Hårde Narko Straffe

Hårde Narko Straffe Håb..
Hvad om det gav f.eks 1 år pr gram speed,kokain osv i for disse stoffer og et 1 mdr pr gram hash for så kan det jo lige som ikke betale sig at løbe den risiko, for straffen er jo alt for mild i forhold til hvad fortjenesten er for at sælge og smule disse stoffer der dræber og familier syge.

Ikke helt så smart! Overdommeren
...Det ville medføre at staten skulle bygge 1000 fængsler á min 500 mio pr. stk.

Forklaring:

Hvis man i praksis ville smide alle der havde et gram af et eller andet ulovligt stof på sig eller et gram hash ;), så skulle 500.000 i fængsel i løbet af et par år...

Derfor er den idé ikke så smart!


Dommen er afsagt, retten er hævet og anklageren skal betale sagsomkostningerne! BANK!

næ nej Håb..
det er de 500.000 der af lige vel laver lort i den for samfundet, så luk dem inde og sæt dem i arbjde så kan de selv betale for at komme i fængsel så slipper vi ander for at betale for dem hahahaha

Passende straffe malkavian-hr
Der findes altid nogen kortsynede mennesker, der tror at man kan straffe sig ud af alt. Hver gang man påpeger, at straffe ikke har nogen virkning, er deres simplistiske svar, at det må være fordi straffen er for mild.

Vi lever i et retssamfund, vi lever i frie demokratier, og meget som onde kræfter gerne så at vi blev omdannet til sygelige politistater, så fungerer det nu engang sådan, at straffen må og skal stå mål med forbrydelsen.

Vi hakker simpelthen ikke arme og ben af folk her i landet bare fordi de stjæler en banan. Samtidig skal man sgu også se på, hvad et gram amfetamin dybest set kan give af skader inden man beslutter sig for at straffe sælgeren eller besidderen med astronomiske straffe.

Kuren med straffe, må simpelthen ikke være værre end den "sygdom", som man gerne vil til livs.