Håndmassage

Håndmassage Miiiaa
Kan mænd godt lide det? :)

Jeg var lige igan med at give en kollega en håndmassage, men stoppede dog hurtigt af frygt for at det måske kunne sende forkerte signaler :)

Såå.. Kan de lide det eller ej?
Godt eller dårligt?

Er det kun for mænd? dulkis
- jeg tror da, det er noget, alle kan lide.

- Til gengæld tror jeg ikke min fod/hånd-plejer, forsøger at "sende signaler", det er en del af behandlingen ved manicure.

Håndmassage??? nejnej
Det giver man sgu da ikke en kollega! Det er da vist bare en flirt du prøver at camouflere!

Massage og kollegaer tjah hvorfor ikke !! massageeee
Jeg ser intet problem i at kollegaer hjælper hinanden, massagen er måske en følge af en skade opstået på arbejdet. Så er det jo fint hvis skaden osse kan behandles på stedet for skadens opståen ikke.......

Jeg vil osse gerne knytte en kommentar til hvad det kan føre til, for det er ikke særligt svært at forestille sig, vel ?

Hvis feks en kvinde ell mand giver sin kære kollega, af modsat køn en fodmassage, så er det fint, men jeg gør det ikke, fordi pludseligt glider hånden længere op og sammen med følelsen af velvære i forbindelse med fodmassagen. Ja så blir man måske erotisk opstemt og småliderlig, pludselig foregår de cirkulære bevægelser med fast hånd i skridtet og fortsætter til en gensidig fornøjelig håndmassagen af hinandens køn.

Bagefter kunne de så ende lykkeligt med at man blir kærester og partnere eller at kvinden måske føler sig forulempet, eller fortæller episoden til de andre kvinder som herved føler sig forulempet.
Sagen ender ved chef og fagforening og nu er det så pludselig sexchikane, konsekvensen er den sædvanlige.....manden som betragtes som den stærke må ud......

Så tak for massage, det kostede på den måde en fabriksarbejder jobbet efter 19 år i samme virksomhed.

Kollegaer arbejder man sammen med...og intet andet....tro mig, det hele går i lort, kender personligt ingen succeshistorier om kærlighed på jobbet, på et tidspunkt vender skuden og det hele blir brugt imod dig..... ejer man selv virksomheden og gifter sig og får børn med sekretæren er det lidt noget andet.

Kollegaer = arbejdsfællesskab, hold den der for din egen skyld.