Guds hellige hemmeligehd åbenbares gradvis

Guds hellige hemmeligehd åbenbares gradvis traellen
Da Adam og Eva syndede, kunne det se ud som om Jehovas hensigt - at gøre hele jorden til et oaradis beboet af fuldkomne mennesker - var blevet forpurret. Men Jehova tog sig straks af problemet. Han sagde: "Jeg sætter fjendskab mellem dig [slangen] og kvinden og mellem dit afkom og hendes afkom. Han skal knuse hovedet på dig, og du skal knuse hælen å ham." (1 Mosebog 3:15)

Hvad betød disse gådefulde ord? Hvem var det "afkom" der skulle knuse slangens hoved? Adam og Eva kunne blot gætte. Ordene gav imidler det syndige menneskepars trofaste efterkommere et håb. Retfærdigheden ville sejre. Jehovas hensigt ville blive gennemført. Men hvordan? Dét var et mysterium, den skjulte visdom. (1 Korinther 2:7)

Jehova, som er den der "åbenbarer hemmeligheder", ville med tiden lade menneskene forstå vigtige enkeltheder i forbindelse med hemmelighed. (Daniel 2:28) Men han ville gøre det gradvis, lidt efter lidt. Det kan sammenlignes med den måde hvorpå en kærlig far vil svare sin lille dreng der spørger: "Far, hvor er jeg kommet fra?" En klog far frtæller ikke sin søn mere end han kan fatte. Efterhånden som drengen bliver ældre, vil faderen fortælle mere. På samme måde afgør Jehova hvornår hans folk er parat til at lære mere om hans vilje og hensigt. (Ordsprogene 4:18; Daniel 12:4)

Hvordan har Jehova givet disse åbenbaringer? Det har han blandt andet gjort ved hjælp af en række pagter, eller kontragter. Måske har du selv på et tidspunkt underskrevet en kontrakt, eventuelt i forbindelse med en hushandel eller et pengelån. En sådan kontrakt er en juridisk garanti for at de betingelser parterne er blevet enige om, vil blive opfyldt. Men hvordan skulle Jehova indgå pagter, eller kontrakter, med mennesker? Er hans ord ikke en tilstrækkelig garanti for at hans løfter vil blive opfyldt? Jo. Alligevel har Jehova ved flere lejligheder vist ufuldkomne mennesker det hensyn at bekræfte sit ord med juridiske kontrakter. Disse bindende aftaler giver os en større grund til at stole på hans løfter (Hebræerne 6:16-18)

Hav en god dag!
___________________

"Mennesker sværger jo ved en der er større, og deres ed gør ende på enhver diskussion, da den er en juridisk garanti for dem. Da Gud ønskede i endnu rigere mål at vise løftets arvinger sin beslutnings uforanderlighed, trådte han på denne måde til med en ed, for at vi der har søgt tilflugt, ved to uforanderlige ting i hvilke det er umuligt for Gud at lyve, kan få en stærk opmuntring til at gribe det håb som ligger foran os."
(Hebræerne 6:16-18) ---------> http://www.watchtower.org/bible/index.htm

TILBEDER DU SATAN - JA DIG?........................... jalmar
...................Uanset hvad DU TROR PÅ, så mener Jehovas Vidner, at DU DYRKER SATAN OG AL HANS UVÆSEN, med mindre du melder dig under åget i JV.


jalmar

VEL GØR VI DA EJ !!! ftg
Det er dig der tænker dårligt om dine medmennesker, Jalmar. Jehovas vidner tror det bedste om andre.
Venlig hilsen, ftg

Udenom Dirk
Når I mener, I tilhører Guds organisation, må alle andre nødvendigvis tilhøre Satans ditto. Det er selvfølgelig Jalmar, der har ret. I mener, at vi andre er i Satans vold, og ud af den kommer man kun gennem jeres organisation. Du vil vel ikke sige, at folk blot skal henvende sig til adventister eller baptister - og da slet ikke katolikker for at blive udfriet. Jeres litteratuer bærer også stor præg af, at de udenfor tilhører Satan. Sig dog tingene ligeud!

Venlig hilsen Dirk.

ftg lille mand - hvor er dit ......................... jalmar
...............hvor er dit modbevis?


jalmar

Dirk det tør staklen ikke........................ jalmar
...............altså sige Sandheden, for så taler han jo ikke Jehovas Vidners sag!


Mange hilsner til dig Dirk

jalmar