gribe ind og vise, sin magt. For hvordan denne kamp skal kæmpes ved kun Gud!

Israel er håndgribelig Jesutro
og skal ikke kun, forstås åndeligt, endsige,
høre til noget ikke længere gældene. Jøderne
hører israel til, og er man en kristen er man en indpodet gren, ligesom, nogle jøder, blir hugget af træet, ved Gudsfornægtelse. Men fra Israel udgår frelsen, og derfra slutter frelsen også!
Mange vil blive kristne ved det de ser, når Gud griber suværent ind!

Foden på Oliebjerget notabene
Jesus sætter sin fod på oliebjerget, så der er en flugtvej for jøderne når de blir helt trængt af modstanderne, sprækker bjerget

Jeg giver nu ikke jens261
meget for det der med GUD, tror du ikke at Israel, har mere brug for USA sådan som de fører sig frem.

Hej

Jøderne og land nimbuto
Jøderne har tydeligt bevist at de ikke har fortjent Israel. Deres Gud er USA, tortur og undertrykkelse. Uden USA var Israel kun et forsvundet land i en gammel bog. Utroligt at jøderne ikke lærte mere kærlighed til sine medmennesker af anden verdenskrig. Men så igen, der står ikke noget om accept af andre end familien i jødernes "koran"

det er godt med dig døbt
både israelerne og palæstinenserne er jo sindsyge.
Lad dem endelig udrydde hinanden, så der kan blive lidt mere fred i verden til os andre. Der har jo ikke været andet end bøvl med de huleboere siden jøderne fik deres eget land.....

du har ret. olehansen1
Du har helt ret i et du skriver.

Israel er et land der skal sammenlignes med et af de underudviklede i afrika, de kan intet , overhovdet intet, de ville forsvinde helt hvis ikke de blev holdt oppe af den anden terrostat USA, det ville hjælpe på verdensfreden hvis det nye naziland ( israel) blev sat på plads, de bruger nøjagtigt de samme metoder som de selv var ude for engang, de mangler bare et gøre deres sprog til tysk så passer det hele sammen. Det er et modbydeligt ondskabsfuldt folkefærd der kun tænker på sig selv.
Ole1

reddes ??? olehansen1
der skal slet ikke reddes nogle af dem,der blev desværre for mange tilovers sidste gang, så han skal holde sig væk lige der

der er kun EEN GUD anonym
og nogle kalder Ham for Allah! så fat det dog. Hvorfor vil du føre krig mod gudstroende mennesker, der ærer Gud mere end du? de vil aldrig kalde profeter for Gud eller tilbede andre mennesker mere end Ham.

anonym

Hvad ved du mon... Merkava
...om det her emne???
Den reelle situation i dag er den at USA rent teknologisk understøttes af Israel, da Israel er verden 3. største teknologimagt..!!!
Ca. 1/3 af de softwareudviklere, der sidder og HAR siddet i Silicon Valley kommer fra Israelske univesiteter! Alle de væsentligste softwareudviklinger inden for de sidste 10 år, bl.a. hos Microsoft stammer fra Israelske softwareudviklere!

De store militære øvelsesprogrammer, som i fremtiden vil kunne afgøre krige uden at der løsnes et skud stammer direkte fra Israel!

Din uforbeholdne støtte til terror må stå for din egen regning, men når du direkte løgnagtigt påstår det du skriver, så må du regne med at der sidder folk rundt omkring, der kender lidt mere til realiteterne - heldigvis da!

USA's direkte støtte til Israel er minimal i dag, der er tale om investeringer i teknologiudvikling, som landet får mange gange igen.
Støtten overgås 10-fold af det landet yder i støtte til fallerede terrorstater som Saudi-Arabien og Iraq.

Ja fat det dog. mandaabenraa
Hængning , undertrykkelse , omskæring , undertrykkelse , kvinder / vold og undertrykkelse , tvangsægteskaber , stening , terror , torturfængsler.

Alt er helligt.

Det er ikke noget en Gud kan gå ind for.

Går du ind for det , så flyt til et andet land.

Du kan intet kristen123
ET FANTASTISK INDLÆG

Hvis vi skal fatte hvad du skriver, irene54
må du fatte at for mit vedkommende er der ingen Gud der hedder Allah - og sådan er det bare.

Lille skat sebl
Ja, jøderne var Guds udvalgte. Det bekræftede Jesus selv her:

"Han svarede: »Jeg er ikke sendt til andre end til de fortabte får af Israels hus.«" Matt 15:24

Men efter sin død blev det anderledes. Jesus sagde selv, at sådan ville det ikke blive ved med at være:

"Jeg har også andre får, som ikke hører til denne fold; også dem skal jeg lede, og de skal høre min røst, og der skal blive én hjord, én hyrde." Joh 10:16

De andre får begyndte at blive fundet, da Cornelius som den første ikke-jøde blev indlemmet i "folden" af Jesu får (ApG kapitel 10). Resten af Det Nye Testamente handler i høj grad om disse får, og Paulus kunne senere bekræfte Jesu profeti om, at jøderne sammen med de hedningekristne ville blive én hjord med én hyrde (Joh 10:16):

"Alle I, der er døbt til Kristus, har jo iklædt jer Kristus. Her kommer det ikke an på at være jøde eller græker, på at være træl eller fri, på at være mand og kvinde, for I er alle én i Kristus Jesus, og hører I Kristus til, er I også Abrahams afkom, arvinger i kraft af Guds løfte." Gal 3:27-29

Så ja, jøderne er Guds udvalgte folk. Men det er libaneserne altså også, for nu er der en fold og en hyrde:-) Så når man skal stilling i internationale konflikter, gælder det stadig om, at tage stilling fra sag til sag, også selvom Israel er blandet ind i det.

Forøvrigt gav Jahve tit jøderne "tæsk" selv da de var hans kæledægger. Tænk blot på det babylonske fangenskab. Det gjorde han, når de havde opført sig som nogle fjolser. Et ganske sundt princip....

jesus er ikke for jøderne banner
Jøderne annerkender ikke Jesus Christus som guds søn. For dem er der kun en guddommelighed og det er hærren selv.

Hvordan..???!! ary250
Det kan de ikke være, jøderne har godt og grundigt fornærmet alle profeterne..ja selv jesus !
- så jøderne er guds forhadte folk..se hvordan de har det idag og hvordan de havde det igår...de har ikke fred nogen steder..de er nemlig guds forbandet folk..de er er i led tog med djævlen selv

pas på åbenråmandenen.. ary250
han er et født svin..en fundamentalist der spreder had og terrorisme

Jeg ved nimbuto
At ligegyldigt hvad Israel gør, så står USA bag dem og de er klar med et FN veto mod enhver resolution mod Israel.

hmm... jkrall
hmm der er en ting jeg ikke rigtig forstår, kan selvfølgelig være jeg er dum. Men hvis USA ikke støtter israel, hvorfor var det så det eneste land i FN's sikkerhedsråd der brugte vetoretten og stemte imod en resolution der skulle standse blodsudgydelsen dernede?
Hvor er det Israel køber alt deres militære isenkram?
Hvem er det hver gang som går ud og siger at israel har ret til dit og dat hver gang der dør civile palæstinensere? og nu også libaneser?

Ps. de tidligere undertrykte bliver undertrykkeren selv! såen er det bare

ja ved det! anonym
han prøver at sprede racisme og muslim-had hvor han kan komme til det!
Jeg forstår at Gud har mange navne, og Allah er et af dem! Og al den skade mennesket har gjort i Hans navn gør ikke Ham til mindre tilbedelsesværdig. Vi kan ikke anklage Gud for at være ond, men mennesket.
Forstå det hvem som kan!
Min Gud hedder Jahve, Jehova, Allah, og Gud den Almægtige og Fader i Himmelen! Abrahams Isaks og Jakobs Gud!

anonym

og det var ikke Gud anonym
der gav dem landet, men englænderne. og så vidt jeg ved er englænderne ikke Gud!
Hvis det virkelig var fra Gud, så ville der herske fred i landet, men se hvad der sker! krig, mord og terror i hjerterne på Israels ledere. Bare tag ham Sharon. Han er stadig i koma og sikkert gennemlever igen alt det onde han har gjort. Dræbe uskyldige børn og voksne. føj.
og ham der er der nu, mon han er bedre? han er da ved at gøre det samme, ved at dræbe libanesere..

anonym

bliver undertrykkere selv anonym
med mindre de ikke lærer af historien og holder deres samvittighed og hænder rene og fri fra blod!

anonym

Tak jkrall
ku ikke lige huske hvordan den skulle sluttes

een gud!! olehansen1
for jøderne er der kun en gud de kan bruges, det er ham med mammon og så krigsguden, alle andre er for den fuldstændigt ligegyldige, de bruger bare jesus til at dække sig ind med deres modbydelige overfald på nationer der IKKE kan forsvare sig, nej vi mangler en verdensomspændene havne boycot af alt fra jødeland

Du har ret Mahmoud
.... KUN EEN GUD....