Håber i kan hjælpe mig

Håber i kan hjælpe mig jeannettei
For jeg er simpelhen så forvirret, og i tvil om hvad jeg skal gøre.

Jeg er gået igang med uddannelse ( startede i August) men jeg kan ikke lide og være der ude. Jeg føler jeg køre mig mere og mere ned, også fordi der er meget mobberi der ude på skolen. Jeg har inde for meget kort tid, mistede to bedsteforældre, (en månede) hvilket bestemt ikke har gjort det bedre. Jeg har haft utroligt meget fravær bare allerede nu, pga alle de ting der sker omkring mig .

Jeg overvejer så og droppe ud, men spørgsmålet er så bare om jeg kan få kontanthjælp igen?? ( jeg var på kontanthjælp inden jeg startede på min uddannelse) Er der nogle særlige regler for det eller?? ..

Den ulykkelige :'(

Det er ikke let fruppe
at få alle problemerne på en gang.

Hvis Du trænget til at få luft bør Du gå til skoleledelsen og klage over miljøet på skolen, de har jo at gøre med voksne mennesker og ikke en flok uopdragne unger.
Mobning udføres af egoister der er ligeglade med andre.

At miste bedsteforældre er en del af livet Anonym
Det er ikke noget man drosler ud af et studie for. Du har nogle helt andre grundlæggende problemer, som du bør tale med en studievejleder om. De er der for det samme.

ved godt jeannettei
man ikke stoppe på uddannelse, fordi man mister bedsteforældre. Men synes bare der er så mange andre grunde til at stoppe også ..
Jeg fik heller ikke skrevet i mit første indlæg, at jeg regner med at flytte om 3-4 måneder, til en helt anden kommune.
( bor i sønderjylland nu, og skal flytte til fyn, så har jo ikke mulighed for og blive ved med at gå på skolen)
Så mit spørgsmål er vel om jeg ville kunne få kontanthjælp i de måneder eller?? ..

Du kan selvfølgelig få kontanthjælp igen. ghougaard
Jeg læser på sidste år til socialrådgiver, og kender derfor socialloven forfra og bagfra, og der er ingen hindringer i vejen for, at du igen kan få kontanthjælp, man er jo heldigvis ikke stavensbundet til en uddannelse her i landet. Jeg synes at du skal bruge fremtiden på at finde den helt rigtige uddannelse til dig, og så få lidt styr på hvor du skal bo, da disse ting er vigtige for at kunne koncentrerer sig om en uddannelse. Held og lykke:)