Guide: Sådan fjerner du hår omkring anus

Guide: Sådan fjerner du hår omkring anus Janni N, kosmetolog
De fleste kvinder har hår omkring anus - nogle mere end andre. Det er ikke unormalt, men det er ikke det mest sexede. Her kommer en guide om hårfjerning omkring anus - der findes to forskellige metoder.

METODE 1: Voksmetoden (den smertefulde)
Trin 1: Kom lidt voks på omkring anus.
Trin 2: 1, 2, 3, hiv!
Trin 3: Dup omkring anus med lidt salve.

METODE 2: Skrabermetoden (den mindre smertefulde)
Trin 1: Smør lidt barberskum omkring anus.
Trin 2: Skrab forsigtigt hårene af med en engangsskraber.
Trin 3: Dup omkring anus med lidt salve.

// Janni

Mest sexede? Fager
Hvor ved du fra, at det ikke skulle være "det mest sexede" at have hår omkring anus?

Det synes jeg da, det er. Jeg finder det klamt og smattet med al den hårfjerning.

SV: Mest sexede? Janni N, kosmetolog
Hej Fager.

De fleste mænd synes ikke, at det er sexet. Jeg beklager, hvis du synes noget andet, og det har du selvfølgelig lov til.

Nå, men er det egentlig ikke også ligemeget? Mange kvinder vil gerne have fjernet hårene omkring anus, og derfor lavede jeg en guide - er det ikke dét, som tæller?

// Janni

Lavede du en guide? Hvem
Det var dog noget af en tilsnigelse at kalde dit indlæg en guide.

SV: Som kosmetolog Janni N, kosmetolog
Om jeg er en slags rådgiver mht. skøndhed? Jo, det er jeg faktisk, og så rådgiver jeg da ud fra mine egne meninger og holdninger, og hvad flertallet af andre synes - og de fleste synes altså ikke, at hår omkring anus er sexet til kvinder - de fleste!

Og for øvrigt har jeg da aldrig sagt noget om, at mennesker ikke må have kønsbehåring længere? Det er forhåbentlig et fuldstændig frit valg...

// Janni

SV: Lavede du en guide? Janni N, kosmetolog
Der har været mange efterspørgsler herinde, så hvorfor ikke? Og det er da en slags guide, ikke? Eller hvad ville du kalde det?

// Janni

De fleste? Fager
Helt ærligt, der må da være nogle, der har rigtig meget tid til overs her! Åbenbart - de fleste?

SV: De fleste? Janni N, kosmetolog
Ja, de fleste?

// Janni

den med anonym
manglende koensbehaaring,man kunne lige frem foranledes til at tro,at flere og flere maend lider af paedofile inklinationer og tendenser,har jeg ret eller har jeg ret?

Ja, du har ret Fager
Det er en klam mode, der har bredt sig. Mon ikke, der snart kommer et modspil, hvor kvinder kræver at være voksne med hår mellem benene? Håber det.

tak for oplysningerne:) ligemigigen
For ved at læse det indlæg blev jeg meget glad over at der er andre end mig der har hår omkring anus, og nu ved jeg også at det er muligt at fjerne dem så mange tak:)Nu er det jo også sådan at jeg føler mig meget mere sexet ved ikke at have det vilde hår alle steder og jeg gør det for mig selv og ikke andre!!:)

Undgå irritationer efter hårfjerningen SBS
Hvis du vil undgå irritationer efter hårfjerningen prøv Intimate shave, køb den via www.complemedic.dk.

derfor ikke en guide tarzannian
Jamen der findes jo MANGE forskellige metoder og mange forskellige vokse typer som IKKE på bruges de intime steder, så det er langt fra en guide! Og hudens forberedelse inden voksning og hvilken vej man vokser og hvilke salver man må og ikke må bruge bagefter - DU nævner jo intet af det. Synes det er tæt på absurd at du ikke uddyber det mere når du kalder dig selv "kosmetolog". At vokse er ikke bare at "påføre voks og hive af" Undskyld min frustration, men tænker bare på de folk der ikke forholder sig kritiske for denne "guide".