Gym

Gym durchfall
Jeg er 15 år og går i niende klasse.
For en uge siden talte jeg sammen med min vejleder, og hun sagde
at mine karakterer ikke var gode nok til gymnasiet, og at jeg skulle tage 10. klasse.
-Jeg har regnet dem ud og gennemsnittet var på 5,5.

Idag har jeg så forældresamtale, og jeg regner med at mine karaktere er bedre.
-Jeg har regnet mine forventede karaktere og det var så 6,5?
Jeg er bange for at jeg min vejleder + lærer siger at jeg ikke kan tage gymnasiet!.
Og det vil jeg jo gerne, for jeg ved jeg kan!..

Hvad skal jeg gøre? Mine karaktere er altså gode, og det er ikke noget nogen kan skamme sig over. Nogle gode råd

Gør du dig ... Wullebulle
Gør du dig forestillinger om, at du kan starte en underskrftsindsamling blandt "solens" debattører?

Hvis din vejleder og dine lærere mener, at dine karakterer ikke er gode, så kan det vel ikke nytte noget, at du selv synes det - eller at vi andre gør det (hvad jeg bestemt ikke synes).

Det vil være forkert af dine lærere at sende dig videre til tre års gentagende nederlag, fordi du muligvis ikke kan klare gymnasiet.
Du kan sikkert sagtens finde eksempler på unge, der er kommet i gymnasiet med endnu mere tvivlsomme karakterer (med en niveausænkning på gymnasierne til følge!).

Hvad skal Danmark som land og samfund med gymnasiet og nok så store procentandele af en ungdomsårgang, der er havnet dér, hvis niveauet måske svarer til 8. eller 9. klasses niveau i så mange andre lande. Har Danmark som land og samfund ikke bedre af, at en mindre procentandel af en ungdomsårgang gennemfører gymnasiet, hvis de så til gengæld placerer sig i den internationale top?

Men når alt dette er sagt, kan din vejleder og dine lærere ikke nægte dig at komme i gymnasiet. Hvis du stadig - efter deres eventuelle ihærdige forsøg på at fraråde dig - insisterer, kan du blive indstillet til en optagelsesprøve, som det måske lykkes dig at bestå.

Du kan jo... 161
... også blive sent til optagelsesprøve. Det bliver jeg, og hvis jeg heller ikke kommer ind på gym. der, så tager også 10. klasse, selvom jeg ikke har lyst til 10. klasse.

Held & Lykke!

Lav lektier med en fra landet City-pigen
så du kommer op i den høje ende af karakter skalaen.

Ikke tag det tung18 Ikke tag det tungt1
Du skal overhovedet ikke tage det tungt, for hvis de bliver ved med at sige, at dine karakter ikke er gode, så sig okay, lad mig tage optagelsesprøven. Og optagelsesprøven er fucking nemt, alle kan komme ind, hvis de skulle tage den. Så don't think about it, men gør de bedste altid. Jeg fik også af vide det samme shit, og se mig nu - mit gennemsnit er lige nu på 9, 6, og jeg går i 3 .g, så hvis jeg kunne, så kan du fandme også. Og tro mig, mit gennemsnit var heller ikke dårligt dengang. 6, 8, og man skulle have et snit på 5,5 tror jeg. Så det handler også om de synes, du er moden nok osv. bare vis dem, hva du kan.

sorry stavefejl, skrev bare hurtigt - men på den anden side, who cares, der ytringsfrihed, jeg kan stave så fucking dårligt jeg vil haha.

Dine karakterer Anonym
For at kunne klare et gymnasium, skal dit snit mindst være på 7. Jeg ville råde dig til at tage 10. klasse, for at du lige kan blive helt klar. Også selvom du føler dig klar. Gymnasiet er hårdt for folk der finder ud af, at de alligevel ikke kunne klare det, og så blive de nødt til at droppe ud midt i semestret. Husk din vejleder ved også dette, men et snit på 6,5 er også flot, glem ikke det, men det er måske alligevel bare ikke nok.
Venlige hilsner [:)]