Hår - god frisør?

Hår - god frisør? risksociety
Hej, jeg vil høre om du kan anbefale en frisør, som er rigtig, rigtig god til at se på ens hår og ansigt og komme med forslag til hvordan det kan klippes - og som så kan klippe det lige så flot? Jeg har haft samme frisure (halvlangt hår med venner som klipper spidserne, når det trænger) i mange år og har på grund af en masse omvæltninger i mit liv lyst til at finde noget nyt der passer til mig og som kan få mig til at føle mig mindre slidt. Jeg bor i Hellerup, så alt i københavnsområdet kan bruges.

...eller vil du snarere anbefale at jeg finder en style-coach, som kan guide mig? Og hvor finder jeg i givet fald en god og ikke så dyr?

1000 tak :o)

God frisør Tini Owild
Hi
En ting du skal huske på, når du har haft den samme frisyre i rigtig mage år er, at det kan være svært se sig selv på en anden måde og med det samme føle sig godt tilpas.
Vanens magt er stor, så alt efter hvor modig og åben du er for nye forandringer, vil jeg anbefale dig at starte med lidt forandring ad gangen, sådan at du får en god oplevelse.
Der er rigtig mange dygtige frisører, prøv fx Ellegaard Hairfactory på Frederiksberg og spørg efter Dorthe.
Held og lykke med det.

De bedste hilsner
Tini Owild

God Frisør Mia Rozenkraup
Jeg har læst om Lou a Lou herinde, hvor jeg derefter har været og også kan anbefale. Hende der klippede mig hed Louise, og jeg synes hun fandt en frisurer der passer rigtig godt til mig. Hun guidede mig til styling, og jeg er rigtig glad for mit hår nu!
Men held og lykke fra mig også:)

Knus Mia

Hej risksociety Anonym
Jeg opdagede hansen & company på nansensgade ved et tilfælde men blev virkelig positivt overrasket og har nu brugt dem i flere år. Går altid derfra med et tilfreds smil på læben. Siden har jeg anbefalet dem til alle mine venner og bekendte og alle har den samme oplevelse som mig. Jeg har ikke personligt ønsket at ændre stil, men en jeg kender har fået en del hjælp og hun virker meget tilfreds. Kan kun anbefale hansen og company.