Gyser *PUH!*

Gyser *PUH!* maggie22
Hvad FA.... er det for "gysere" der udkommer for tiden??? Det er dælme mange år siden jeg har lejet/set en RIGTIG psykogyser der var noget ved... Dem der er der i dag er jo ikke andet end SPLAT og zombier... Hvor er de fede psykologiske gysere der fanger vores underbevidsthed og får det til at rende koldt ned af ryggen??? Jeg har fan... fortalt godnathistorier der var mere skrækindjagende end det lo.. de udgiver i dag! Stik mig en fed chek, så skal jeg sq diske op med noget de aldrig har set før og noget der frygter os alle i underbevidstheden... Kom med et par bud og fortæl hvad DU helst IKKE vil rende ind i /situation du IKKE vil stå i... Nu ikke noget med at skrive bras, som at I ikke vil stå i den situation at være sammen med jeres svigermor eller andet... Det skal være SERIØST!

Mit persontligt er: det ikke at vide.... Altså det ubevidste der FAKTISK findes eller ER! Fx hvad gemmer der sig, der hvor vi IKKE kan se/komme til med vores udstyr?

Vi beskæftiger os ikke med barnligt gys Vivi
men med moden og voksen debat.

Little eye Little eye
er da meget godt.
den indehaller lidt af det hele


Nej nu det min tur

Tale Of Two Sisters sanessa
Den ultimativt mest forfærdelige gyser jeg nogensinde har set...jeg mener nu at have knækket koden...dvs. forstået den i dybden....men der er alligevel nogle brikker der skal på plads...Er sgu nok nødt til at se den eeeen gang til. Koreansk mestergys så det dirrer i flere uger!

Det er en af mine venner, der ejer den...Han og jeg så den sammen...men vi turde ikke se den færdig. Det var midt om natten og han var nødt til at tage hjem, og jeg skulle være her alene bagefter. Så lå den hos mig et stykke tid...jeg turde heller ikke se den alene. Jeg har ellers dyrket Grunge alene...men denne her er værre, den er mere psykologisk i betrækket.

Nogle uger efter var vi tre der så den, og sidste weekend var vi 9 om at se den... Vi kunne allesammen følge rytmen...gyste på kommando...

...

Tjah...og så kender jeg to gutter der så den og bare trak på skuldrene ...de syntes ikke der var en skid i den...sådan er der så meget.

Den er fandme styg! sanessa
"My Little Eye" hedder den...FUCK en ulæx film!

Nightmare on Elmstreet - samlede værker m34
Jeg så hele samlingen af Nightmare on Elmstreet på tilbud i Merlin for kun 199,- -det er sgu da billigt! OG et godt gys er man ihvertfald garanteret...eller...sådan virkede det ihvertfald på mig, da jeg så filmene i 80erne...kan være det er noget andet nu...?

Om natten kl. 02.59 .........
kommer de. Har du set "Besat"???

Scary... Tylletøzen
The Entity - en film helt tilbage fra 1981, den er altså uhyggelig! Men det mest ubehagelige jeg har set var et afsnit af gysertimen, hvor en mand jager en kvinde i en tom kontorbygning...jeg svedte som en gal og måtte flere gange holde en pude op foran ansigtet!!

Hvad med "Ondskabens Hotel"? Den forundrede
"Ondskabens Hotel" fra 1980 efter Stephen Kings roman "The Shining".
Filmen har en formidabel, men skræmmende Jack Nicholson i hovedrollen.
DVD'en er på tilbud flere steder.

ROSE RED sisling
Hvad med Rose Red af Stephen King?
Den giver virkelig tanker bagefter, og er efter min mening en RIGTIG gyser.

Den med kontorbygningen.. dr100
kan jeg godt huske.. Den var slem!

Jeg synes faktisk, at zombiefilm er ret uhyggelige. F.eks. Dawn of the Dead. Ikke så mget pga. blodet, men mere den der "Palle alene i verden" følelse, der er over filmen, og at de mennesker, man kender og elsker, pludselig kan være fjenden.

Det synes jeg er uhyggeligt.

Ja.. dr100
den er også uhyggelig!! Igen det der med ikke at kunne stole på folk, man burde kunne stole på (som Stephen King også bruger lidt i Dyrekirkegården). Øv, hvor kan jeg ikke li det!

Gyser Sundhedsarbejder
Den værste gyser jeg har set op til flere gange endda, med samme gysende effekt. Det er *blafferen*, det er en psykologisk gyser der vil noget........GYYYYYYYYYYYYYYYS..............

Exorcisten.. dr100
er så uhyggelig, at jeg straks zapper væk, hvis jeg "falder over den" i fjernsynet.

Saw 1+2 Halloo
Der er da ikke meget zombi og kun lidt sålat over saw. De er da begge herre fede.

Så stop bitcheriet. Og åbn øjnene. Der er masser af fede film ude...

SPASSER

Seriøst... anonym
... så er "Nattevagten" noget af det værste jeg har set!! FØJ, den er slem!!

God dag;)

The ring + forbandelsen Anonym
Det er da hvad man kalder for rigtig GYS - har både set the ring 1+2 og forbandelsen i bio - UHA UHA - og glæder mig for vildt til at se forbandelsen 2 som snart er på vej til biograferne landet over.

Takker... maggie22
Tja.. Der er mange gode foreslag til film, men jeg har set dem alle og syntes altid at der ligesom mangler ET eller andet... Enten en enkelt prik eller en person man godt kunne have fortalt noget mere om. Eller de kunne have gjort mere ud af "teaseren"... Hm... Men jeg nikker genkendene til det med at kunne stole på folk og de viser sig fra en anden side.. Jeg har før set gysere, hvor jeg har lettet en meter fra sofaen over at det lige præcis var den person man MINDST troede på kunne være den farlige.. Disse gysere er total fede. Hvad med om man kunne huske på en gyser hvor det hele er i??? Altså, den ultimative gyser: Blod, mysterie, gerne lidt overtro, at stole på den "forkerte", at ikke vide hvad der er der hvor man ikke kan se, masser af psykologisk gys, lidt "pusle-spils-effekt", fede lyd-/grafik-effekter og måske noget JAGT-scener..... (WOW en gyser!!!!) (til den person der kaldte mig et barn: JEG ER 26, enlig mor, NOGET humør skal man sq da få fyrret af, når der ikke er andre til at hjælpe en! (Er gal på ungernes far og "hævner mig" tit med en gyser he he he)

Hvad med ... Anonym
Gyseren " Jacob's Ladder"? Kan huske at jeg syntes den var ret skræmmende, hvor en vietnamveteran's mareridt bliver virkelige. Tilsidst ved man ikke hvad der er virkeligt...

Gys anonym
Prøv Devil´s backbone eller The Tenant.

Uha! maggie22
Jeg har skrevet alle de gysere ned jeg skal se! Jeg er vildt spændt! 1000 takker.