GUDS egen Advarsel.......!

GUDS egen Advarsel.......! jalmar
Romerbrevet kap.16 v.18


v18 Den slags mennesker tjener ikke vor Herre Kristus, men deres egen bug, og med søde og indsmigrende ord forleder de troskyldige mennesker!


Med venlig hilsen

jalmar

Man skal ikke FUSKE med oplæsning af Bibelen. ftg
Hvilken slags mennesker er det der ikke tjener vor Herre Jesus Kristus? Svaret står i vers 17:

"Nu tilskynder jeg jer, brødre, til at holde øje med dem som er årsag til splittelser og snublen i modstrid med den lære I har modtaget; undgå dem.

Sådanne mennesker er nemlig ikke trælle af vor Herre Kristus, men af deres egen bug; og med glat tale og smiger forfører de ufordærvedes hjerter." (Romerne 16:17-18)

Det er altså em der er årsag til splittelse og snublen I MODSTRID MED DEN LÆRE VI HAR MODTAGET. Den lære vi har modtaget står i Bibelen.

Beklager ikke enig! jalmar
Den lære du følger står IKKE i den SANDE KRISTNE BIBEL!

Den står alene kun i NWT + Vagttårnet + Vågn Op - Og derfra til at være en RÍGTIG SAND KRISTEN, "kære" ftg - ER DER LYSÅR til forskel!

Som den ÆGTE SANDE KRISTNE BIBEL SÅ RIGTIG SKRIVER om jer:


Rom. 16 : 18

v18 Den slags mennesker tjener ikke vor Herre Kristus, men deres egen bug, og med søde og indsmigrende ord forleder de troskyldige mennesker


Fakta skrevet af

jalmar

Hvem er disse mennesker Dirk
i dagens verden? Prøv at give eksempler.

Venlig hilsen, Dirk

Det er dem der modsiger Guds tjenere ftg
og spreder løgne på internettet.

Hvordan ved du Dirk
at der spredses løgne? Jeg gentager: hvordan ved du det? Du ved det ganske enkelt ikke. Du tager jo ikke den mindste stilling. Hvis du kunne komme med bare et par små beviser, men det kan du ikke. Det eneste sandheds"vidne" du har er jeres rganisation.

Venlig hilsen, Dirk.