Guller og ”wannabe profilerne”

Guller og ”wannabe profilerne” simon-says
Inspirationskilde: http://profil.sol.dk/guller1 (...bare en ud af mange ”wannabees”)

Hvad er egentlig den grundlæggende årsag til de mange nye profilnavne, der ligger yderst tæt på de velkendte som man kan identificere sig med?

- Er det barnlighed?
- Er det afmagt?
- Er det ren og skær jalousi?
- Er det direkte had til den velkendte/anerkendte profil? ~…gisningerne er mange!

Stedet her anbefaler man bør registrer sig for at blive synlig på debatten, burde de så ikke pleje deres velkendte medlemmers interesser, og beskytte dem ved f.eks. slette indlæg fra hvad jeg kalder ”wannabe profiler”?

- Muligheden for du er hamrende ligeglad med, at dit velkendte profilnavn faktisk misbruges er naturligvis også til stede. Fortæl mig derfor hvorfor?

Går ud fra der stadig er flere der kommer til, end der forlader stedet her. - De nye registrerede medlemmer kan vel godt have svært ved at skelne mellem de ægte velkendte profilerede profiler fra de uægte?

- Måske en idé at vi alle løfter i flok, så der opnås et bedre indeklima? - Hvilke ”wannabe profiler” er du stødt på?

®™ FedeBritt

PS: Prøv at lægge mærke til de mange ”wannabe profiler” holder sig væk fra dette indlæg, for ingen er vel så uintelligente at deltage?

Man tager da navn efter nona
dem, man ser op til, ikke ?
FCK-fans benævner sig "FCK-et-eller-andet".
Desuden er der vel nogle, der har fået i underkanten af fantasi i dåbsgave.
Men det giver da Eniro's ønske om at folk registrerer profiler helt ny mening, ikke ?
Hidtil har argumentet været, at "så kan du genkendes fra indlæg til indlæg". Men hvis der tillades bittesmå variationer i nick - aaabenraamand-varianter er et perfekt (dårligt) eksempel - så er det argument grundigt gået i vasken.
Men SOL er ikke noget godt forum mht. debat-kultur.
Lady-in-red har i ugevis været udsat for en hetz og personforfølgelse, som ikke er selv et ringe forum værdigt.

God aften FB dulkis
Det er ikke længere mit indtryk at det er wanna-bee´er, snarer nogen, der forsøger at kompromittere indehaverne af de originale nicks, men i det hele tagep foregår der så meget herinde, der i den grad er for lavt at beskæftige sig med...

Der bliver flere og flere debattører jeg simpelthen hopper over. Tidligere tilstræbte jeg også at svare enhver, der kommenterede mine indlæg, men det har da godt nok fået en ende.

Jeg har en fornemmelse af, at flere af disse fakeprofiler er genereret af den samme person, så mon ikke det lægger sig igen?

Hej Dulkis simon-says
Du mener årsagen er, at de har lidt et nederlag og derfor oprettet en "wannabe" for at irritere?

- Senest har den ældre herre fra det sønderjyske, været i "søgelyset". Lady-in-red ustanseligt osv. osv.

- Jeg vil da ikke ha' en ny Dulkis, men beholde den ægte vare.

- Hvordan ville du reagere hvis en profil Dulkis. eller Dulkis- blev lanceret?

*FB*

Du har ret langt hen ad vejen simon-says
citat: //Men SOL er ikke noget godt forum mht. debat-kultur//

- Kan bare ikke give dig ret i, at man tager navn efter hvad man ser op til, ~...for hvem i alverden er fede Britt?

*FB* - tak for din svar

Du har jo da også ret :-) nona
Ironi og sarkasme er lidt problematiske størrelser i de skrevne medier, da du jo ikke kan høre tonefaldet :-)
Men der er en skidt udvikling i gang i dette forum. Der er ganske få debattører, der kan holde en sober stil - de kan tælles på én hånd.
Og selv hos dem kan der spores en vis irritation, som slår igennem i deres sprogbrug ind imellem.

LOL - ville nok være det første dulkis
men jeg har jo heller ikke været udsat for det. Et par gange har jeg været på "unlogged", men det har været så kluntede forsøg, at der vist ikke er nogen, der har været i tvivl. For mit vedkommende kører det vist mest på at jeg er alle mulige forskellige, så kan man jo diskutere, hvem der skal føle sig fornærmet *SS*

Du nævner Aaabenraamanden, ja den der førte sig frem med det nick, opnåede da i hvert fald at et par stykker "røg over ham" fejlagtigt, men det må være fordi folk ikke nærlæser, hvad der skrives endsige profilnavnet. Lige præcis med ham er det jo nogle gange nødvendig at sluge spyttet og hoppe til næste... men fakeprofilen fik mig da godt nok til lige at slå profilen op.

Og så er jeg faktisk temmelig fortørnet over den manglende reaktion fra Eniro på hetzen mod Ladyen. DET er da simpelthen nederen.

Dullekis C",) simon-says
Rart med en dialog os imellem, det sker jo ikke så ofte som førhen. Årsagen er nok at jeg har droslet meget ned på stedet her, da jeg finder udviklingen går i negativ retning, og der hetzes som aldrig før.

Jeg kan ta' det, og trækker bare på skuldrene af 'fjenderne' - Men jeg tror der er mange som lever sig så meget ind i SOLen, at de har svært ved at skelne virkeligheden fra denne fiktive verden, og derfor bliver kede af det når de får slynget en masse grimme gloser i hovedet. Vi er alle mennesker med følelser, nogle stærke andre lidt mindre stærke.

Desuden kan det undre mig, at dette sted er et af de sidste hvor man "bare kan skrive". Generelt mener jeg også at de anonyme er langt mindre useriøse, end de registrerede medlemmer. Naturligvis findes undtagelser.

*FB*

Debattere du andre steder? simon-says
Det kan jeg ligesom forstå på dig, så hvis svaret er "ja" hvor henne, og skal man logge sig på?

*FB*

Ikke andre "smalltalk" sites nona
De fleste steder skal man logge sig på for at skrive.
Men jeg tror ikke, "log-in eller not log-in" gør nogen stor forskel.
Og jeg kender ikke andre sites, hvor man ikke har et minimum af check på "lignende" navne, når man opretter profil. I vore dages EDB-tider er det ikke noget problem at lave en algoritme, så der kan komme automatiseret check på navne, så det ikke lader sig gøre at lave en "Dulkis." eller en "aaabenraaamanden" (tilgiv mig Dulkis, ingen sammenligning påtænkt).

Debatkultur går begge veje. Der vil altid være hjernedøde mennesker, der skal sabotere en debat. Og der skulle gerne være en moderator-funktion, der kan luge det værste ukrudt væk.

Hvis moderatorfunktionen glimrer ved sit fravær som her på SOL. inviterer det plattenslagerne inden for.
Og det går ud over dem, der faktisk har noget at sige og ønsker ting belyst også af folk med andre holdninger.
Hvis det eneste, man kan være helt sikker på med et indlæg, er at der kommer tåbeligheder som svar, falder respekten for forummet drastisk helt derhen, at det virker formålsløst at læse, endsige skrive indlæg her.

Ja ja Bettebritt dulkis
har det, når du af og til har fået "et fur" og jeg har da vist også oplevet at blive kaldt et oneman-heppekor og meget mere interessante gloser, på¨netop den konto, men det pisser mig i den grad af, når angreb foregår med en møjgreb i stedet for at forholde sig til substansen i de indlæg der leveres.

Og så har jeg det altså rigtig skidt med dumme mennesker. Hvis de så oven i købet er både uforskammede og ondskabsfulde også, så kan jeg ikke lade være med at reagere - i hver fald et stykke ad vejen. Oftest løber det dog så hurtigt af sporet, at jeg simpelthen opgiver. Man skal vel vælge sine kampe *Griner*

Men det er da lidt en skam. Jeg synes godt nok, det var meget anderledes, da jeg startede herinde, og en del af de debattører, fra dengangm er jo også helt forsvundet.

Jeg har heller ikke været her en sen nattetime som denne, i umindelige tider. Dels fordi, der var en tendens til, at især, de natlige "debatter" havde den laveste fællesnævner som kendetegn og dels fordi jeg er så arbejdsramt, at jeg sgu har brug for at sove hver nat. *SS* Ydermere kan jeg ikke få det, at hænge herinde, "naturligt tilpasset" i arbejdstiden.

At jeg sidder her nu, er fordi jeg har været ude og spise godt i aften, har fået en masse indtryk og har brug for at sidde her og summe lidt med et glas vin og "komme ned i gulvhøjde", inden jeg skal ind og sove godt og længe.

Har du bemærket "BedeFritt"? smilodon
Det må være en "wanabee", der vil "høre til" i den beundrende flok omkring idolet?

Med den målsætning forklæder vedkommende sig som et stegt får?

Jeg har dig mistænkt vanallan
for at være Lady in Red i forklædning. Hvis du tuder om at folk forfølger LIR er du jo ligeså latterlig som LIR. Der findes ikke mange på sol der forfølger andre som LIR, du kan jo spørge aabenraamanden, og LIR er en af de største årsager til at sol er sunket så dybt.

Og desuden skal pædofile forfølges
og nedkæmpes. >At du kan forsvare LIR viser bare at du enten er LIR, er dum eller selv er pædofil, det en udelukker ikke det andet.

Hr.Olsen..... sjoveren
Ja hvorfor mon? Ganske godt spørgsmål. Motiverne kan være mange, det ville være rart at høre fra nogle der selv har en sådan profil.

Jeg mindes svagt at en debattør skrev som Hr.Olsen,,,,,,og blev banned!

;-))

Tak for dit indlæg ! nona
Du har med ganske få ord bevist min pointe :-)
Hvad du mistænker har intet med denne tråds emne at gøre - du pladrer bare bevidstløst derudaf uden at "lade dig forvirre af kendsgerninger" (tak for den formulering, Dulkis).
Hvis du er utilfreds med noget, hvorfor så ikke forsøge at argumentere imod det i stedet for at køre direkte ud ad en tangent ?

Jeg er helt enig i, at pædofili skal bekæmpes og forebygges efter bedste evne, men det er da alt for vigtig en sag til at gemme langt inde i en tråd om "wannabee's" og debatkultur. Det har da bestemt fortjent en tråd for sig selv mindst en gang om ugen.

Og hvis du ud fra mine skriblerier kan vurdere, at jeg er "LIR, dum eller pædofil", så har du virkelig en stor fremtid langt bag dig som sandsigerske !

Dumheden kan jeg gå med til, men LIR er jeg ikke, og pædofil - jeg er aldrig taget i det (for nu at citere diverse cykelryttere).
Er det tilstrækkelig ikke-benægtelse for dig ?

fedebente Anders mm
. . mændene med alle A aérne, Aber og andet godtvæsen.
Ja sikke en mangfolkelighed hva´?

"...PS: Prøv at lægge mærke til de mange ”wannabe profiler” holder sig væk fra dette indlæg, for ingen er vel så uintelligente at deltage? .."

Ha, den er squ god med dig du, du sidder vel selv på 85 % af dem.
*LOL* for en Wannabe griner mand. Fatmann Wannabe. Tsk tsk tsk

meget brugt dont wannabe
--
er disse to -- i enden af LIR-- og EBE--

Jeg giver dig at du vanallan
nok ikke er LIR, da LIR ikke kan skrive et indlæg selv, men jeg vil stadig mene at når ligefrem tager LIR i forsvar og synes det er noget så synd for LIR, så må du have en del sympati for denne person. LIR er pædofil og fortjener intet andet end død og smerte. At du vælger at bringe LIR på banen i denne tid hvor LIR under andet navn hetzer en anden debattør er jo til grin.. Derfor må jeg gå ud fra at du forsvare pædofile og det gør dig til pædofil selv.

Det kiksede altså med forståelsen :-) nona
Måske jeg kan gøre dig et andet punkt klart: dårlig debatkultur smitter.

Dronning Gertrud i Shakespeares Hamlet:
"the lady protests too much, methinks".
Eller på dansk: ingen røg uden ild.

Er man så enøjet optaget af pædofili som du, har man sikkert en rem af huden selv.
Er du under behandling, eller prøver du at bekæmpe det helt alene ?

D' løgn...! simon-says
Bingo.

*FB*

Kan ikke se fedebente skulle gøre væsentlig skade simon-says
Hvorfor er du ikke medlem?

- Husk nu at hente "alle dine anonyme" venner, når du svarer.

*FB*

Ved intet om den sag simon-says
om den ene eller anden Hr. Olsen er banned, er for mig uinteressant.

- Hvad der er interessant er hvilken Olsen der kom først til mølle.

*FB*

Jeg ved ikke med vanallan
dig, men jeg hader pædofile og kan ikke tage folk der ikke teger tilling til dem alvorligt. Sørgeligt at du vil sættes i bås med pædofile, men det er jo dit eget problem. At du kan tillade pædofile er dit problem...

Kan du slet ikke skrive et indlæg uden at forsvare pædofile??? Mon du er LIR???

Jaa det Anonym
Enhver idiot kan kritisere, fordømme og beklage, og det gør de fleste idioter da også.
--- Benjamin Franklin (1706-1790)

Hvem er vild med pædofile? simon-says
...*FB*

BedeFritt finder jeg som værende godkendt simon-says
BedeFritt
FedeBritt

- Kan sagtens se forskel.

*FB*

Selvtak dulkis
jeg skulle lige til at tilbyde dig al den hjælp du kunne ønske dig, men det ville ikke være passende, du klare dig så forrygende selv. Velkommen til. *SS*

FB du husker dårligt. sjoveren
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=17&conference=180&posting=350508#350508

Fortsat god søndag!

Med-Lem Anders mm
Med-Lem
Man behøver da ikke være med-lem for at være her gør man?
Bare se på alle de der skulle være med-lem der ter sig som rene
tøsepiger.
Men hente min venner .
Du er her jo nu og er da én af mine anonyme venner.

han Wannabe
har forladt dette forum 26.nov.2006, kl.11:26, ~...og ikke set siden!

Synker du nu vanallan
ned på LIRs plan, ja men hvad kan man forvente..

Hvordan skal man kunne debatere med dig??

At du er et fjols der synes det er synd for en pædofil bliver forfuldt??

At du synker ned på børnehave plan, og begynder at kalde folk navne??

At du er helt ligeglad med at LIR er den der hetzer mest på sol???

Typisk venstrefløjs tosse.

Folk som forsvarer vanallan
pædofile... så som Dulkis, morild og Nona

Amen dulkis
man føler sig rigtig fjoget, når man hopper på den, men ja - eller rettere nej. Ham kan du godt opgive han er udenfor pædagogisk rækkevidde´.

Uha uha du lyder vanallan
så klog!!! hehe En venstrefløjs tosse med høje tanker om sig selv hehe..

Man kan sagtens se du har gået børnehaveklassen om to gange, mindst, med alt det psykologi du brækker af dig!!! Så er dine forældres surt optjente bistand alligevel givet godt ud til din hjernevrider..

Du er ligeså arrogant og latterlig som morild, måske nona er endnu et af hans wannabe profiler.

At du synker ned på LIRs børnehave plan, kan jo kun bevise hvad slags du er.. nemlig intet..

At du beskylder mig for at være pædofil, tager jeg som endnu et bevis på hvor langt ude du er, men så tror jeg bestemt der er masser af pædofile.
Du burde se dig i et spejl(ved godt det nok er uhyggeligt, men at forsvare en pædofil, er det ikke en smule ulækkert???

Jeg ahr forsøgt efter bedste evne nona
at anvende dine egne metoder og dit eget ordvalg, men jeg er helt med på, at det ikke er lykkedes særlig godt. Men det har jeg det nu godt med :-)

Hvordan man skal debattere med mig ?
Tja, f.eks. ved at argumentere imod det skrevne, i stedet for bare at køre på rygraden uden overhovedet at skele til argumenter - det er jo også noget forvirrende pis, ikke ?

Hvordan du kan læse, at jeg synes det er synd for pædofile, det må nok forblive din hemmelighed. Men at du synes, pædofili-debatten er så lidt vigtig, at den skal gemmes langt væk i andre tråde, det er vel bare, fordi du ikke har tænkt rigtigt over det, ikke ? Hvis du nu virkelig synes, det er et emne, der er dine kræfter værd, så skriv et indlæg en gang imellem, hvor det er det emne, der er i fokus.

Med hensyn til at kalde folk navne, så er jeg da vist kommet i fint selskab, så vidt jeg kan læse af dine indlæg. Og det tager jeg til mig.

Jeg vil dog aldrig falde helt ned til dit niveau og ønske ondt for andre helt uskyldige. Hvad i al verden rider dig, menneske ?

For det første vanallan
for at håbe ondt om uskyldige mennesker, så håber jeg ikke ondt om nogle uskyldige mennesker.. Det er blot det at dem jeg håber ondt for ikke er uskyldige. For at tage nogle få så kan jeg forklare det.

LIR er pædofil og har indrømmet at Sex med små børn ikke er klamt, derfor ønsker jeg LIR alt muligt ondt.

Dulkis har i flere indlæg forsvaret og støttet pædofile, volds forbrydere, mordere og den slags mennesker alene pga af deres tro. den slags mennesker er intet værd.

Og dig???? Du forsvare begge to, hvilket jo gør dig "medskyldig"

Der er oprettet en del indlæg om LIRs pædofile tendenser, så ser ingen grund til at oprette nye..

Og mht til hetzen mod LIR, så kan du jo selv gå ind og se hvordan hun hetzer med total ligegyldige indlæg i andre debatter.

En, to, mange simon-says
9.sep.2005!

*FB*

Dulkis, og Morild? simon-says
Den må du godt uddybe for mig, så smæk lige en link eller to på bordet, - tak!

*FB*

Fantastisk simon-says
er det.

*FB*

FB er hr.olsen Wannabe
hahahahahahahahahahahahahahahaha

hvem modillen
faen er morild ?

han Wanna_To_Be
har forladt dette forum 26.nov.2006, kl.17:50, ~...og ikke set siden!

Fede.... sjoveren
Slet det, du er til grin.

;-)) Sov sødt.

Hvorfor er jeg til grin? simon-says
-....*FB*

Forkert af mig.. sjoveren
du er fantastisk. ;-))

Nej, - ej heller det! simon-says
God jul.

*FB*

Nå... Okay!!! sjoveren
Det var da altid noget ;-)) Du er ikke alene om ikke at være fantastisk heller....hvis det er en trøst.

Jeg sender dig squ et ;-)) i julegave, mest fordi jeg ved du holder meget af mine ;-)) men også fordi jeg har nogle ubrugte i overskud og fornemmer du kunne trænge til et,,,sjoverknus ;-))