Håber Fogh får så meget ballade!

Håber Fogh får så meget ballade! slankepigen
Har lige læst i fagbladet at ældreområdet skal spare IGEN IGEN IGEN 5 miliioner og nu skal det til at gå udover deres tøjvask og bad og diverse "småting" bliver sgu harm når jeg læser det og giver mig mindre og mindre lyst til at arbejde der for du får kun det dårligt med dig selv fordi du ved du ikke kan gøre en skid ved det!
Mindst 125 arbejdsstillinger skal nedlægges måske flere... øhh jaa og så er det lige jeg spørger hvorfor mangler de så mange folk i ældreplejen, hvorfor søger de faste medarbvjeder og et væld af afløsere hænger jo ikke sammen!

Jeg håber folk der kender Fogh personligt og arbejder med ham osv skammer sig når de får det at vide - det ville jeg personligt og jeg ville nægte at ha med ham at gøre indtil han løste det for han har nemlig ikke gjort noget bedre kun værre siden han blev valgt af dumme folk i DK! Og ja jeg mener fandme de var dumme da de valgte ham!

Føj hvor Fogh og vølgerne skulle skamme sig![:(]

Du skal ikke.. cdj
....KALDE MIG DUM!!!!!!

du er vel heller ikke så dum, at du har stemt på.. ole1005
men du er vel heller ikke så dum, at du har stemt på sådan en fascist som and. fjogh

Har du ikke et link? anonymse
Ville gerne se artiklen, så der er noget at forholde sig til før man bare nedrakker Fogh og Co. ...[:)]

Link ikke nødvendigt Zet
Jo mere du kan sværte politikere til, des bedre. Særligt når det drejer sig om Fogh, men det har du vel fundet ud af?

Besparelserne er ikke bestemt af regeringen, men af kommunerne, og det er dem der skal skydes efter.

Kommunerne har en forbavsende tendens til aldrig at mangle penge når der skal bygges eller oprettes et eller andet de kan skrue deres navneplade på, for at bevise at det er dem der har skaffet pengene til det.

Men skal der ofres penge på f.eks gamle, så er der ingen penge, for du får ikke et synligt resultat ud af udgifterne.

sværte hvem? pisken
fogh sværter sig selv,er krigsforbryder,svindler sin befolkning som er efterhånden fordummede nok til at sætte sin kryds på liste v,magtbegærlig som bare fanden,føj for en lede karl som sender sin kone til vild med dans med svingende fede ben og lår så anders kan få sympati hos dumrianerne til en fed valgt job indenfor eu

Der er ikke plads til de svage Poulina
under VKO. Jo før folk indser det, jo bedre