Hårdere straffe for narkobesiddelse?

Hårdere straffe for narkobesiddelse? sexmonster
Diskoteker og natklubber beder nu myndighederne om hjælp til at bekæmpe narko i nattelivet.

Straffen for at blive grebet med narko står simpelthen ikke mål med forbrydelsen, mener foreningen for diskoteker og natklubber, Horesta Natteliv.

Skal straffen for at blive tage med narkotika sættes op? Vil hårdere straffe løse problemerne med narko i nattelivet - eller skal der helt andre midler til?

Ekstremt lovgivning er det eneste der hjelper Anonym
I narkosporgsmaal er der kun 2 udveje. Enten gør man alle former for narkotika lovlige eller man indfører maksimum straffe for handel med det som de gør i saudiarabien.
For hvis man gør det lovligt slipper man for problemet i det hele taget, for alle de sociale og økonomiske omkostninger som er forbundet med det. Hvis folk vil gerne stikke sig i armen eller sniffe kokain maa de så selv om.
Og hvis man indfører offenligt død straf vil man også løse problemet fordi mange af de eksisterende pushere ikke vil tør handle med stoffer længere.Ja der vil stadig være fristende at sælge stoffer men folk vil overveje det stærkt før de involverer sig i narkohandel.

De skal ikke have hårdere straffe! Faderen
Vi skal simpelthen isolere disse personer fra samfundets påvirkning, således at vi er sikre på at de selv er 120% fri for påvirkning af narko og dope.
F.eks. kan man internere de stakkels brugere og deres fallerede leverandører på et sikkert sted, og først når vi efter en rum tid har forsikret os om at de er stoffrie, f.eks. efter 10 år, kan vi lukke disse samfundsundergravende personer ud i samfundet igen. Måske skulle vi også kombinere rekreationsopholdet med lidt undervisning, feks i dansk, regning og kultur med en form for afgangseksamen, så bliver opholdet jo til fordel for hele samfundet, en rigtig wind-wind situation.

Bløde løsninger virker ikke Anonym
Jeg er dels enig med dig at man kunne isolere disse personer i en tidsperiode inden de eer stoffrie men dette er kun en lappeløsning. Mange af disse mennesker vil falde tilbage i misbrug naar de kommer til samfundet, og pushere vili blive ved saa lønge der er penge i handelen.
Uden noget drastiske metoder kan man ikke løse problemet.
Men som sagt stofmisbrug er ikke nødvendigvis et samfunds problem. Hvis det er ok at være alkoholiker så må det ogsaa være ok med at stikke heroin i armen. Hvad er forskellen egentlig? Heroin er mere vanedannende men alkohol er mere tilgengelig og dog social acceptebelt.
Men hvis man synes at der er moralsk uacceptebelt at indtage euforiserende stoffer, at de er ødelæggende for kroppen så må man indføre ekstreme straffer for at handle med dem.

I Århus.... mummi-39
-er der nye tider på vej..!!


Så måske dette også kan være en stor hjælp, til at få dette her til livs i nattelivet…
Man må vel sige at alle muligheder og også nye tiltag, må ønskes velkommen…!!


/Mummi


http://www.jp.dk/aar/artikel:aid=3926044/